Tässä artikkelisarjassa Riku Aalto valottaa mistä Revolution-palveluissa on kyse.

Yrittäjyyteen liittyy läheisesti käsite yrittäjän vapaudesta eli mahdollisuudesta määritellä oman työnsä raamit. Vapauteen liittyy luonnollisesti myös paljon työtä, vastuuta ja riskejä. Yrittäjyyden alkuvaiheessa joudutaankin tekemään monia liiketoimintaan liittyviä päätöksiä ja investointeja, jotka määrittelevät tulevaa matkaa yrittäjänä.

Vaikka yksinyrittäjän vapaus houkuttaakin useita, nousevat yrittäjyyden alkutaipaleen panostukset monen kohdalla liian suureksi esteeksi oman firman perustamiseksi.

Tätä muuria madaltamaan on luotu Revolution personal training -liiketoimintakonsepti. Sen avulla päästään helposti liikkeelle nauttimaan ison talon hyödyistä, yksinyrittäjän vapaus samalla säilyttäen.

Yrittäjyydestä haaveilevan kootut kysymykset

Yrittäjyydestä kiinnostuneen personal trainerin päässä myllää lukuisia kysymyksiä: Mikä yhtiömuoto toimisi kohdallani parhaiten? Lähdenkö harjoittamaan yrittäjyyttä osa-aikaisesti palkkatyöni tai opiskelujeni ohella vai aloitanko heti päätoimisena yrittäjänä? Tulenko toimeen ja millaiseen tulotasoon voin ylipäätään päästä?

Entä toiminko yksin vai lähdenkö rakentamaan kumppaniverkostoa itselleni? Miten on markkinointimateriaalien, kuten kotisivujen, esitteiden, flyereiden sekä some-palveluiden laita? Mistä löydän potentiaaliset asiakkaat ja osaanko ylipäätään myydä tuotteitani? Ja miten tuotteistan osaamiseni houkuttelevaan muotoon?

Lisäksi mietityttää myös se, missä tuotan palvelujani, millaisia ohjelmistoja ja järjestelmiä tarvitsen, voisinko myydä jotain oheistuotteita ja kuinka kehitän itseäsi hektisen yrittäjyyden rinnalla.

Revolution tarjoaa avaimet käteen ratkaisun

Revolution personal trainer -konseptin tavoitteena on madaltaa yrittäjäksi ryhtymisen aloituskynnystä sekä tarjota edellytykset menestymiseen liiketoiminnassa. Revolution-valmennuskonseptien avulla personal trainer kykenee tehostamaan valmennustoimintaansa ennakkovalmistelua sekä jälkipyykkiä vähentämällä.

Revolution personal trainer -palvelut ja markkinointituki tuovat erinomaisesti tuotteistetut, jokaisen kukkarolle sopivan hintaiset sekä valtakunnallisesti tasalaatuiset personal trainer -palvelut kaiken kansan saataville.

Revolution-kaupallistamisvalmennus

Revolution-liiketoimintakonseptin sisältö ja toiminta koulutetaan kahden päivän kestoisessa kaupallistamisvalmennuksessa. Se toteutetaan käytännönläheisenä, enintään kuuden henkilön pienryhmä-workshoppina. Näin kouluttaja pystyy paneutumaan jokaisen koulutettavan henkilökohtaisiin tarpeisiin sekä tarjoamaan vastauksia ja vaihtoehtoisia ratkaisumalleja keskeisimpiin personal trainer -yrittäjän liiketoiminnan haasteisiin.

Kaupallistamisvalmennuksen jälkeen henkilöllä on oikeus hyödyntää Revolution-liiketoimintakonseptia sekä siihen kuuluvia Revolution personal trainer -verkoston tukipalveluita. Hän saa omalla toiminta-alueellaan itselleen kilpailuedut ilman, että hänen itse täytyy investoida aikaa ja taloudellisia resursseja personal training -palveluliiketoiminnan edellyttämään kehitystyöhön.

Revolution personal trainer -lisenssin haltija maksaa kuukausittaisen lisenssimaksun, joka kattaa liiketoimintakonseptin sekä tuotteiden ja työkalujen täyden käyttöoikeuden. Käyttöoikeus on voimassa toistaiseksi ja irtisanomisaika on yksi kuukausi. Revolution personal trainer -tuotemerkki on myös samalla merkki yhteistyökumppaneille ja loppuasiakkaille ammattitaidosta sekä kuulumisesta liikunta-alan arvostettujen ammattilaisten joukkoon.

