Hyvä valmentaja tekee itsestään tarpeettoman opettamalla valmennettavalleen riittävät tiedot, taidot ja tavat, joilla itsensä kehittäminen mahdollistuu jatkossa. Näin toimii myös hyvä koulutus.

Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus valmentaakin osallistujat oman hyvinvointinsa parhaiksi asiantuntijoiksi tarjoamalla harjoitteluun, lepoon ja palautumiseen sekä hyvinvointia edistävään ravitsemukseen liittyvät tiedot ja taidot 16 tunnin mittaisessa intensiivikoulutuksessa.

Hyvä valmentaja ja koulutus astuvat kuitenkin ajan myötä sopivasti syrjään, antamalla vastuun sekä vapauden henkilölle itselleen harjoittelunsa toteuttamisesta. Tarvittaessa tuki löytyy kuitenkin läheltä, mikäli henkilö haluaa jatkaa oppimista valmennuksessa tai koulutuksessa pidempäänkin.

Kehittävän harjoittelun perusteet

Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus on nimensä mukaisesti fyysisen hyvinvoinnin isoon kuvaan pureutuva intensiivikoulutus. Se auttaa erottamaan hyvinvoinnin edistämisen kannalta oleelliset asiat epäolennaisista ”lillukanvarsista”, jotka mediassa sekä intohimoisissa keskusteluissa nousevat usein jopa päärooliin. Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus auttaa siis erottamaan metsän puilta ja tutkimusnäyttöön sekä vahvaan kokemukseemme peilaten nostaa esille ne lihaskuntoharjoitteluun, kestävyysliikuntaan, venyttelyyn sekä ravitsemukseen liittyvät seikat esille, joiden varaan oma sekä mahdollisten asiakkaiden harjoittelu sekä ruokavalio kannattaa jatkossa rakentaa.

Tartu huikeaan Black Friday viikonlopun tarjoukseen! Tutustu koulutukseen ja osta se tästä.

Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus on tasapainoinen cocktail innostavia sekä informatiivisia luentoja ja oivalluttavia käytännön harjoituksia. Koulutus alkaa perjantaisin klo 12 ja kestää klo 20 saakka. Lauantaina opiskellaan 9-17.

Opittuasi ymmärtämään paremmin kehosi rakennetta ja toimintaa sekä harjoittelun ja ravitsemuksen lainalaisuuksia, kotiudut fiksumpana, vastuullisempana ja oma-aloitteisempana liikkujana, toisin sanottuna oman hyvinvointisi parhaana asiantuntijana.

Tämä kahden päivän koulutus maksaa yhteensä 295 € ja ilmoittautuessasi Black Friday viikonloppuna 24.-26.11. saat sen huokeaan hintaan 149 €!! Lisäksi koulutuspaketti sisältää koulutusmateriaalina käytettävän Uuden kuntoilijan käsikirjan (R.Aalto, L. Seppänen. Docendo,2015) sekä jatkuvan oppimisen mahdollistavan Hyvinvoinnin tietopankin ikiaikaisen käyttöoikeuden.

 

Jatka halutessasi matkaa personal traineriksi saakka

Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutus saa poikkeuksetta erinomaista palautetta. Palautekeskarvo huiteleekin 4,9/5 tietämissä ja koulutuskokonisuutta on hiottu nykyiseen tikkiinsä jo 12 vuotta, useiden tuhansien osallistujien palautteen perusteella.  Kehittävän harjoittelun perusteet on myös ensimmäinen vaihe personal training opintoja. Mikäli nälkä kasvaa syödessä, on sinun mahdollista jatkaa opintoja kuntosalivalmentajaksi tai vaikka personal traineriksi saakka.

Vaikka tämä koulutus antaakin valmiudet omatoimiseen harjoitteluun ja itsestään huolehtimiseen, on vaikutus usein samanlainen personal training –valmennukseen nähden. Vaikka asiakas osaa, hallitsee ja pärjää hyvin ilmankin, koetaan valmennus niin erinomaisena panostuksena omaan hyvinvointiin, että sitä halutaan jatkaa pitkälle tulevaisuuteen. Sama pätee usein Kehittävän harjoittelun perusteet –koulutukseenkin. Opiskelija saa sen tason kicksit ja koetut hyödyt koulutuksesta, että haluaa jatkaa eteenpäin, usein jopa personal trainer –opintoihin saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here