Innostutko uuden oppimisesta? Haluatko kehittää itseäsi jatkuvasti? Onko Sinulle tärkeää pitää huolta markkina-arvostasi, päivittää osaamistasi ja pysyä oman alasi kehityksen kärjessä? Haluatko tarjota asiakkaillesi tuoreimpaan tutkimusnäyttöön perustuvaa valmennusta ja parasta sekä osaavinta palvelua? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, ovat Trainer4You Online –koulutukset omistettu juuri Sinulle.

Päätä itse, missä ja milloin opiskelet!

Trainer4You Online –koulutusten tavoitteena on mahdollistaa jatkuva itsensä kehittäminen, inspiroituminen sekä oppiminen ajasta ja paikasta riippumatta.

Trainer4You Online –koulutukset ovat spesifiin aihealueeseen syväsukeltavia, kyseisestä aiheesta asiantuntijaosaamisen ja -statuksen tarjoavia verkkokoulutuksia, joiden rakenne on seuraava:

Trainer4You Online –koulutukset sisältävät:

  • 12-15 videoluentoa (jokaisen kesto noin 20-40 min)
  • e-kirja tai verkko-opas
  • verkkotehtävät ja -harjoitteet
  • verkkokoe
  • live-webinaarit
  • asiantuntijatodistus (esim. Palautumisen asiantuntija)

Voit opiskella Online –koulutuksen oppimäärän haluamassasi paikassa ja itsellesi parhaiten sopivassa aikataulussa. Lisäksi voit palata koska tahansa verkkoluentojen sekä sisältöjen pariin. Kunkin verkkokoulutuksen aiheeseen sukelletaan vieläkin syvemmälle verkkokoulutusyhteisöille tarjottavissa live –webinaareissa.

Syksyllä 2018 lanseerattavat Online –koulutukset

Trainer4You Online –koulutusperhe saa lentävän lähdön syksyllä 2018. Loppuvuoden aikana lanseerattavat neljä ensimmäistä koulutusohjelmaa ovat:Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntijakoulutus, Liikkeen laadun asiantuntijakoulutus, Palautumisen asiantuntijakoulutus sekä Oman mielen asiantuntijakoulutus. Online -koulutusten sarja täydentyy jatkuvasti ja keväälle on tulossa monta muuta mielenkiinoista aihetta käsittelevää koulutusta.

Näistä ensimmäinen, Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntijakoulutus on käytettävissä heti oston jälkeen. Muut koulutukset ovat ostettavissa ja materiaalit aukeavat 30.11.

1) Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntijakoulutus

Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntijakoulutus yhdistää ansiokkaasti maailman parhaan tutkimustiedon sekä liikuntabiologi/voimavalmentaja Tuomas Rytkösen käytännön osaamisen ja tarjoaa opiskelijalle todellisen tason noston ohjelmointiosaamisen saralla. Rytkösen osaamiseen luottavat muun muassa monet NHL- ja KLH –kiekkoilijat, Suomen keihäsmaajoukkue sekä lukuisat voimailija- ja kehonmuokkaaja-asiakkaat.

”Kuntosalilla voi joko käydä tai siellä voi tehdä kovia tuloksia.”

Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija

Osta tämä koulutus.

2) Liikkeen laadun asiantuntijakoulutus

OMI/MDT fysioterapeutti ja AnatomyTrains/ Trainer4You kouluttaja Ari-Pekka Lindberg on liikkeen ja liikkumisen laadun kansainvälisen tason huippuasiantuntija. Liikkeen laadun asiantuntijakoulutus tarjoaa osallistujille eväät oman sekä asiakkaidensa terveyden sekä suorituskyvyn yhtäaikaiseen parantamiseen. Liike onkin lääke ainoastaan silloin, kun liikkeen laatu ja yksilöllinen annostelu ovat kunnossa.

Opi optimoimaan samanaikaisesti harjoittelun terveyshyödyt sekä vaikutukset suorituskyvyn kehittämiseen!

Liikkeen laadun asiantuntija

3) Palautumisen asiantuntijakoulutus

Firstbeatin ja Trainer4Youn yhdessä tuottama Palautumisen asiantuntijakoulutus pureutuu stressiin, uneen, lepoon, ravitsemukseen sekä harjoitteluun palautumisen näkökulmasta. Firstbeatin palautumisasiantuntija, liikuntatieteiden maisteri Satu Tuominen tarjoaa opiskelijalle työkalut oman ja asiakkaiden palautumisen arvioimiseksi sekä parantamiseksi.

”Kehityt juuri niin hyvin, kun kykenet palautumaan.”

Palautumisen asiantuntija

4) Oman mielen asiantuntijakoulutus

Maan johtava stressinhallinta- ja resilienssiasiantuntija Harri Gustafsberg on paketoinut Oman mielen asiantuntijakoulutukseen kaiken tarvittavat tiedon itsetuntemuksen ja oman mielen suorituskyvyn optimoimiseksi.

Opi hallitsemaan mieltäsi ja tekemään parempia päätöksiä paineisissakin tilanteissa.

 

Säilytä inspiraatio nostamalla tasoasi

Uuden oppiminen ja itsensä jatkuva kehittäminen ylläpitävät henkilön työmarkkina-arvoa, inspiraatiota sekä ammattitaitoa. Online –koulutukset mahdollistavat uuden oppimisen ja tieto-taitojen kehittämisen kiireisenkin elämäntilanteen aikana, eikä rahaa pala reissaamiseen, työstä poissaoloihin sekä majoituskustannuksiin. Näin ollen monet työnantajatkin tukevat mielellään henkilöstönsä Online –kouluttautumista, sillä panostus kohdistuu nyt osaamisen kehittämiseen reissaamisen sekä muiden turhien kulujen sijasta.

Tervetuloa innostumaan, inspiroitumaan ja kasvamaan valitsemasi aihealueen asiantuntijaksi Trainer4You Online –koulutuksissa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here