Fysioterapeutti Sofia Vesan vetämällä Raskausajan liikunta -verkkokurssilla opitaan avainasiat odottavan äidin liikunnasta ja liikunnan ohjaamisesta.

Raskaana olevat ovat laaja erityisryhmä harjoittelun piirissä. Suomessa syntyy vuosittain 50 000 – 60 000 lasta ja todennäköisesti jokaisen personal trainerin asiakaskuntaan kuuluu jossain vaiheessa raskaana oleva tai jo synnyttänyt nainen.

Mitä personal trainerin tulisi tietää raskaana olevan asiakkaan valmentamisesta?

“Raskausajan liikunta on tärkeää, sillä se edistää äidin fyysistä ja psyykkistäkin jaksamista raskausaikana. Liikunnan harrastamisen ja tämän myötä hyvän kunnon on todettu helpottavan synnytystä mm. lyhentämällä sen kestoa”, valottaa Trainer4You-kouluttaja ja fysioterapeutti Sofia Vesa, joka toimii kouluttajana uudella Raskausajan liikunta -verkkokurssilla.

“Lisäksi synnytyksestä palautumisen on todettu olevan nopeampaa naisilla, jotka ovat liikkuneet säännöllisesti raskausaikana”, Vesa täydentää.

“Valmentajan on hyvä ymmärtää raskauden kulku pääpiirteittäin, sillä se määrittelee osittain myös sitä, millaista liikuntaa voidaan missäkin vaiheessa raskautta harrastaa.”

Raskausajan liikunta -verkkokurssiin on koottu laaja teoriatieto raskauden kulusta, odottavan äidin liikkumisen erityispiirteistä sekä kattava liikepankki ja valmiita ohjeita harjoittelun suunnitteluun. Kurssilla opiskelu tapahtuu videoiden ja kirjallisten oppimateriaalin avulla.

Verkkokurssi sopii erinomaisesti personal trainerille syventäväksi opiskelumateriaaliksi sekä odottavalle äidille oman liikuntaharrastuksen tukemiseksi.

Lue lisää, katso hintatiedot ja tilaa verkkokurssi tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here