Tuomas Rytköstä ei voi ylistää liikaa, mitä tulee hänen voimavalmennusosaamiseen. Jyväskylän yliopiston kasvattina tämä voimailubiologi (LitM) on niittänyt uskomattomia tuloksia niin omalla kilpaurallaan kuin joukkueiden ja yksilöiden valmentajana. Tuomaksen valmennusopeista pääset nauttimaan alla listattujen materiaalien myötä.

Artikkelisarja Voimaharjoittelutrilogia

Trainer4Youn tietopankista löydät maksuttoman 3-osaisen artikkelisarjan, jossa Tuomas kertoo voiman eri muotojen harjoittamisesta. Trilogia sopii kaikille, jotka kaipaavat lisäpotkua (tai voimaa) omaan harjoitteluunsa.

Lue artikkelisarja Voimaharjoittelutrilogia

Pääset lukemaan artikkelit luomalla ilmaiset tunnukset tietopankkiin.

Voimaharjoittelun käsikirja

Voimaharjoittelun käsikira

Tuomaksen esikoiskirja ilmestyi alkuvuodesta 2019 ja se on kerännyt jo suuren suosion treenaajien ja valmentajien keskuudessa.

Voimaharjoittelun käsikirja kokoaa yhteen tähänastisen kokonaistutkimusnäytön voiman lajien kehittämisestä ja antaa tuhdin tietopaketin voimaharjoittelun ohjelmointiin.

Kirja on syvällinen ja ainutlaatuinen teorian ja käytännön liitto voiman lajien kehittämiseen – miten kokonaistutkimusnäyttö voimaharjoittelusta saadaan hyödynnettyä tuloksia tuottaviksi käytännön sovelluksiksi.

Kirja sopii treenaajille sekä valmentajille tai sellaisiksi aikoville. Tilaa omasi Fitran verkkokaupasta.

Online koulutus

Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija

Opiskele kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntijaksi Tuomaksen luoman Online koulutuksen avulla. Koulutuksen käytyäsi:

1. Ymmärrät kehittävän voimaharjoittelun periaatteet ja osaat soveltaa maailman parhaaseen tutkimusnäyttöön perustuvan teoriatiedon käytännön harjoitteluun.

2. Osaat rakentaa yksilöllisiä voimaharjoitusohjelmia, joiden avulla asiakkaasi saavuttavat erinomaisia tuloksia lihasmassan ja maksimivoiman hankinnassa.

3. Hallitset progressiivisten ja motivoivien pitkäntähtäimen harjoitussuunnitelmien ja yksittäisten, tavoitteenmukaisten harjoitusohjelmien rakentamisen.

4. Osaat skaalata erilaisia harjoitusliikkeitä kunkin harjoittelijan ja asiakasryhmän tasolle sopivaksi.

5. Asiakkaasi saavuttavat parempia tuloksia, ovat tyytyväisempiä ja pysyvät valmennuksessasi pidemmän aikaa.

Koulutus soveltuu erityisesti valmentajille tai valmennusurasta haaveileville. Tutustu ja tilaa!

Voimavalmentaja-koulutus

Mikäli toimit esimerkiksi personal trainerina, fysioterapeuttina, CrossFit valmentajana tai muuna lajivalmentajana ja tarvitset työssäsi voiman lajien valmennustaitoja, suosittelemme tutustumaan Voimavalmentaja-koulutukseen.

Voimavalmentaja -koulutus antaa sinulle laajan käsityksen eri voiman osa-alueiden tuloksekkaasta harjoittamisesta sekä kuormitusfysiologisista prosesseista kehittävän voimaharjoittelun takana. Koulutuksen jälkeen osaat rakentaa yksilöllisiä, tavoitelähtöisiä ja kovia tuloksia tuottavia voimaharjoitteluohjelmia aina vuosisuunnitelmatasolta päiväkohtaiseen harjoitukseen.

Katso koulutuksen saamat arvostelut koulutus.fi sivustolta.

Voimavalmentaja-koulutukseen pääset tutustumaan tästä.

Webinaari ja podcast

Tietopankista löytyy myös Tuomaksen webinaaritallenne Voiman lajien ja lihasmassan kehityksen maksimointi. Webinaarin voit kuunnella myös podcastina.

Webinaarin ja podcastin pariin pääset luomalla ilmaiset tunnukset Trainer4You tietopankkiin. Tee se tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here