Ostoskori on tyhjä.

Hakusanat

Personal trainer

Trainer4You Personal trainer

Trainer4You Personal trainer on liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen, joka hallitsee henkilökohtaisen ja tavoitteenmukaisen valmennuksen tietotaidon.

Personal training -alan suurimpana koulutustahona koemme vastuuta alan jatkuvasta kehittämisestä. Ammattimaisuus, asiakas- ja terveyslähtöisyys sekä vastuullisuus ovat niin menestyvän personal trainerin kuin tätä kouluttavan tahonkin perusominaisuuksia.

Trainer4You Personal trainer -koulutus on rakennettu nojaten tukevasti tutkimustietoon, eurooppalaisiin koulutusstandardeihin sekä koulutustiimimme mittavaan kokemukseen personal trainingin parissa.

Trainer4You Personal trainer -koulutus on yhtälailla sekä teoriapohjainen että käytännönläheinen läpileikkaus personal trainerin tärkeimpiin osaamisalueisiin. Luento-opetuksen ja työpajojen lisäksi koulutukseen sisältyy erilaisia toiminnallisia osuuksia, tuotteistamisharjoituksia sekä harjoitusasiakassuhde, jossa valmentamisen taitoa pääsee harjoittamaan kentällä. Koulutus on suunniteltu valmistamaan koulutettava personal trainerin työhön, joka tuottaa tulosta ja palvelee niin asiakasta kuin valmentajaakin.

Alati kasvavassa koulutustiimissämme yhdistyy useiden alojen asiantuntemus aina personal trainingista myyntiin ja markkinointiin. Kaikkia kouluttajia yhdistävä tekijä on palava intohimo valmentamista kohtaan.

Trainer4You Personal trainer -koulutusputki koostuu kolmesta koulutuskokonaisuudesta: Trainer4You Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja ja Personal trainer -koulutuksesta. Ylivoimaisesti suurin osa koulutuksen aloittavista osallistuu suoraan personal trainer -koulutusputkeen, joka kattaa kaikki kolme koulutuskokonaisuutta. Jos olet käynyt jo aikaisemmin hyvinvointivalmentaja- ja kuntosalivalmentaja-koulutukset, voit osallistua suoraan personal trainer -koulutusosioon. 

Hyvinvointivalmentaja → Kuntosalivalmentaja → Personal trainer -lisenssikoulutus

Trainer4You Personal trainer -koulutusputken hintaan sisältyy korkealaatuiset oppimateriaalit. Hyvinvointivalmentaja-koulutuksen materiaalina toimii Uusi kuntoilijan käsikirja (Docendo, 2013), Kuntosalivalmentaja-koulutuksessa perehdytään kirjaan Tuloksia kuntosaliharjoittelulla (Docendo, 2013). Lisäksi jokainen personal trainer -koulutuksen lähijaksoista sisältää oman oppimateriaalinsa, josta löytyy koulutuksen luennot, erilaista lisämateriaalia ja muistiinpanotilaa.

Eurooppalaisten laatustandardien mukainen

Trainer4You Personal trainer -koulutus on EHFA:n (European Health & Fitness Association) akkreditoima koulutusohjelma. EHFA  on Brysselissä sijaitseva kansainvälinen organisaatio, jonka tärkeimpiin tehtäviin kuuluu liikunta-alan koulutusohjelmien standardien laatiminen ja valvonta.

EHFA:n laatujärjestelmän mukainen koulutus edesauttaa kansainvälistä verkostoitumista tarjoamalla merkin ammattiosaamisesta, joka tunnetaan koko Euroopassa. Suomessa järjestettävistä personal trainer -koulutuksista EHFA:n akreditointi on Trainer4You:n ja FISAF:n koulutuksilla.

Lue tästä lisää EHFA:sta ja kansainvälisistä laatujärjestelmästä.

Miten hyödyt koulutuksesta?

  • Työllistät itsesi nopeassa kasvussa olevalle toimialalle.
  • Pääset kiinni käytännön työhön jo koulutuksen aikana sekä parannat osaamistasi eri asiakastilanteiden hallinnassa.
  • Lisäät ammatillista kiinnostavuuttasi ja osoitat olevasi asiantunteva ammattilainen.
  • Vauhditat henkilökohtaista kasvuasi nopeammin kuin se olisi omin päin mahdollista.
  • Luot koulutuksen aikana ympärillesi tukiverkoston alalla toimivista osaajista.

Mitä saat tulokseksi?

  • Vakuuttavan osaamisen anatomiasta ja liikuntafysiologiasta.
  • Harjoittelun ohjelmoinnin periaatteet ja käytännön soveltamisen taidon eri asiakasryhmille.
  • Ravitsemusopin perusteet ja vastaukset oman aikamme polttaviin ravitsemuskysymyksiin.
  • Tuotteistamisen, markkinoinnin ja myynnin jalon taidon.
  • Tukiverkoston kouluttajista, alalla jo menestyksekkäästi toimivista personal trainereistä ja muista personal trainer -koulutettavista.

Miten tienaat sijoittamasi eurot takaisin?

