APT Europe Active

Personal trainer -koulutus


Trainer4You Personal trainer -koulutukseen luottaa yli 4000 tyytyväistä asiakasta sekä kansallinen (APT) että kansainvälinen (EuropeActive) auktorisointijärjestö. Vuodesta 2004 lähtien olemme tehneet töitä Suomen laadukkaimman koulutuksen kehittämiseksi, jotta voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lähtökohdat personal training urallesi.

Tutustu koulutukseen    Ilmoittaudu mukaan

Olemme toimialan suurin kouluttaja


Olemme personal training -osaamisen uranuurtajayritys. Trainer4You-jatkokoulutukset ovat liikunta- ja terveysalan ammattilaisille suunnattuja erikoistumisopintoja. Jatkokoulutusten tavoitteena on auttaa liikunta- tai terveysalan ammattilaista erikoistumaan ja erottumaan edukseen.

Trainer4You Personal trainer -koulutus

Trainer4You Personal trainer -koulutukseen luottaa yli 4000 tyytyväistä asiakasta sekä kansallinen (APT) että kansainvälinen (EuropeActive) auktorisointijärjestö. Vuodesta 2004 lähtien olemme tehneet töitä Suomen laadukkaimman koulutuksen kehittämiseksi, jotta voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lähtökohdat personal training urallesi.

Lue lisää

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksen on käynyt yli 750 ravintovalmentajaa ja koulutuksesta saamamme palaute on huippuhyvää. Koulutuksessa opit ohjaamaan asiakasta kokonaisvaltaisesti hyödyntäen mm. ravitsemuspsykologiaa.

Lue lisää

Trainer4You Psyykkinen valmentaja -koulutus

Psyykkinen valmentaja -koulutus perustuu HOT-menetelmään, joka on tunnistettu maailmalla yhdeksi tehokkaimmista menetelmistä tukea henkilön muutosprosessia. Koulutuksestamme saat työkalut ohjata elintapamuutoksen läpivientiä ja toimia urheilijan psyykkisenä valmentajana.

Lue lisää

Trainer4You Voimavalmentaja -koulutus

Voimavalmentaja -koulutuksessa yhdistyvät parhaat tieteelliseen tutkimusnäyttöön perustuvat voimaharjoittelun ohjelmoinnin periaatteet sekä niiden toteutus käytännössä. Olipa asiakkaasi aloitteleva voimailija tai kokenut urheilija, saat toimivat opit taklata kehityksen suvantovaiheet.

Lue lisää

Trainer4You Elintapavalmentaja -koulutus

Liity kasvavaan joukkoomme viemään yhdessä suomalaisten kansanterveyttä parempaan suuntaan ja opi elintapahoidon tuloksekkaimmat käytännöt liikunnan ja ravitsemuksen keinoin. Elintapavalmentaja -koulutus mahdollistaa tiiviin yhteistyön liikunta- ja terveysalan toimijoiden välillä.

Lue lisää

Ajankohtaista


Ensimmäiset Academic personal trainerit valmistuivat Liikuntatieteellisestä

Jyväskylän Yliopiston Liikuntatieteellisen tiedekunnan maisteriopiskelijoiden Academic personal trainer -koulutus valmistuis tammikuussa 2019. Tämä oli ensimmäinen yliopiston sisällä järjestetty personal trainer koulutus Suomessa ja Trainer4Youlla oli kunnia olla mukana.

Lue uutinen

Erimoverista Trainer4You Oy:n uusi pääomistaja

Nopeasti kasvava wellness –alan yritys Erimover on hankkinut Trainer4You Oy:n pääomistuksen, lunastamalla 80% yhtiön osakekannasta.

Lue tiedote

Personal trainer koulutustahojen vertailu

Helpottaaksemme eri koulutustahojen vertailua kokosimme saatavilla olevat tiedot yhteen taulukkoon.

Katso vertailu

Liikuntalääketieteen opiskelu personal trainer koulutuksessa

Trainer4You Personal trainer -koulutuksen yhteydessä on mahdollista opiskella Liikuntalääketieteen perusopinnot (25 op). Opinnot toteutetaan yhteistyössä Itä-Suomen Yliopiston kanssa. Opetus noudattaa Liikuntalääketieteen perusopintojen opetussuunnitelmaa.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme, saat lahjaksi verkkokurssin


Miellyttävä muutos -verkkokurssi antaa Sinulle eväät kestävään ja miellyttävään muutokseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä.

Ilmainen Minustako personal trainer -verkkokurssi


Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa!

Siirry kurssille

Tutustu Trainer4You tietopankkiin


Opi uutta, kertaa, käytä opetuksen, valmennuksen tai oman treenisi tukena. Tietopankista löydät yli 20 tuntia asiantuntijoiden videoita, vapaasti luettavia e-kirjoja sekä lukuisia artikkeleita ja pikaoppaita ravitsemuksesta, harjoittelusta ja personal trainingista. Sisällön ovat tuottaneet Trainer4You kouluttajat, jotka ovat oman alansa huippuja. Luo maksuttomat tunnukset ja katso, mitä tietopankissa on tarjolla juuri sinulle!

Tutustu tietopankkiin
0rekisteröitynyttä käyttäjää 0minuuttia vapaasti katsottavia videosarjoja 0opasta, e-kirjaa ja artikkelisarjaa

Työhyvinvointia yrityksille


Olemme virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin koulutus- ja palveluyhtiö. Koulutamme liikunta- ja hyvinvointialalle uusia valmentajia, täydennämme liikunta ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten osaamista jatkokoulutuksillamme ja tarjoamme yritysasiakkaillemme fyysistä hyvinvointia edistäviä palveluita.

Tutustu työhyvinvointia kehittäviin palveluihimme tarkemmin yrityspalveluissamme.

Yrityksien työhyvinvointipalvelut