Minä haluaisin kulkea kovaa. Hyppiä gasellin lailla. Laiha pitkäjalkainen varsa kevätlaitumilla on se mielikuva, joka sai minut tänne tänään sinun luoksesi.

En kestä näitä alleja, tätä kaksoisleukaa. Olen kuin lihava leppäkerttu lattialla. Olisi ihanaa kun vakuuttaisit minulle muuta, laulaisit sulosanoja korvaani.

Minä olen päättänyt muuttaa elämäni. Haluan laihtua. Päästä näistä vararenkaista ja tuntea itseni vapaaksi.

Olen kyllästynyt peilikuvaani. Älä sano minulle, että minun pitäisi tarkkailla tekniikkaani peilistä. En minä halua nähdä mitään siellä.

Katselen mieluummin sinua, olet minusta täydellinen. Kuin prinsessa Diana valtameren aalloissa. Minä muistan sen kuvan, se oli minulla jääkaapin ovessa.

Minä punnerran vaikka tuhat kertaa. Minä vaikka oksennan. Juoksen vaikka yöhön saakka, kuljen loppumetrit kontaten.

Sanotko sinä minulle, että minun pitää hidastaa? Mitä se voi tarkoittaa? Hiittiä, tabataa ja intervallia. Superpumppia ja combattia. Niillä minä tästä kaikesta pääsen. Voinko minä keventämällä kutistua?

Kuuletko kuinka lihani liikkuu? Se on musiikkia korvilleni.

Jos minä nyt alan ja käyn joka päivä, niin kuinka paljon voin laihtua kesäksi? Mahdunko mekkoon, näyttävätkö sääreni hyvältä?

Ei minun tarvitse syödä, en minä nytkään enää syö kuin salaattia. Voin jättää tomaatit pois ja korvata lounaan jauheella. Käyn aamulla rasvapolttolenkillä, lähden tyhjällä vatsalla. Rasva palaa ja keho kiittää, heikotukseen syön suklaata.

Lounaalla vatsani kurnii. Otan keittoa ja ituja, kaksi parsaa ristissä. Päivällä juon kahvia ja kotimatkalla käyn kaupassa. Minua ahdistaa, minua väsyttää, saan paniikkikohtauksia. Ostan sipsiä ja pussin lakuja, niitä nautin ennen jumppatuntia.

Liina
Artikkelin kirjoittaja on Trainer4You-kouluttaja Liina Sievers.

Täällä minä nyt olen. Muokkaa minusta taideteoksesi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here