Tulikohan loukattua jotakuta? Olinkohan lausunnoissani liian jyrkkä? Olisikohan pitänyt olla varovaisempi? Mitä jos joku suuttuu tai antaa huonoa palautetta!

Ei tunnu missään!

Sitten antaa, sitten suuttuu tai sitten loukkaantuu. Sehän osaltaan on tarkoituskin! Tavoitteenani olikin herättää ajatuksia, keskustelua ja pöhinää. Sitä nimittäin tarvitaan ja äkkiä. Enää ei riitä posken silittely, pehmein hansikkain hipsuttelu eikä polvella istuttaminen. Nyt täytyy silittää vastakarvaan ja vieläpä harvapiikkisellä teräskammalla.

Rapatessa roiskuu
Jengi täytyy saada hereille ja pysymään hereillä, sen verran vakavasta asiasta on kyse. Tiukkapipoisesti asiaan ei kuitenkaan tarvitse suhtautua, onhan liikunta, terveys ja hyvinvointi iloisia asioita, jotka herättävät pääosin positiivisia tuntemuksia.

Räjähdysvaara

Alustus koskettaa uunituoretta kirjaani Liikuttavia-ajatuksia. Siis blogini kanssa samannimistä painotuotetta. Jos haluat hämmentää ajatuksiasi, järkyttää tasapainoasi ja kokeilla nahkasi kestävyyttä, niin antaa palaa. Osta jos uskallat! http://www.fitrakauppa.fi/product/6/liikuttavia-ajatuksia. Ole nopea, nämä viedään käsistä!

Salamoivin terveisin,
Treenarisi Riku

3 KOMMENTIT

  1. Liian tasapaksu ei ole mielenkiintoinen koskaan. Ajatuksien pitää olla riittävän “radikaaleja” jotta yleisö herää ja rupeaa seuraamaan… ja ennen kaikkea miettimään mitäs tässä nyt tapahtuu. Kirja lähtee ostoslistalle. Onnea kirjasta!

  2. ja vielä piti lisätä, mutta kun on noi nopeat sormet ;) että palautehan on mahdollisuus parantaa toimintaa – omaansa tai toisen, riippuen kummalla puolella on. Se jos joku suuttuu, on hänen oma tuntemuksensa, me voimme määritellä ainoastaan omia tunteitamme.

  3. Kiitti kommenteistasi Katja! Kirjan ote on tosiaan hieman jyrkempi ja kärkkäämpi. Kun pehmopuheet ei tehoa, niin on pakko vähän ravistella. Loppuviimein juoni kuitenkin on varsin postiivinen, sillä homma ei jää pelkän taivastelun varaan, vaan kirja tarjoaa myös paljon ratkaisuehdotuksia ja -malleja:)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here