Seuraamme aktiivisesti työmme tuloksia ja koulutettaviemme edistystä myös koulutuksen jälkeen. Seurannan perusteella niin me kuin koulutettavammekin vaikuttavat onnistuneen työssään varsin hyvin: 79 prosenttia koulutuksiin osallistuneista koki koulutusten helpottaneen työllistymistä. Koulutuksen suorittaneet arvioivat ansainneensa koulutukseen investoimansa eurot takaisin tyypillisesti jo alle neljässä kuukaudessa.

Mitä meistä sanotaan?

Koulutuspalautteet vuonna 2013 kertoivat, että 95,4 prosenttia (n=452/474) Trainer4You Personal trainer -koulutuksen suorittaneista koki koulutuksen vastanneen tarpeitaan. Keräämme aktiivisesti palautetta myös kouluttajistamme. Kaikki koulutuskokonaisuudet ja lähijaksot huomioituna, asteikolla 1–5 (1 heikko, 5 kiitettävä), kouluttajiemme palautekeskiarvo oli 4,59.

Alla kuvassa kouluttajapalautteet; kpl/arvosana (asteikolla 1–5) ja %-osuus (pyöristys).

 

Työllisty tekemällä hyvää

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan terveydenhuollon vuosittaiset kokonaismenot maassamme ovat 17,1 miljardia euroa (tilastotieto julkaistu 3.4.2013). Se vastaa yhdeksää prosenttia koko bruttokansantuotteesta. Onkin selvää, että jos kuluja halutaan pienentää, on panostuksia kohdistettava yhä enemmän sairauksia ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Yksi näistä toimenpiteistä on liikunnan lisääminen. 

Maailman terveysjärjestö WHO on arvioinut, että liikkumattomuus on maailmanlaajuisesti jo neljänneksi suurin ennenaikaisen kuolleisuuden riskitekijä. Terveydenhuollon rooli on keskeinen, mutta se ei voi ratkaista tätä ongelmaa yksin. Jotta tämä ”liikkumattomuusepidemia” saataisiin taittumaan, tarvitaan lisää liikuttajia. Ja kuka sopiikaan näihin saappaisiin paremmin kuin liikuttamisen ammattilainen, personal trainer.

Tervetuloa mukaan!

Hyvinvointi- ja liikunta-ala on yksi maailman kasvavimmista liiketoiminta-aloista. Personal trainerina saat työskennellä positiivisen asian, innokkaiden asiakkaiden ja loputtomien mahdollisuuksien parissa. Voit työllistää itsesi kuntoilijoiden, painonpudottajien, yritysten, urheilijoiden tai vaikkapa sähköisten palvelujen parissa. Voit kasvaa ja kehittyä alan imussa sekä työllistää itsesi rakkaan harrastuksesi parissa.


Koulutustiedot

Edeltävä osaaminen: Ei aiempia osaamis- tai koulutusvaatimuksia. Trainer4You Hyvinvointivalmentaja -ja Kuntosalivalmentaja -koulutukset suorittaneet voivat ilmoittautua suoraan pt-koulutusohjelmaan tästä.

Kesto: 19 lähijaksopäivää (Trainer4You Hyvinvointivalmentaja -koulutus 2 päivää, Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutus 5 päivää, Trainer4You Personal trainer -koulutus 12 päivää).

Hinta: 3 645,00 €, sis alv 24 %, koulutusmaksu on mahdollista jakaa 1-15 maksuerään (lue lisää laskutuskäytännöistä tästä).


Lisätietoja

Lue lisää koulutuksen aikataulusta ja kulusta täältä


Seuraavat alkavat koulutukset

Löydät lisätietoa koulutustapahtumasta Ilmoittaudu-linkin takaa.

Valitse koulutuspaikka ja -ajankohta

Ajankohta Paikka Koulutuksen nimi Ilmoittaudu
05.06.2015 Vaasa, Easyfit Personal trainer -koulutusputki, Vaasa 5.6.2015-9.1.2016 Ilmoittaudu
26.06.2015 Tampere, Cumulus Koskikatu Personal trainer -koulutusputki, Tampere 26.6.2015- 6.2.2016 Ilmoittaudu
26.06.2015 Espoo, Trainer4You Personal trainer -koulutusputki, Espoo 26.6.2015 -5.3.2016 Ilmoittaudu
26.06.2015 Oulu, Trainer4You Personal trainer -koulutusputki, Oulu 26.6.2015- 12.3.2016 Ilmoittaudu
21.08.2015 Turku, Leaf Areena Personal trainer -koulutusputki, Turku 21.8.2015- 9.4.2016 Ilmoittaudu
04.09.2015 Lappeenranta, Etelä-Karjalan Liikuntakeskus Personal trainer -koulutusputki, Lappeenranta 4.9.2015-16.4.2016 Ilmoittaudu
18.09.2015 Jyväskylä, Trainer4You Personal trainer -koulutusputki, Jyväskylä 18.9.2015- 7.5.2016 Ilmoittaudu
20.11.2015 Espoo, Trainer4You Personal trainer course in English, Espoo 20.11.2015 -13.8.2016 Ilmoittaudu
27.11.2015 Joensuu, ISLO Personal trainer -koulutusputki, Joensuu 27.11.2015- 9.7.2016 Ilmoittaudu