Jutta Gustafsbergin omistama Xemax Oy lähti mukaan liikunta-alan koulutusyhtiöön, ostamalla 10 % Trainer4You Oy:n osakekannasta. Samassa yhteydessä myös Xemaxin toimitusjohtaja Olli Suominen hankki 8 %:a Trainer4Youn osakkeita. Trainer4Youn muita omistajia ovat muun muassa Smartumin omistajayhtiö Orange Company, terveysalan yrittäjä Janne Leino, Tapaus Oy:n perustaja Timo Aalto sekä yhtiön perustaja, personal trainingin pioneeri Riku Aalto. Trainer4Youn tavoitteena on kasvaa kannattavasti personal trainer –koulutukseen, liikunta- ja terveysalan jatkokoulutuksiin sekä työhyvinvointipalveluihin panostamalla.

Mediapersoona ja hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg on kiistatta eniten suomalaisia liikkumaan motivoinut hyvinvoinnin esikuva 2000 –luvulla. Hänen positiivinen sekä valloittava persoonansa ja hänen sekä Xemaxin liiketoimintaosaaminen tuovat hyvän lisän Trainer4Youn kasvustrategiaan. Trainer4Youn ja Xemaxin verkkovalmennusbrändin FitFarmin yhteistyö näyttäytyy yritysasiakkaille johdon valmennustuotteina, joissa valmentajina toimivat Jutta Gustafsbergin ja Riku Aallon lisäksi myös psyykkisen valmennuksen asiantuntija Harri Gustafsberg. Trainer4Youn koulutustarjoama palvelee hyvin myös FitFarmin valmennuksiin osallistuneita aktiiviliikkujia.

Trainer4You on paitsi Suomen suurin, myös yksi Euroopan johtavista personal trainer -alan koulutusorganisaatioista niin koulutettujen valmentajien lukumäärällä, kuin koulutusliiketoiminnan liikevaihdolla mitattuna. Trainer4Youn koulutukset on rakennettu nojaten tukevasti tutkimustietoon, eurooppalaisiin ja suomalaisiin koulutusstandardeihin sekä koulutustiimin mittavaan kokemukseen personal trainingin parissa.

Vuonna 2005 perustettu Trainer4You on kouluttanut vuosien saatossa Suomeen lähes 15 000 liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista, joista 4000 on kouluttautunut personal traineriksi saakka. Personal trainer –koulutusputki kestää 9 kuukautta ja se sisältää Kehittävän harjoittelun perusteet –osion, Kuntosalivalmentajakoulutuksen sekä varsinaisen Personal trainer –koulutusohjelman.

Trainer4You tarjoaa kouluttamilleen personal trainerille sekä liikunta- ja terveysalan ammattilaisille myös erikoistumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen tähtääviä jatko-opintoja. Erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja ovat Ravintovalmentaja-, Terveysvalmentaja-, Voimavalmentaja– sekä Psyykkinen valmentajaopinnot. Kukin koulutus sisältää neljä kahden päivän mittaista lähijaksoa, etäopiskelua sekä harjoitusasiakkuuden. Poikkeuksena Ravintovalmentajakoulutus, joka sisältää myös yhden, kolmen päivän mittaisen opetusjakson.

Trainer4You tarjoaa yksilölliseen valmennusotteeseen perustuvaa, kokonaisvaltaista ja pitkäjänteistä personal training –osaamistaan myös yritysten työhyvinvoinnin kehittämisen tueksi.
Työhyvinvointia edistävät palvelut painottuvat henkilöstön kouluttamiseen oman hyvinvointinsa parhaiksi asiantuntijoiksi ja työyhteisöä aktivoiviksi Hyvinvointiagenteiksi sekä johdon kouluttamiseen Terveysjohtamisen osaajiksi.

Trainer4Youssa uskotaan vahvasti personal training –alan eli yksilöllisen elintapa- ja terveysliikuntaneuvonnan kasvuun sekä kiinnostukseen myös uusissa asiayhteyksissä. Apteekit, urheilukaupat, yritykset, vakuutusyhtiöt, työterveyshuolto sekä perusterveydenhuolto ovat potentiaalisia uusia segmenttejä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa alaan kouluttamalla henkilöstöään elintapaneuvonnan sekä terveysvalmennuksen ammattilaisiksi.

Trainer4Youn tavoitteena on kasvaa jatkossa uusiin asiakasryhmiin, liikunta- ja terveysalan ammattilaisille suunnattuihin jatkokoulutuksiin sekä yritysten henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen panostamalla, kuitenkaan juuriaan eli personal trainer –koulutustoimintaa unohtamatta. Kasvua haetaan myös yhteistyötä alalla arvostettujen toimijoiden kuten Firstbeat Technologies Oy:n kanssa yhteistyötä tiivistämällä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here