Kuntokeskus LIIKKU ja Trainer4You päättivät yhdistää voimansa oululaisten ihmisten sekä yritysten liikuttamiseksi. Kuntokeskus Liikku on reilu, hinta-laatusuhteeltaan vertaansa vailla oleva kuntokeskus Oulun ytimessä, Limingantullin kaupunginosassa. Liikun toimintakonsepti sisältää avaran, tyylikkään sekä huippuvarustellun kuntosalin, non stoppina pyörivän Tomahawk MyRide virtuaalispinningin sekä kuntosaliohjaus- ja personal training –palvelut.

Liikussa liikut 29 euron kuukausihintaan, etkä sitoudu kerralla vuosiksi, vaan ainoastaan haluamaksesi ajaksi. Liikku ei houkuttele ainoastaan uusia jäseniä markkinoiden edullisimmilla hinnoilla, vaan palkitsee myös vakiokävijöitä pidemmästä sitoutumisesta. Liikussa tingitään ainoastaan hinnasta, ei piiruakaan laadusta.

Liikussa on ideaa!

Liikussa uskotaan, että kaikki liikkujat haluavat panostaa vain omaan liikkumiseensa. Siksi Liikussa kukaan ei maksa toisten käyttämistä, kalliisti tuotetuista palveluista. Liikussa ei ole myöskään myyntihenkilökuntaa, hienoja kahviloita tai lasten leikkinurkkauksia. Ei siis turhia kuluja liikkujien maksettavaksi. Liikussa kaikki kalliit tuotantovaiheet, liittymisestä alkaen, on automatisoitu ja asiakaspalvelu toimii pääsääntöisesti verkossa. Ja se näkyy hinnoissa!

Kuntosali Liikuttaa!

Kuntosali on Liikun sydän, jossa tapaat muita hymyileviä ja innokkaita liikkujia. Liikkuun on valittu sellaiset kuntoilulaitteet, joilla voit aina treenata turvallisesti ja tavoitteellisesti. Liikussa on laadukkaat saksalaiset GYM80-kuntosalilaitteet ja juoksu- sekä lämmittelylaitteet ovat Matrix-merkkisiä. Vapaapainoihin mieltyneitä liikkujiakaan ei ole unohdettu. Liikussa liikutaan eikä jonoteta. Se on jokaisen liikkujan perusoikeus. Sekin on reilua!

Voiko jäsenyys olla reilua?

Hikiliikkuja on kuukausijäsen ja voi käyttää kaikkia Liikun palveluja niin paljon ja usein kuin haluaa. Hikiliikkuja maksaa edullisen kuukausimaksun suoraveloituksena kuukausi kerrallaan. Kuukausisopimuksen voi halutessaan irtisanoa päättymään irtisanomista seuraavan täyden kuukauden lopussa. Hikiliikkuja maksaa kuukausittain vain 29,00 euroa. Reilua, eikö totta!

Ikiliikkuja on vuosijäsen ja voi kutsua Liikkua toiseksi kodikseen. Vuosijäsenyyden voi uusia edulliseen hintaan sopimusvuoden lopussa tai vaihtaa jäsenyysstatuksen Hikiliikkujaksi. Ikiliikkujan kertamaksu vuodessa on vain 300,00 euroa. Helppoa, eikö totta!

Virtual Spinning koukuttaa

Liikun Virtual Spinning tuotetaan ilman ohjaajan läsnäoloa. Tomahawk My Ride–ohjelmiston avulla pääset mukaan monipuolisille ja eri vaikeusasteisille “lenkeille”. Maisema vaihtuu isolla kankaalla ja ohjaajan ohjeet tulevat samalta nauhalta. Ja niin monta kertaa päivässä, että varmasti pääset mukaan! Spinningiin sinun ei tarvitse tehdä varausta, vaan se toimii FirstCome-FirstServe –periaatteella. Tulet vain paikalle kun tunti alkaa – helppoa kuin mikä! Spinning -studion pyörät ovat Tomahawkin uusinta mallistoa ja niiden säätäminen on helppoa. Hyppää siis satulaan ja anna rasvan palaa!

Trainer4You mukana Liikuttamassa

Valmennustalo Trainer4You tunnetaan paitsi valtakunnan suurimpana hyvinvointiliikunnan ohjaajakoulutustalona, myös edistyksellisenä yritysliikunta- ja personal training –palveluiden tuottajana. Trainer4You:n perustajajäsen ja kehitysjohtaja Riku Aalto on selvästi innoissaan tuoreesta kumppanuudesta. ”Liikun avarat ja upeat liikuntatilat sekä reilu ja edullinen harjoittelukonsepti madaltavat liikkumaan lähtemisen kynnystä. Juuri se on meidänkin tahtotilamme: Saada ihmiset innostumaan, aktivoitumaan ja pysymään motivoituneina.” Trainer4You:n Ohjaajakoulutukset toteutetaankin Oulussa jatkossa Liikun sekä sen naapurin Tanssikoulu Sulavan tiloissa. Personal trainer –opiskelijoitamme työllistetään jo koulutuksen aikana Liikussa, jolloin jäsenillä on etuoikeus nauttia personal training –ohjauksesta useamman kerran viikossa ilman lisäkustannuksia.

Järjettömän mielenkiintoisia jäseniltoja

Lisäksi Trainer4You toteuttaa koulutustiiminsä toimesta Liikun jäsenille kuukausittain laadukasta jäseniltaohjelmaa. Jäseniltojen teemoina ovat muun muassa toiminnallinen harjoittelu, painonhallintaa tukeva liikunta, kahvakuulailu, liikkujan ravitsemus sekä juoksijan lihaskuntoharjoittelu. Luentoina, klinikoina ja ohjattuina harjoituksina toteutuvat jäsenillat kuuluvat nekin jäsenyyteen nostamatta harjoittelumaksua.

Tervetuloa Liikkumaan!

Trainer4You avaa Liikkuun myös pohjoissuomen moderneimman Kuntotestiaseman sekä tarjoaa Liikun jäsenille, oululaisille ihmisille ja yrityksille reiluja sekä tuloksekkaita hyvinvointipalveluja 15 vuoden kokemuksella. Trainer4You avaa tällä viikolla uuden toimipisteen myös Espoon Keilarantaan. Tervetuloa tutustumaan!

Reilut liikuttajat,

LIIKKU ja Tainer4You

Kuvat: Riku Aalto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here