Olen Terhi Immonen, Tamperelainen liikunta- ja hyvinvointialan ohjelmistoyrittäjä (SYKE Tribe). Lähdin mukaan Stressinhallintavalmentaja-koulutukseen itseasiassa kahdesta syystä, joista toinen oli oman kapasiteettini kehittäminen ja toinen taas oli puhtaasti ammattiosaamisen lisääminen, joten puretaan näitä molempia hieman tarkemmin.

Minulla on itselläni yrittäjänä korkeat tavoitteet ja samaan aikaan työskentelen yhdellä hektisimmistä aloista eli IT-alalla, missä ei ole juurikaan pysyvyyttä, vaan aina on käynnissä joku muutosprosessi. Lisäksi tämä startup-yrittäjyys, mitä mekin edustamme, tuo arkeen omat monipuoliset vivahteensa. Halusin lähteä yksinkertaisesti kehittämään omaa kapasiteettiani ja taitojani pärjätä jopa pitkiäkin aikoja kovan paineen alla.

Lisäksi, koska yrityksemme tekee ohjelmistoa juurikin valmennusalalle, näin todella tärkeäksi ymmärtää paremmin mentaalivalmennusta, mihin kategoriaan tämäkin koulutus menee. Tämä siitä syystä, että globaalisti kokonaisvaltainen valmentaminen ja mielen laajempi ymmärtäminen osana valmennusta ovat kasvussa ja sama ilmiö on alkanut näkymään myös meillä Suomessa. Meillä Sykkeellä on ollut aina tärkeää kulkea aallonharjalla ja ymmärtää nopeastikin muuttuvaa valmennusmaailmaa. Tätä ymmärrystä ei voi saada paremmin missään muualla kuin käymällä itse koulutuksen ja tehdä myös itse valmennuksia aiheen parissa.

Minulla ei juurikaan ollut odotuksia tätä koulutusta kohtaan kun sinne menin. Olin täysin avoimin mielin ja ajattelin että katsotaan mitä tästä saadaan ulos. Nyt koulutuksen käyneenä voin sanoa että se todellakin ylitti odotukseni. Olen aidosti tätä mieltä! Ollakseni täysin rehellinen, niin ehdottomasti paras koulutus minkä olen koskaan käynyt ja investointina todellakin worth the money!

Tämä oli myös sinänsä mielenkiintoinen koulutus, koska asioita ei opeteltu juurikaan perinteisellä tavalla – siis lisäämällä puhdasta substanssiosaamista tietystä aiheesta, kuten esimerkiksi ravitsemus- ja liikuntapuolella yleensä koulutetaan. Itse koin että iso osa koulutuksesta oli nimittäin oman mielen kehittämistä uudelle tasolle. Oivaltaa asioita itsestään sekä omasta ympäristöstä ja sitä kautta kehittää myös omaa taitoa valmentaa muita. Koulutus oli myös paljon syvällisempi ja laajempi kuin osasin odottaa.

Koulutuksessa tuli opittua kyllä yllätyksellisen paljon, mutta haluan nostaa esille ne mitkä osuivat ja upposivat erityisesti minuun:

1. Usein moni asia todellisuudestamme on valhetta – ne ovat ehdollistumia menneisyydestä, joiden myötä arvioimme tilanteita herkästi väärin, mikä taas vaikuttaa suoraan siihen miten koemme ne.

2. Hengitysharjoitukset ovat todella tärkeitä ja loppujen lopuksi todella yksinkertaisia – Ne eivät olekaan niin “hippimäisiä” kuin minä olen niitä ennen pitänyt.

3. Meitä on erilaisia persoonallisuustyyppejä, jotka vain yksinkertaisesti toimivat ja ajattelevat eri tavalla.

Jos haluan jotenkin tiivistää oman kokemukseni koulutuksesta niin sanoisin että ELÄMYKSELLINEN koulutus, joka parhaimmillaan voi mullistaa maailmasi! :)

Voin vilpittömästi suositella kyseistä koulutusta oikeastaan kaikille, mutta erityisesti niille joilla on aito halu auttaa muita ihmisiä koska tämän koulutuksen myötä uskon että maailmasi ja valmennusosaamisesi löytää ihan uuden ulottuvuuden – kunhan olet avoimin mielin :)

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan täysin omasta tahdosta kirjoitettu! ;)

Tutustu myös: https://www.terhi-immonen.com/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here