Personal trainer -koulutus

Tutustu koulutukseen

Jatkokoulutukset

Täydennä osaamistasi liikunta- ja terveysalan jatkokoulutuksilla

Tutustu koulutuksiin

Työhyvinvointipalvelut

Muuta jokainen päivä virkistyspäiväksi Trainer4You työhyvinvointipalvelujen avulla

Lue lisää

Luo tunnukset ilmaiseen Trainer4You tietopankkiin

Opi uutta, kertaa, käytä opetuksen, valmennuksen tai oman treenisi tukena. Tietopankista löydät yli 9 tuntia asiantuntijoiden videosarjoja sekä lukuisia artikkelisarjoja ja pikaoppaita ravitsemuksesta ja harjoittelusta ja personal trainingista. Videosarjojen asiantuntijat ja artikkelisarjojen kirjoittajat ovat Trainer4You kouluttajien lisäksi oman alansa huippuja. Luo maksuttomat tunnukset ja katso, mitä tietopankissa on tarjolla juuri sinulle!

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään

Training Forum 2017

28.9.2017

Tämän vuoden tapahtuman teema on hyvinvoinnin iso kuva, eli kaikki se, mitä jää jäljelle, kun ylimääräinen kuorrutus karsitaan pois. Mikä lopulta on tärkeää? Pätevätkö samat perusteet niin terveysliikkujaan kuin huippu-urheilijaankin? Tule Helsingin Tennispalatsiin verkostoitumaan ja kuulemaan, kun alansa huiput jakavat omia kokemuksiaan ja osaamistaan!

Katso ohjelma ja osta liput

Trainer4You - oikeat ihmiset ympärillesi

Olemme virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin koulutus- ja palveluyhtiö. Koulutamme liikunta- ja hyvinvointialalle uusia valmentajia, täydennämme liikunta ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten osaamista jatkokoulutuksillamme ja tarjoamme yritysasiakkaillemme fyysistä hyvinvointia edistäviä palveluita. Tervetuloa tutustumaan meihin tarkemmin!


Tietopankkimme on kaikille avoin – katso videoita, lue artikkelisarjoja.

Voit nauttia maistiaisen personal training -opinnoista jo tältä istumalta. Se ei maksa mitään. Luomalla tunnuksen tietopankkiimme saat käyttöösi video- ja artikkelisarjat. Koulutuksiimme osallistuneille tietopankki tarjoaa myös ajantasaiset oppimateriaalit, jotka ovat käytössä myös valmistumisen jälkeen.

Luo tunnus
Mikäli sinulla on jo oma tunnus voit kirjautua sisään tästä.0rekisteröitynyttä käyttäjää 0minuuttia vapaasti katsottavia videosarjoja 0opasta ja artikkelisarjaa

Auktorisoinnit ja kokemus takaavat koulutuksen laadun

Olemme kouluttaneet personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteenamme on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Koulutusta onkin hiottu vuosien varrella parhaiten vastaamaan sinun, asiakkaidesi ja alan tarpeita. Personal trainer -koulutuksellamme on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa sinulle parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.