Mitä liikunta-alan menestyjät tekevät oikein? Mikä vetää asiakkaita sisään ovista ja ikkunoista? Liikunta-alan konkareiden oppeja pääset ammentamaan syyskuussa Training Forumissa.

Kun kouluttauduin personal traineriksi Trainer4Youlla tajusin heti ensimetreillä, että tässä on minun juttuni! Koulutusaikana arvostus liikunta-alaa sekä pitkään liikunta-alalla toimivia alan ammattilaisia kohtaan kasvoi. Ymmärsin, mitä alalla työskentely vaatii. Motivoituneena päätin, että joku päivä tulen olemaan yhtä hyvä personal trainer kuin arvostamani henkilöt liikunta-alan huipulla.

Ymmärsin kuitenkin nopeasti sen, että jos haluan olla yhtä hyvä kuin esikuvani ja pyrkiä samaan, vaatii se intohimon lisäksi kovaa työtä ja ennen kaikkea oman ammatillisen osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja ajan hermolla pysymistä.

Ammatillisen osaamisen takia Training Forumin kaltaiset tapahtumat ovat arvokkaita. Pääset oppimaan uutta ja saat heti viimeisimmät tiedot käyttöösi, joita voit sitten hyödyntää suoraan omassa valmennustyössäsi asiakkaidesi parhaaksi. Näin pääset erottumaan myös markkinoilla eduksesi, parannat kilpailukykyäsi ja samalla omaa työllistymistäsi. Osallistuminen maksaa nopeasti itsensä takaisin.

Opi ja ota mallia ammattilaisista

Training Forum kerää samalla kertaa yhteen erityisen kovan kattauksen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisia suoraan Suomen huipulta. Vastaavaa tapahtumaa ei ole tällä mittakaavalla koskaan aikaisemmin järjestetty – mikä mahtava mahdollisuus päästä oppimaan ja verkostoitumaan liikunta-alan huippujen kanssa.

Työssä kuin työssä, myös liikunta-alalla, kehittyy paremmaksi, kun seuraa miten muut ammattilaiset tekevät työtään. Kannattaa siksi ottaa mallia toisista pidempään liikunta- ja hyvinvointialalla työskennelleistä. Säästät samalla aikaa, kun opit heti, mitä virheitä ei kannata tehdä. Näin kehityt ja edistät omaa osaamistasi nopeammin ja saat samalla myös kokonaan uutta virtaa omaan tekemiseenkin.

Jos haaveenasi on työskennellä liikunta-alalla tai vaikka personal trainerina, Training Forum tarjoaa lisäksi hyvän mahdollisuuden tutustua liikunta- ja hyvinvointialaan. Kannattaa siis rohkeasti tulla mukaan jo pelkkien loistavien puhujien takia vaikka et vielä liikunta-alalla toimisikaan. Saat roppakaupalla tietoa ja vinkkejä liikunta-alaan liittyen ja vaikka se ei kiinnostaisi niin ainakin roppakaupalla hyvään ja terveelliseen elämään liittyen.

Koko tapahtuma on täynnä mitä mielenkiintoisempia ja motivoivampia puhujia, joilla jokaisella on pitkä kokemus ja osaamista omalta alaltaan. Erityisen kiinnostavaksi itselleni nostaisin Training Forumissa yhden Suomen kokeneimman personal trainerin, vuosikausia alalla työskennelleen, Timo Haikaraisen esityksen, jossa, Timo tulee avaamaan omia valmennustyön periaatteitaan, joiden avulla hän on pystynyt tarjoamaan asiakkailleen erinomaisia tuloksia, sekä myös itse henkilökohtaisesti tekemään menestyksellistä työtä valmentajana.

Luvassa on tuttuun tapaan erittäin hyviä vinkkejä ja ohjeita jokaisen valmennustyötä tekevän työkalupakkiin, joita et löydä mistään kirjoista lukemalla. Tee siksi hyvät muistiinpanot, kuuntele tarkkaavaisesti ja kertaa myös myöhemmin oppimaasi, niin hyödyt takuulla.

Mukana tapahtumassa myös Lihastohtorin titteliä kantava Juha Hulmi, urheilulääkäri Pippa Laukka, elintapalääkäri Vilho Ahola sekä kaikkien tuntema, aina yhtä energinen ja valovoimainen Jutta Gustafsberg sekä monta muuta.

cover-trainingforum
Lue lisää ja varaa paikkasi klikkaamalla kuvaa.

Ole avoin, avaa suusi ja verkostoidu!

Yhdeksi tärkeimmistä asioista omalla urallani olen huomannut sen, että verkostoituu ja työskentelee oikeiden ihmisten kanssa, joilla on motivaatio mennä samaan suuntaan kanssasi! Matkastasi tulee näin paljon helpompi ja uusia ovia avautuu jatkuvasti.

Yksin pääset tiettyyn pisteeseen asti ja saat tietyn verran asioita tehtyä, mutta kun ympärilläsi on esimerkkinä motivoituneita ihmisiä, tulee tuloksista paljon parempia.

Yhteistyössä on lisäksi äärettömän suuri voima ja siksi pidä tulevassa Training Forumissa silmät auki, ole rohkea ja avoin. Avaa myös suusi ja tutustu ihmisiin ja kerro kuka olet. Koskaan et tiedä minne se lopulta johtaa ja mistä myöhemmin tulet itsesi löytämään! Hyvä ei putoa suoraan syliisi ellet mene ja ota sitä.

Antti
Antti Rossi on Trainer4You Personal trainer ja fitness-urheilija. Tutustu Antin palvelutarjontaan osoitteessa www.anttirossi.fi

Uskalla siksi unelmoida, uskalla ajatella isosti, uskalla yrittää, tule mukaan ja tehdään yhdessä liikunta-alasta vieläkin suurempaa!

Oletko jo varannut paikkasi Training Forumiin? Jos et, niin tarjoan sinulle nyt siihen mitä parhaan mahdollisuuden, sillä haluan sinutkin ehdottomasti mukaan vuoden parhaaseen tapahtumaan.

Tapahtuman ostosivulla kamppanjakoodilla “ptantti” saat alennuksen -50 € lipun hinnasta! Ostokoodi voimassa aina tapahtumaan saakka!

Varaa paikkasi tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here