Kirjoittajat

Riku Aalto

Riku Aalto

Riku Aalto on Trainer4Youn perustajajäsen sekä personal trainingin uranuurtaja Suomessa.

503 Artikkelia
Jussi Riekki

Jussi Riekki

Jussi Riekki toimii Trainer4Youssa sisältö- ja mediatuotannon parissa sekä vastaa Trainer4Youn blogin toimituksesta. Hän on aiemmin kirjoittanut mm. FightSport- ja Takedown -urheilulehtiin. Yhteys: jussi.riekki@trainer4you.fi

145 Artikkelia
Vieraskynä

Vieraskynä

Trainer4You julkaisee sivullaan erilaisia asiantuntija-artikkeleita ja henkilötarinoita. Haluatko sinä kertoa oman koulutustarinasi, tai onko jokin liikunta-alan osaamisalue juuri sinun heiniäsi? Ota yhteyttä jussi.riekki@trainer4you.fi

138 Artikkelia

Anna Heino

29 Artikkelia
Kalle

Kalle

Fitra on media-alan moniosaaja, joka on kustantanut lukuisia hyvinvointiaiheisia kirjoja, ja tuottaa sisältökokonaisuuksia erilaisiin julkaisualustoihin. Lue lisää osoitteessa www.fitra.fi.

28 Artikkelia
Tuomas Liisanantti

Tuomas Liisanantti

Tuomas Liisanantti on markkinoinnin asiantuntija, jonka intohimona on oppia ja opettaa.

23 Artikkelia

Jenni von Frenckell

Jenni von Frenckell on Trainer4You Personal trainer, tiedottaja sekä freelance-toimittaja.

20 Artikkelia
Lasse

Lasse

Lasse Seppänen on maamme kokenein kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttaja. Lasse on kouluttanut vuodesta 2004 lähtien liikunta-alalle toista tuhatta ohjaajaa sekä valmentanut tuhansia asiakkaita kuntoilijoista, työyhteisöliikkujiin sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoihin.

19 Artikkelia
Teemu Karjaluoto

Teemu Karjaluoto

Teemu Karjaluoto vastaa Trainer4Youssa personal trainer -koulutuksista.

19 Artikkelia
Ari Langinkoski

Ari Langinkoski

Ari Langinkoski toimii Trainer4Youssa kouluttajana. Yrittäjätaustainen Ari on ennen liikunta-alalle siirtymistään toiminut yritysjohdon, myynnin ja markkinoinnin parissa. Kokemusta on kertynyt pk-yrityksen omistaja-toimitusjohtajuudesta aina monikansallisen telealan yhtiön myyntiin ja markkinointiin.

18 Artikkelia
Mikko

Mikko

Mikko alias Mr. Ravintovalmentaja kuuluu Trainer4Youn ravitsemustiimiin. Mikon vahvuuksia ovat kiinteytyjien, kehonmuokkaajien, liikkujien sekä kiireisten ihmisten ravintovalmennus ja personal training sekä myynti ja markkinointi.

16 Artikkelia
Mikko Rinta

Mikko Rinta

Mikko Rinta on Trainer4Youn ravitsemusyksikön johtaja, joka vastaa Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksesta. Pohjakoulutukseltaan Mikko on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti.

12 Artikkelia
Katariina

Katariina

Katariina Paajaste on Trainer4You Personal trainer ja Ravintovalmentaja, jolla on takanaan 15 vuoden journalistiura. Tutustu Katariinan palvelutarjontaan osoitteessa exeo.fi

11 Artikkelia
Liina

Liina

Liina Sievers on Trainer4You-kouluttaja, jonka tausta on toimintaterapian, erityispedagokiikan ja kasvatustieteiden parissa. Liinaa ajaa eteenpäin voimakas tahto ymmärtää ihmiskehon ja -mielen toimintaa kokonaisuutena. Hän saa usein kiitosta innostavasta, jämäkästä ja huumorilla maustetusta koulutusotteestaan.

8 Artikkelia
Eveliina Rauhansalo

Eveliina Rauhansalo

Eveliina Rauhansalo on Trainer4You Personal trainer ja fitness-harrastaja. Eve bloggaa osoitteessa fitever.fitfashion.fi.

7 Artikkelia
Antti

Antti

Antti Rossi on Trainer4You Personal trainer. Antin harrastuksiin on kuulunut mm. hiihto, juokseminen, paini sekä fitness-urheilu. Fitness-urheilussa Antti on menestynyt hyvin ollen vuoden 2010 SM-kilpailussa neljäs ja vuoden 2014 kevään fitness-classic kilpailussa kolmannella sijalla.

7 Artikkelia
Eveliina Naulo

Eveliina Naulo

7 Artikkelia
Jorma Vaara

Jorma Vaara

Jorma Vaara on Trainer4Youn psyykkisen valmennuksen asiantuntija ja pääkouluttaja. Valmennukseen suuntautuneiden AMK-liikunnanohjaajaopintojen lisäksi Jorma on kouluttautunut NLP-kouluttajaksi sekä täydentänyt osaamistaan useilla fyysisen ja henkisen valmennuksen lisäkoulutuksilla.

7 Artikkelia
Tuomas Rytkönen

Tuomas Rytkönen

6 Artikkelia

Mikko Paunonen

4 Artikkelia

Nina Hahtala

4 Artikkelia
Katariina Keinonen

Katariina Keinonen

3 Artikkelia
Marko

Marko

Marko Leppänen on vapaa toimittaja, joka on erikoistunut urheiluun ja liikuntaan. Hän on kouluttautunut Trainer4You Personal traineriksi ja hierojaksi.

3 Artikkelia
Jussi Jaurola

Jussi Jaurola

Jussi Jaurola on Trainer4You Ravintovalmentaja, joka kiinnostui ravitsemuksesta omien terveysongelmien vuoksi ja joka on tehnyt paljon valmennustyötä myös yritysten sekä urheilijoiden parissa.

3 Artikkelia

Mika Nevalainen

3 Artikkelia
Sofia

Sofia

Sofia Vesa on fysioterapeutti ja Trainer4You-kouluttaja. Hänen palkintokaapistaan löytyy satoja yleisurheilu-uran aikaisia mitaleja, mutta myös muistoja lentopallo- ja tanssiharrastuksen ajoilta.

3 Artikkelia
Anu Kangasniemi

Anu Kangasniemi

2 Artikkelia
Eetu Aalto

Eetu Aalto

2 Artikkelia
Mikael Witick

Mikael Witick

2 Artikkelia
Mikko Törmälehto

Mikko Törmälehto

2 Artikkelia

Maija Koskimäki

2 Artikkelia

Sami Hurme

2 Artikkelia

Hannu Saarinen

1 Artikkeli

Ari-Pekka Lindberg

1 Artikkeli
Mikko

Mikko

Mikko Nummenmaa on toiminut personal trainerina vuodesta 2006 ja työskentelee nykyisin Trainer4Youlla vastuualueinaan myynti, markkinointi ja tuotteistaminen.

1 Artikkeli

Sanni Nyberg

1 Artikkeli