Uusi Ravintovalmentajaopas on vihdoinkin täällä! Oppaan pääset lataamaan vapaasti Trainer4You-tililtäsi. Mikäli sinulla ei vielä ole tiliä, luo se vaivattomasti ja maksutta tästä.

Ravintovalmentajaopas kertoo mistä ravintovalmentamisessa ja Trainer4You Ravintovalmentajakoulutuksessa on kyse. Lisäksi oppaasta löytyy paljon hyödyllistä tietoa hyvään ravitsemukseen ja ravintovalmentajan ammattiin liittyen. Voit bongata oppaasta myös mm. seuraavia asioita:

1. Ravintovalmennus käytännössä. Ravintovalmentamisesta saa hyvän yleiskuvan, kun näkee miten muut ravintovalmentajat toimivat kentällä. Opas tarjoaakin monenkirjavia tarinoita ravintovalmentamisesta ja -valmentajista. Lue oppaasta, miten esimerkiksi personal trainer, fysioterapeutti tai sairaanhoitaja voivat hyödyntää ravintovalmennusosaamisesta työssään.

2. Ravitsemustiimi. Opas esittelee vertaansa vailla olevan koulutustiimimme, joka on tukenasi ja oppaanasi koko koulutusjakson ajan ja sen jälkeen. Kaikki kouluttajamme ovat suorittaneet yliopistotason tutkinnon ravitsemustieteistä.

3. Koulutuspalaute. Muiden koulutusten lailla me Trainer4Youlla kartoitamme säännöllisesti myös ravintovalmentajakoulutuksen laatua. Ilman ohjaavaa palautetta, on kaikki tekeminen lähempänä ”pimeässä suunnistamista” kuin määrätietoista etenemistä kohti tavoitetta. Lue oppaasta, mitä koulutettavamme sanovat Trainer4You Ravintovalmentajakoulutuksesta ja miten he pisteyttävät koulutuksen eri osa-alueet.

Mukavia lukuhetkiä, toivottaa Trainer4Youn ravitsemustiimi!

Kirjaudu sisään ja lataa opas klikkaamalla tästä

RAV-ipad

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here