Millaista on työ personal trainerina? Mitä menestyminen työssä edellyttää ja mitä se antaa? Mitä kaikkea PT:n päivään mahtuu ja millaisia ovat personal trainerin asiakkaat?

Näihin kysymyksiin ja moneen muuhunkin, saat vastaukset uudesta oppaastamme Päivä personal trainerina.

Opas perehdyttää sinut personal trainerin työnkuvaan hyvin yksityiskohteisella tasolla: miten personal trainer hankkii asiakkaita ja kuinka asiakassuhde etenee ensitapaamisesta pitkäkestoiseen ylläpitovalmennukseen. Mitä personal trainerina menestyminen vaatii niin ajallisesti kuin rahallisesti sekä mihin työaika todellisuudessa kuluu? Pääset myös kurkkaamaan kolmen innostavan treenarin päivään, kun Kristian Popov, Kati Sirkola ja Juha-Matti Aaltola jakavat päiviensä sisällön kanssasi.

Opas tarjoaa myös hyödyllisiä vinkkejä personal trainerin ansainnan ja ajanhallinnan tueksi. Montako asiakasta personal trainerilla voi viikkotasolla olla ja mitä esimerkiksi neljän asiakkaan treenauttaminen tarkoittaa kokonaistyötunneissa? Valmentaminen on monelle intohimo, mutta se ei tarkoita, etteikö valmentajalla kannattaisi olla myös jokin ansaintatavoite. Opas antaa sinulle työkalut sekä rahallisten että ajallisten tavoitteiden laskemiseen.

 uusi Päivä personal trainerina -opas Trainer4You tietopankista maksutta!

paivapersonaltrainerina-lataa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here