Revolutionin hyödyt personal trainerille

Trainer4You Revolution personal training -liiketoimintakonseptiin sisältyvät maan kokeneimpien personal trainereiden tuotteistamat valmennustuotteet, laadukkaat markkinoinnin tukimateriaalit, testatusti toimivat liiketoimintamallit, aikaa sekä vaivaa säästävät sähköiset asiakashallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmät, tehokkaat keinot ja kanavat asiakashankintaan, valmis yhteistyökumppaniverkosto sekä tyylikkäät profiilituotteet (työvaatteet ja muita varusteita).

Lisäksi pääset Revolution-lisenssinhaltijana kiinnostaviin seminaareihin ja koulutuksiin sekä saat henkilökohtaisen mentorin tueksesi.

Maamme vaikuttavin personal trainer -verkosto

Revolutionin liiketoimintalisenssin haltijana et ole koskaan yksin, vaan osana yhteistä joukkuetta, johon kuuluvat Suomen johtavat personal training -osaajat. Yhteisenä tavoitteena on kehittää jatkuvasti personal training -toimialaa eteenpäin ja pystyä tarjomaan loppuasiakkaille heidän tarpeitaan vastaavia palveluratkaisuja. Näin ollen sinunkin tuotesalkkusi ja osaamispääomasi ovat jatkuvasti ajan tasalla ja huomioivat vallitsevan markkinatilanteen.

Revolution-lisenssinhaltijana teet kannattavampaa liiketoimintaa, sillä se laskee yrittäjyyden aloitusvaiheen kustannuksia, tehostaa omaa myyntiä ja markkinointia sekä automatisoi asiakashallintaprosesseja.

Lisäksi kykenet tarjoamaan asiakkaillesi vaikuttavampaa valmennusta, koska pääset hyödyntämään työssäsi pitkälle jalostettuja valmennuskonsepteja, jotka vapauttavat voimavarojasi aitoon vuorovaikutukseen sekä yksilölähtöiseen valmentamiseen. Saat käyttöösi myös standardoidut seurantatestit sekä liiketoimintaa parantavat markkinoinnin seurantatyökalut.

Uskomme sinun tekevän myös hyvää lisäansaintaa oheistuotemyynnillä, sillä olemme neuvotelleet valmiiksi tuntuvat alennukset tunnetuilta kumppaneilta ja rakentaneet valmiin ja automatisoidun myyntikanavan.

Revolution-palveluiden hyödyt asiakkaalle

Asiakas hyötyy Revolution personal training -palveluiden vaikuttavuudesta monella tavalla. Maistiasialuonteisen Quick & Go -tuotteiden avulla hän pääsee tutustumaan palveluihin helposti sekä edullisesti.

Kokonaisvaltaisempien sekä pitkäjänteisempien personal trainer -pakettien (PT90, PT180 ja PT360) avulla asiakas saavuttaa tavoitteensa varmimmin. Motivoivat sekä yhteisölliset pienryhmävalmennukset (Group training ja Team training) ovat innostava, valmentava sekä tuloksekas tapa pistää itsensä kuntoon samanhenkisessä vertaisryhmässä.

Riku Aalto
Artikkelin kirjoittaja on Riku Aalto, Trainer4Youn perustajajäsen ja personal trainingin uranuurtaja Suomessa.

Revolution-tuotemerkki kertoo asiakkaalle personal trainerin olevan lisensoitu EHFA / Trainer4You personal trainer, jonka tarjoamat palvelut ovat sisällöltään ja laadultaan standardoidut. Palvelu on siis yhteneväistä huolimatta siitä, tuotetaanko palvelu Kotkassa, Kouvolassa tai Kemijärvellä.

Revolution personal trainerilla on käytössään parhaimmat työkalut sekä tuotteet vaikuttavan valmennuksen toteuttamiseksi, joten asiakas voi olla vakuuttunut siitä, että juuri hän ja hänen tavoitteensa ovat valmennustapaamisten keskipiste!

Hyppää mukaan klikkaamalla tästä!


Lue myös

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here