Personal training -valmennuksessa asiakas on keskipiste. Niin myös Maximal TV -sarjassa, jossa neljä kuntonsa ja kehonsa menettänyttä, keski-ikäistä miestä pistää elämäntapansa remonttiin koko kansan silmien edessä.

Jotta tuloksia syntyisi terveyttä vaarantamatta, häärää miesten tukena joukko Personal trainingin sekä terveydenhuollon huippuosaajia. Heidän tehtävänään on opettaa, kannustaa, vaatia ja tukea sekä tehdä tuloksien lisäksi itsestään tarpeettomia projektin edetessä. Vain oma-aloitteisuutta ja osaamista tukemalla voi valmennus olla kestävällä pohjalla ja tulokset pysyviä.

Maximal-valmennustiimi

Seuraavassa pääset kurkistamaan kulissien taakse Maximal –sarjan valmennustiimin taustoihin. Varsinaisesta valmennustyöstä vastaavien Personal trainereiden Lassen, Sampan, Tuomaksen ja Timon lisäksi projektin terveyttä edistävästä näkökulmasta ja turvallisuudesta vastaa liikuntalääketieteen erikoislääkäri Tiina Nylander.

Lasse Seppänen – psyykkiseen valmennukseen ja kestävyysharjoitteluun erikoistunut personal trainer

Ironman 403

Lasse Seppänen toimii Trainer4You Oy:ssä kouluttajana sekä valmentajana. Asiantuntijatyötä Lasselle on kertynyt liikunta-alalta yli kymmenen vuoden ja 5 kirjan verran. Lassen erityisosaamista ovat erityisesti kestävyysliikunta sekä psyykkinen valmennus. Koulutustaustaltaan Lasse on ammattivalmentaja, Personal trainer ja NLP Master Practitioner. Kyltymättömänä opiskelijana tunnettu Lasse jatkokouluttautuu parhaillaan psykologian opintojen parissa.

Maximal –sarjan päävalmentajana Lasse vastaa Ilkan puolimaraton haasteesta sekä Mikon kuntouttavasta -ja toiminnallisesta harjoittelusta.

Samppa Jaakola – urheilijoiden fyysiseen harjoitteluun erikoistunut personal trainer

samppa_hymy copy

Samppa Jaakola toimii Trainer4You Oy:ssä kouluttajana sekä valmentajana. Ammattivalmentaja- sekä Personal trainer –koulutukset käynyt Samppa toimii myös Oulun Kärppien organisaatiossa fysiikkavalmentajana.

Maximal –sarjassa Samppa edistää Petrin tavoitetta nopeampana, vahvempana ja taitavampana kiekkoilijana. Sampan ihmisläheinen, analysoiva ja tiukka valmennusote puhuu puolestaan.

Tuomas Hietala – toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut personal trainer

Tuomas

Trainer4You Personal trainer Tuomas Hietala on Lapin Omavalmennuksen omistaja. Tuomas toimii yrityksessään Personal trainerina sekä ravintovalmentajana.

Ammattivalmentajakoulutuksella osaamistaan täydentäneen Tuomaksen vastuualueena Maximal –sarjassa ovat Laurin kuntouttavaan harjoitteluun sekä kehonmuokkaukseen liittyvän treenin ja ravinnon yhteensovittaminen.

Erityisosaamisalueena Tuomaksella on toiminnallinen harjoittelu, jonka parissa Lauri viettikin lukuisia tunteja projektin aikana.

Timo Kangasluoma – kehonmuokkaukseen ja ravintovalmennukseen erikoistunut personal trainer

Timo_LK copy

Timo Kangasluoma on sporttimedian pioneeri. Timon monipuolinen tausta voima– ja teholajeissa sekä kansainvälinen verkostoituminen liikunnan– ja ravitsemuksen ammattilaisten kanssa näkyvät ohjelmassa terveyden, toimintakyvyn, suorituskyvyn sekä kehonmuokkauksen taitavasta yhteensovittamisesta.

Maximal –sarjan tuottajana Timo vastaa myös Mikon voimaharjoittelusta sekä ravintovalmennuksesta. Vaikka moni muistaakin Timon Gladiaattorit –ohjelman Haukkana, pohjautuu Timon valmennusfilosofia kuitenkin hyvin terveyslähtöiseen suorituskyvyn edistämiseen.

Tiina Nylander – liikuntalääketieteen erikoislääkäri ODL:n Liikuntaklinikalta

Tiina Nylander toimii ODL Liikuntaklinikalla liikuntalääketieteen erikoislääkärinä. Tiinan osaamista Maximal –sarjassa ovat valmennettavien riskiarvion laatiminen sekä tuki- ja liikuntaelinperäisten ongelmien hoito.

Tiinan asiantuntevan konsultoinnin pohjalta valmentajat laativat terveyttä edistävät harjoitusohjeet kullekin valmennettavalle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here