Hyvä valmentaja näyttää oikean suunnan ja toimii matkalla tukijana ja mentorina, ohjeistamisen ja valmentamisen lisäksi. Näin toimii myös hyvä koulutus!

Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus valmentaakin osallistujat oman hyvinvointinsa parhaiksi asiantuntijoiksi tarjoamalla harjoitteluun, lepoon ja palautumiseen sekä hyvinvointia edistävään ravitsemukseen liittyvät tiedot ja taidot 16 tunnin mittaisessa intensiivikoulutuksessa.

Kehittävän harjoittelun perusteet

Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus on nimensä mukaisesti fyysisen hyvinvoinnin isoon kuvaan pureutuva intensiivikoulutus. Se auttaa erottamaan hyvinvoinnin edistämisen kannalta oleelliset asiat epäolennaisista ”lillukanvarsista”, jotka mediassa sekä intohimoisissa keskusteluissa nousevat usein jopa päärooliin. Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus auttaa siis erottamaan metsän puilta ja tutkimusnäyttöön sekä vahvaan kokemukseemme peilaten nostaa esille ne lihaskuntoharjoitteluun, kestävyysliikuntaan, venyttelyyn sekä ravitsemukseen liittyvät seikat esille, joiden varaan oma sekä mahdollisten asiakkaiden harjoittelu sekä ruokavalio kannattaa jatkossa rakentaa.

Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus on tasapainoinen cocktail innostavia sekä informatiivisia luentoja ja oivalluttavia käytännön harjoituksia. Opittuasi ymmärtämään paremmin kehosi rakennetta ja toimintaa sekä harjoittelun ja ravitsemuksen lainalaisuuksia, kotiudut fiksumpana, vastuullisempana ja oma-aloitteisempana liikkujana, toisin sanottuna oman hyvinvointisi parhaana asiantuntijana.

Saat Kehittävän harjoittelun perusteet koulutuksen -50% eli hintaan 147,50 euroa ystävänpäiväviikon kunniaksi! Tutustu koulutukseen ja osta se tästä.

Tartu tarjoukseen!

Normaalisti Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus on osa Trainer4You Personal trainer -opintoja, mutta haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tulla opiskelemaan tämä 2-päiväinen koulutus itsenäisenä kokonaisuutena, joka ei vielä sido sinua muihin opintoihin.

Eli nyt sinulla on loistava tilaisuus kokeilla personal trainer -opintoja ilman, että sitoudut vielä koko koulutukseen. Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus on Trainer4You Personal trainer -koulutuksen ensimmäinen vaihe, jossa kahden päivän aikana perehdytään harjoittelun ohjelmointiin, harjoittelua tukevaan ravitsemukseen sekä valmennustaitoihin. Viikonloppu sisältää myös käytännön harjoittelua.

Normaalisti tämä kaksipäiväinen koulutus sisältyy PT-putkeen, mutta nyt voit tulla testaamaan opiskelua kahden päivän ajaksi ja vieläpä -50% alennuksella! Ilmoittaudut siis ainoastaan Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutukseen ja voit tehdä päätöksen jatko-opinnoista myöhemmin.

Tule siis viettämään superhauska viikonloppu hyvässä porukassa opiskellen ja treenaillen. Katso alkavat koulutukset ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Jatka halutessasi matkaa personal traineriksi saakka

Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus saa poikkeuksetta erinomaista palautetta. Palautekeskarvo huiteleekin 4,9/5 tietämissä ja koulutuskokonisuutta on hiottu nykyiseen tikkiinsä jo 12 vuotta, useiden tuhansien osallistujien palautteen perusteella.  Kehittävän harjoittelun perusteet on myös ensimmäinen vaihe personal training opintoja. Mikäli nälkä kasvaa syödessä, on sinun mahdollista jatkaa opintoja kuntosalivalmentajaksi tai vaikka personal traineriksi saakka.

Vaikka tämä koulutus antaakin valmiudet omatoimiseen harjoitteluun ja itsestään huolehtimiseen, on vaikutus usein samanlainen personal training –valmennukseen nähden. Vaikka asiakas osaa, hallitsee ja pärjää hyvin ilmankin, koetaan valmennus niin erinomaisena panostuksena omaan hyvinvointiin, että sitä halutaan jatkaa pitkälle tulevaisuuteen. Sama pätee usein Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutukseenkin. Opiskelija saa sen tason kicksit ja koetut hyödyt koulutuksesta, että haluaa jatkaa eteenpäin, usein jopa personal trainer –opintoihin saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here