LadyLine ketju liikuttaa noin 15 000 suomalaista naista, 17 viihtyisässä liikuntakeskuksessa, eri puolilla Suomea. LadyLine –ketjun keskukset ovatkin naisten tarpeisiin räätälöityjä, täyden palvelun viihtyisiä liikuntakeskuksia, joissa asiakas saavuttaa tavoitteensa, oli se sitten ihannepainon saavuttaminen, yleiskunnon kohottaminen, stressin purkaminen tai paremman olon saavuttaminen. Sinulla puolestaan on nyt loistava tilaisuus lähteä työskentelemään personal trainerina LadyLine kuntokeskuksessa!

LadyLinen naisten valmentamiseen erikoistunut personal trainer –tiimi kasvaa ja vahvistuu jatkuvasti. Mikäli työ hyvinvoinnin ja naisten valmentamisen parissa kiinnostaa, niin hae mukaan LLI:n personal trainer –koulutukseen soveltuvuushaastatteluiden kautta.

Tällainen on LadyLine

Kotimainen LadyLine –kuntokeskusketju on erityisesti naisten toiveita ja tarpeita varten suunniteltu, 17 liikuntakeskuksen valtakunnallinen liikuttaja, joka tarjoaa jäsenilleen monipuolista ryhmäliikuntaa, viihtyisät erityisesti naisille suunnitellut kuntosalit sekä naisten valmentamiseen erikoistuneiden personal trainereiden palvelut. LadyLine –ketju liikuttaa noin 15 000 treenaajaa, tavoitteenaan luoda hyvinvointia jokaiselle suomalaiselle naiselle.

”Haemme osaavaan ja kasvavaan LadyLine personal trainer –tiimiimme parhaillaan uusia vahvistuksia. Hakemalla mukaan LLI Personal trainer -koulutukseen ja läpäisemällä soveltuvuushaastattelun, me lupaamme sinulle työn ammattitaitoisessa LadyLine personal trainer –tiimissämme”
Mikko Nummenmaa

LadyLinessa osataan siis naisten motivoiminen, liikuttaminen sekä valmentaminen kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämää. LadyLine –keskuksiin on helppoa tulla ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Aloittelijoille on tarjolla matalan kynnyksen helppoja tunteja, joiden kesto on 30 minuuttia, kun taas aktiivisemmille liikkujille löytyy haastavuutta hikisemmän menon merkeissä. ”LadyLinen personal trainerit osaavat motivoida ja ohjelmoida asiakkaansa tuloksekkaan kuntosaliharjoittelun pariin, sekä taitavat myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioimisen kokonaiskuormituksen, palautumisen, ravitsemuksen sekä muut liikunnalliset harrastukset”, kertoo LLI –ketjun palveluliiketoimintajohtaja Mikko Nummenmaa.

LadyLinen palvelut

LadyLinen palvelutarjonnasta löytyvät siis monipuoliset ryhmäliikunta-, kuntosali- ja personal training –palvelut. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa asiakkaan tämän toiveiden, tavoitteiden ja lähtötason mukaisten palveluiden pariin.

LadyLinen ryhmäliikuntapalveluvalikoimaan mahtuu mukaan tuntimuotoja laidasta laitaan lihaskuntoa parantavista ja kiinteyttävistä tunneista, kuntoa ja kestävyyttä kehittäviin tunteihin, rauhallisempiin ja rentouttaviin tunteihin sekä hauskaan ja hikiseenkin menoon. Monessa LadyLine-toimipisteessä on myös Hot & Relax -studio, joka tarjoaa notkeutta ja hyvinvointia lämpötuntien muodossa.

Monipuolinen erityisesti naisille suunniteltu kuntosali tarjoaa viihtyisän sekä laadukkaan valikoiman tehokkaita ja turvallisia painopakkalaitteita, kattavan valikoiman aerobisia laitteita, vapaita painoja ja toiminnallisen harjoittelun mahdollistavia välineitä. LadyLine kuntosalilla treenaat tuloksekkaasti, olit sitten salitreeniä aloittava harjoittelija tai jo kokenut, kovaa treenaava konkari.

Tutustu LadyLine saleihin heidän kotisivuillaan.

Millaista on olla personal trainer LadyLine keskuksessa?

LadyLine personal trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka selvittää kanssasi, mitä kehosi kaipaa ja auttaa sinua löytämään tuloksekkaimman polun kuntoilullesi. ”Jos siis etsit motivaatiota liikkumiseen, kaipaat neuvoja ja opastusta aloittamisen tai eri liikuntamuotojen tueksi, haluat voida paremmin ja lisätä energiaa elämääsi tai olet saanut lääkäriltäsi tai työterveyshoitajaltasi kehotuksen lisätä liikuntaa, ovat LadyLinen personal trainerit olemassa juuri sinua varten”, Nummenmaa luettelee.

LadyLine kuuluu valtakunnalliseen LadyLine International ketjuun, johon lukeutuu myös 38 EasyFit keskusta. LLI ja Trainer4You järjestävät yhdessä LLI-ketjulle räätälöidyn personal trainer -koulutuksen, jonka myötä työllistyt suoraan hakemaasi keskukseen! Koulutukseen valitaan henkilöt soveltuvuushaastattelun kautta.

Tutustu koulutukseen ja täytä hakemus!

”Haemme osaavaan ja kasvavaan LadyLine personal trainer –tiimiimme parhaillaan uusia vahvistuksia. Hakemalla mukaan LLI Personal trainer -koulutukseen ja läpäisemällä soveltuvuushaastattelun, me lupaamme sinulle työn ammattitaitoisessa LadyLine personal trainer –tiimissämme”, Nummenmaa lupaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here