Kolmas Trainer4You Revolutionin tiimipäivä keräsi alan osaajat yhteen Espoon Keilarantaan.

Espoon Keilarannassa järjestettiin kolmannet Trainer4Youn Revolution-tiimipäivät, joka kokosi yhteen Revolutionin personal trainerit ja -keskukset ympäri Suomea. Mitä tapahtuu, kun joukko liikunta-alan ammattilaisia pakkaantuu samaan tilaan?

Paljon naurua, uusia ideoita, puhdasta faktatietoa, oivalluksia ja potkua omaan arkiseen työhön. Ja voi siellä tulla vähän herkistymisiäkin, kuten kävi Kati Sirkolalle, joka palkittiin vuoden personal trainerina.

“Kyynelhän siinä tuli silmäkulmaan”, Sirkola naurahtaa.

Sirkolan lisäksi vuoden 2015 parhaimpien tittelit menivät Porihallille (vuoden Revolution-kuntokeskus) ja Mikko Niiraselle (vuoden Revolution-kunniamaininta). Ääniä annettiin yli 700.

“Päivästä jäi hyviä tipsejä omaan hommaan. Esimerkiksi kalenterinhallintaan tuli vinkkejä. Onneksi kalenteri on sen verran täynnä, että sitä pitää mulkkailla uuteen kuosiin”, Niiranen toteaa.

Sirkolakin koki saavansa uusia työkaluja omaan kalenterinhallintaansa. “Sanoin tapahtumaan lähtiessä, että nyt on luvassa päivä positiivisuutta. Tämä oli paras tiimipäivä tähän mennessä.”

”Tämä ei tunnu enää työltä”

Vuodesta 2007 asti liikunta-alalla työskennellyt Kati Sirkola on pohjakoulutukseltaan terveys- ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Tätä nykyä hän ohjaa yksittäisiä asiakkaita ja ryhmäliikuntatunteja Vaasan Easy Fitillä.

“Revolutionin kautta homma lähti rokkaamaan, ja nyt on kalenterit täynnä”, Sirkola iloitsee.

Sirkola nauttii, kun hän saa ohjata aloittelijan saliharjoittelun maailmaan. Yhtä lailla uuden potkun antaminen kokeneemmille kuntoilijoille tuottaa hyvää mieltä.

“Ei personal trainerin homma tunnu enää työltä. Se on enemmänkin osa identiteettiä. Kun asiakkaat onnistuvat ja saa hyvää palautetta, sillä jaksaa eteenpäin.”

Eikä Sirkola aio jäädä paikoilleen. Seuraavaksi hän aikoo lähteä opiskelemaan henkistä valmennusta.

Porihalli haluaa edistää terveyttä

Porihalli on liikuttanut porilaisia jo 12 vuotta, mutta viime kesänä toimintaan tuli uutta potkua, kun yritys siirtyi mukaan Revolutioniin. Liikuntakeskus siirtyi uusiin toimitiloihin puolitoista vuotta sitten.

Porihallista löytyy kattavia liikuntapalveluita aamuviidestä iltayhteentoista: kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, sulkapallo, salibandy.

Toimitusjohtaja Joni Meskanen kiittelee koko pt-tiimiä ja asiakaspalvelijoita hyvästä yhteispelistä.

“Liiketoiminnan pitää olla kannattavaa, että saamme leipää pöytään. Kaikki lähtee kuitenkin yksittäisen asiakkaan onnistuneesta palvelusta”, Meskanen sanoo.

Meskanen muistuttaa, että Porihallikin haluaa olla mukana tekemässä tärkeää kansanterveystyötä.

“Ihmisten kunto on heikkenemässä. Meidän iso motiivimme on olla tekemässä Suomesta paremmin voiva kansa.”

Asiakas sai 
elämän takaisin

Oululainen Mikko Niiranen päätti jo lukiossa, että hän haluaa työskennellä liikunta-alalla. Hän on omien sanojensa mukaan pudonnut “liikuntapataan”.

Marko
Artikkelin kirjoittaja on vapaa toimittaja, hieroja ja Trainer4You Personal trainer Marko Leppänen.

Niiranen valmistui Trainer4Youn personal traineriksi 2013 ja pääsi mukaan kouluttajatiimiin. Tätä nykyä hän on osakkaana liikuntapalveluita tuottavassa MyPT-yrityksessä.

Niiranen sanoo, että asiakkaiden kehittyminen ja omat oivallukset motivoivat työssä eteenpäin.

“Eräskin asiakas kirjoitti palautteeseen, että sain elämäni takaisin. Onhan se mahtava tunne, että pääsee vaikuttamaan sellaiseen.”

Tutustu Trainer4You Revolutioniin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here