Uusi Raskaanaolevan ja imettävän ravitsemus -artikkelisarja tarjoaa tuhdin tietopaketin niin valmentajille kuin äideillekin.

Raskauden aikana hyvän ravitsemuksen tavoitteena on turvata sikiön kasvu ja kehitys, ehkäistä keskenmenoja ja kehityshäiriöitä sekä turvata äidin terveys ja hyvinvointi. Hyvä ravitsemustila auttaa myös palautumaan synnytyksestä sekä tukee imetystä. Mutta mistä äidin hyvä ravitsemus oikein rakentuu?

Trainer4You-kouluttaja ja ravitsemusterapeutti Petra Rautakallio pureutuu 5-osaisessa artikkelisarjassaan odottavan ja vastasynnyttäneen äidin ravitsemukseen. Artikkelisarjassa käydään läpi ruokavalion perusteia, huomiokohtia, erilaisten ravintoaineiden puutteellisen ja liiallisen saannin riskejä sekä raskauteen/imetykseen liittyviä erityishuomoita.

Raskaanaolevan ja imettävän ravitsemus -artikkelisarja soveltuu jatko-opiskelumateriaaliksi personal trainereille ja ravintovalmentajille sekä tiedonlähteeksi odottaville äideille, synnyttäneille tai raskautta suunnitteleville.

Artikkelisarjan pääset lukemaan maksutta Trainer4You-tietopankista – kirjaudu sisään tästä. Kirjoitussarjojen ja oppimateriaalien lisäksi tietopankki tarjoilee yli 200 videota harjoittelusta ja ravitsemuksesta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here