Tässä artikkelisarjassa Riku Aalto valottaa mistä Revolution-palveluissa on kyse.

Revolution personal trainer -palveluiden tavoitteena on madaltaa rimaa yrittäjäksi ryhtymisen ja palveluiden ostamisen osalta. Revolutionin avulla personal trainer kykenee tehostamaan valmennustoimintaansa ja parantamaan liiketoimintaedellytyksiään ennakkovalmistelua sekä jälkipyykkiä vähentämällä.

Revolution personal trainer -palvelut tuovat erinomaisesti tuotteistetut, jokaisen kukkarolle sopivan hintaiset sekä valtakunnallisesti tasalaatuiset pt-palvelut kaiken kansan saataville.

Revolution personal trainereiden valmennusote perustuu opettavaan, perustelevaan ja välittävään valmennusotteeseen, jossa asiakas on kaiken huomion keskipiste.

Yksilövalmennustuotteet

Yksilövalmennuksissa asiakas on huomion keskipiste. Hänen tavoitteensa, toiveensa ja resurssinsa määrittelevät valmennuksen sisällön.

Yksilövalmennustuotteet koostuvat maistiaisluonteisista Quick & go -tuotteista sekä 3–12 kk mittaisista personal training -valmennustuotteista, joissa tapaamisten ja tuen määrä sekä hinta madaltuvat keston pidentyessä.

Revolution Quick & go -tuotteet madaltavat personal training -palveluiden kokeilemisen ja ostamisen kynnyksiä. Edullinen (39 €), nopea (30 min) sekä sähäkkä palveluratkaisu voi samalla olla myös tehokas ja vaikuttava.

Puolessa tunnissa toteutettava kuntokartoitus (Energiatesti), liikunta- tai ravitsemusneuvonta ja treenikerta toimivat mainiosti liikuntamotivaation sytyttämisen sekä ylläpitämisen työkaluina.

Mikään ei myöskään estä yhdistämästä kahta tai useampaa Quick & go -tuotetta toisiinsa: Energiatesti + Liikuntaneuvonta tai Ravitsemusneuvonta + Treenikerta tarjoavat asiakkaalle valtavasti tietoa sekä osaamista oman hyvinvointinsa optimoimiseksi.

Quick & go -tuotteet toimivat hyvinä maistiaisina ja sisään heittotuotteina etenkin personal trainer -uran alkutaipaleella. Niiden osuutta voidaan hyvin vähentää pidempien sekä kokonaisvaltaisempien valmennusten täyttäessä suuremman osan työajasta.

Kun kalenterissa on taas tilaa, voidaan Quick & go -tuotteilla tehdä tehokkaasti uusasiakashankintaa ja Quick & go -tuotteita yhdistelemällä saa myös toteutettua varsin kannattavaa liiketoimintaa.

Revolution personal training -palvelut ovat vaikuttavia, tuloksekkaita ja lähes jokaisen kukkarolle sopivia yksilövalmennuksia. Ne ovat tuotteistettu valmennusjakson keston mukaan 3–12 kk mittaisiksi valmennusratkaisuiksi (PT90, PT180, PT360).

Kaikki edellä mainituista palvelupaketeista sisältävät 12 henkilökohtaista (45 min/tapaaminen) valmennustapaamista, joten niitä kertyy sopimuskaudelle keskimäärin kerran viikossa, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa valitusta paketista riippuen. Tapaamiskertoja voidaan kuitenkin painottaa tarvittaessa valmennusprojektin alkuvaiheeseen tiiviimmällä tahdilla ja keventää tapaamistahtia loppupäästä.

Aloittelijan ja paljon tukea kaipaavan kannattaakin aloittaa valmentautuminen intensiivisestä PT90-paketista (279 €/kk), kun taas edistyneelle treenaajalle riittää hyvin oma-aloitteisempi treenaaminen PT180- (159 €/kk) tai PT360 (89 €/kk) -paketin kannustamana.

Pienryhmävalmennustuotteet: kunto-, juoksu-, painonhallinta- ja kehonmuokkausvalmennus

Pienryhmävalmennuksissa yhdistyvät valmennuksellisen personal trainingin sekä yhteisöllisen ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Niiden avulla voidaan optimoida harjoittelun tuloksellisuus personal trainerin opastamana, mutta myös nauttia treenaamisesta yhdessä muiden kanssa.

Workshopit ovat kertaluonteisia maistiaisia pienryhmävalmennuksista. Kahden tunnin mittainen valmennustapaaminen tarjoaa mainion piristysruiskeen oman tavoitteen saavuttamiseksi.

Workshopin rakenne koostuu luennoista, tietoiskuista, lajitekniikkakouluista, käytännön harjoituksista sekä omaharjoitusohjeista.

Small group trainingissa yhdistyvät personal trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Sen tavoitteena on valmentaa osallistujat oman hyvinvointinsa parhaiksi asiantuntijoiksi.

Kolmen kuukauden valmennusprojektin aikana ryhmä kokoontuu 12 kertaa eli kerran viikossa. 60–90 minuutin mittaiset valmennustapaamiset koostuvat seurantamittauksista, innostavista ja informatiivisista luennoista, inspiroivista liikuntaharjoitteista sekä omaharjoittelua tukevista ohjelmista.

Team training on tavoitteenmukaista harjoittelua vertaisryhmässä, personal trainerin kannustamana. Ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa 45 minuutin mittaisten intensiivitreenien merkeissä. Team training -ryhmään voi hypätä mukaan koska tahansa, sillä ryhmä pyörii non-stoppina niin pitkään, kun asiakkaita riittää.

Pienryhmäasiakkaan valmennuspolku voikin hyvin kulkea workshop-maistiaisen kautta Small group training -ryhmään, jonka päätteeksi hyvin yhteen hitsautunut porukka haluaa jatkaa yhdessä treenaamista Team training -mallilla eteenpäin.

Asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita ja toiveita valmennusryhmässä voidaan ketterästi täydentää henkilökohtaisilla Quick & Go -tapaamisilla (30 min), jolloin pystytään tuottamaan kohdennettuja asiantuntijapalveluita asiakkaille korvausta vastaan.

Riku Aalto
Artikkelin kirjoittaja on Riku Aalto, Trainer4Youn perustajajäsen ja personal trainingin uranuurtaja Suomessa.

Pienryhmäharjoittelun ei tarvitse siis olla määräaikainen projekti, vaan pikemminkin tavoitteena tulisi olla elämäntapa eli treenaamista ja oppimista samanhenkisessä porukassa ammattimaisen valmentajan ohjeistuksessa.


Lue lisää osoitteessa www.revo.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here