Andreas ”Andy” Henricson

Andy on koulutukseltaan Personal Trainer, voimavalmentaja ja lisäksi hän on syventänyt osaamistaan ulkomailla C.H.E.K. instituutissa.. Andy on myös opiskellut useita vuosia Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisellä laitoksella. Andyllä on vuosien kokemus lukion liikunnanopettajan työstä sekä personal trainingistä.

Andyn oma tausta on vahvasti pallopeleissä, joista etenkin jääkiekko, golf ja jalkapallo ovat pysyneet pitkään mukana. Nuorempana tuli kokeiltua mahdollisimman monipuolisesti eri lajeja. Tällä hetkellä Andyn oma harjoittelu painottuu kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin parantamiseen, suorituskyvyn optimointiin sekä hyvin lajispesifiin kehon kehittämiseen. Andyn valmennuksessa sinä olet keskiössä ja Andy ohjaa sinua oppimaan itse sekä tekemään pysyvää muutosta. Andyn valmennusfilosofia on vahvasti kokonaisvaltainen jossa huomioidaan jokaisen oma elämäntilanne.

Andy on kouluttajana innostava, osallistava ja mukana kulkee aina pieni pilke silmäkulmassa. Andy nauttii opettamisesta ja se välittyy opetustilanteissa joissa ei vauhtia tai intoa puutu. Samalla Andy haastaa opiskelijoita ajattelemaan kriittisesti sekä olemaan analyyttisia omassa työssään. Andy pitää itseään ikuisena opiskelijana ja haluaakin jatkuvasti kouluttautua lisää. Tämän hän kokee olevan yksi tärkeimmistä asioista alalla, jatkuvasti on haluttava oppia lisää.