Olen kuullut otsikon lauseen luvattoman usein personal trainerin suusta. Osa valmentajista kuvittelee, että heidän kuuluu vain valmentaa ja myyminen on ihan hepreaa, sellaista josta ei edes tarvitse puhua, saati tehdä. Aika moni valmentajille palkkaa maksavakin painii tämän lauseen kanssa, yksittäisistä valmentajista puhumattakaan.

Kerrotaan nyt heti, on aina valmentajan itsensä vastuulla, että hänellä on asiakkaita!

No niin, siinä se on. Jotta voi valmentaa, pitää olla asiakkaita ja asiakkaaksi tulee vain sillä, että joku on myynyt jotain. Yhtään asiakasta ei ole olemassa, jos joku ei myy jotakin. Jokaisen yrityksen olemassaolo perustuu siihen, että joku myy jotain, siis maksaa yritykselle jotain sen tuottamasta hyödykkeestä tai palvelusta. Jotta on valmennettavaa, pitää olla myös myyntiä. Jonkun pitää myydä ja jos se ei ole valmentaja itse, jonkun muun pitää se tehdä ja tuskin hän tekee sitä ilmaiseksi.

Nyt jos pysähdyit ajattelemaan “Ei pidä paikkaansa! Minulla on paljon asiakkaita vaikka yhtään en ole tehnyt myyntityötä!” niin sinun on entistä tärkeämpää jatkaa lukemista. Todennäköisesti mielikuvasi myynnistä on jotain muuta kuin mitä myynti oikeasti on.

Myymisellä on ihan turhaan negatiivinen kaiku.

Personal trainer joutuu pääsääntöisesti itse hankkimaan kaikki asiakkaansa. Fakta, joka jokaisen valmentajan tulee ymmärtää. Fakta, joka jokaisen valmentajan tulee kohdata. Fakta, joka jokaisen valmentajan tulee opetella – siis opetella myymään. Jokaisella valmentajalla pitää olla halu ja valmiudet myydä.

Jos myyminen tuntuu pahalta, ei hätää

Aika harva pitää myymisestä, mutta silti ymmärtää sen tarpeellisuuden. Myymisellä on ihan turhaan negatiivinen kaiku. Valmennuksen myyminen ei itse asiassa ole lainkaan vastenmielistä, koska valmentaja myy terveyttä, hyvinvointia ja jopa pidempää elämää, joten myytävä tuote on kunnossa. Myyminen on palvelua ja sen voi oppia. Pitää vain uskaltaa myydä, palvella asiakkaita ja lähestyä myymistä palvelunäkökulmasta.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla kertaamaan myyntitaitoja Trainer4You:n uuteen myyntikoulutukseen, joka on suunnattu kaikille personal trainereille, jotka haluavat enemmän asiakkaita, jotka haluavat tuottavampia asiakassuhteita, enemmän juustoa leipänsä päälle. Koulutus on oivallinen paikka myös lähettää koko valmennustiimi hakemaan buustia ohjausmääriinsä.

Myyntikoulutuksessa käydään myynnin eri osa-alueita läpi ja opetellaan käytännön toimin, millä prospektista saadaan asiakas. Saat myös vinkkejä, mistä ja miten prospekteja saa ja miten asiakkaista pidetään kiinni.

Sami Hurme on toinen Kunnon liiketoimintaa – Hyvinvoinnista bisnestä –kirjan kirjoittajista ja hän on toiminut kuntokeskusbisneksessä 20 vuotta.

Myynnissä on aina kaksi henkilöä, jotka pelkäävät. Myyjä pelkää, että prospekti ei osta ja prospekti pelkää tekevänsä huonot kaupat. Tule mukaan tähän puolen päivän koulutukseen ja poista omia pelkojasi. Runsaan neljän tunnin uhraus maksaa sinulle käyttämäsi resurssin takaisin jo mahdollisesti seuraavassa myyntitapaamisessasi.

Ensimmäinen koulutus järjestetään Trainer4You:n tiloissa, Espoossa, tiistaina 27.11.2018 klo 10.00 – 14.30. Koulutuksesta vastaa Sami Hurme, jolla on merkittävä kokemus ja tietämys valmennuspalvelujen myymisestä. Sami Hurme on toinen Kunnon liiketoimintaa – Hyvinvoinnista bisnestä –kirjan kirjoittajista ja hän on toiminut kuntokeskusbisneksessä 20 vuotta.

Koulutuksen hinta on 190€ + alv 24%.

Ilmoittaudu koulutukseen nyt heti! Yhteystiedot alla.

P.S. Voit tilata koulutuksen myös omalle klubillesi, omalle valmennustiimillesi.

Pyydä tarjous:

Eerik Jortikka
040 7618863
eerik.jortikka@trainer4you.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here