Luo tunnukset ilmaiseen Trainer4You tietopankkiin

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään

Miltä kuulostaisi maksuton harjoittelulle, ravitsemukselle ja valmennukselle pyhitetty video- ja artikkelikirjasto?

Opi uutta, kertaa, käytä opetuksen ja valmennuksen tukena. Rekisteröitymällä Trainer4You-tietopankkiin saat käyttöösi kattavan video- ja artikkelikirjaston harjoittelusta, ravitsemuksesta ja valmentamisesta. Sisältö päivittyy jatkuvasti.

tietopankki

Haaveiletko personal trainerin tai ravintovalmentajan ammatista? Lue oppaat liikunta-alan ammatteihin.

Tuotamme jatkuvasti uusia oppaita liikunta-alasta ja alalla menestymisestä haaveileville. Oppaat sisältävät käytännönläheisiä ohjeita personal trainerin ja ravintovalmentajan ammattiin, vinkkejä jo alalla menestyneiltä ammattilaisilta, tietoa koulutuksista sekä uutisia liikunta-alasta ja alan trendeistä.

Lue pikaoppaita

Ajankohtaiset koulutusmateriaalit käsilläsi myös koulutuksen jälkeen.

Kaikki Trainer4Youn koulutusmateriaalit ovat koulutettavien käytössä sekä koulutuksen aikana että sen jälkeen. Sähköiset oppimateriaalit ovat aina ajantasalla, ja ne sopivat hyvin myös osaamisen kertaamiseen.

Mietityttääkö takakyykyn liiketekniikka? Älä jää ihmettelemään, vaan katso videot nyt Trainer4You-tietopankissa.

Videoista opit oikeat tekniikat kuntosaliliikkeisiin. Oppeja voit hyödyntää sekä omassa harjoittelussasi että asiakkaiden ohjaamisessa. Katso kaikki videot rekisteröitymällä Trainer4You-tietopankkiin.


Tarvittavat valmennustyökalut liikunta- ja terveysalan ammattilaisille ja ohjaajille.

Valmennustyökalut nopeuttavat ja helpottavat asiakkaan lähtötilanteen kartoituksessa sekä valmennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Työkalut sopivat mainiosti kaikkien liikunta- ja terveysalan ammattilaisten käyttöön.

tietopankki

Tervetuloa Trainer4You-tietopankkiin!