Olen aina haaveillut kuntosalin perustamisesta. Tai ainakin siitä lähtien kun työskentelin vuonna 1989 ensi kertaa oululaisella Kunto Avancialla. Näiden 23 vuoden aikana on tapahtunut paljon. Ala on kehittynyt huimaa vauhtia ja henkilökohtaisestikin tunnen oppineeni melkoisesti.

Haave kuntosalin perustamisesta unohtui välillä ja palasi taas mieleen jalostuneempana, kokonaisvaltaisempana sekä osin myös suuruudenhullumpana unelmahankkeena.

Valmiina seuraavaan haasteeseen!

Työskenneltyäni jo yli viidentoista vuoden ajan personal trainerina, kouluttajana ja asiantuntijana, tunsin olevani valmis seuraavan unelman toteuttamiseen. Oma kuntosali on nyt totta, mutta hanke ei jäänyt pelkän kuntosalin tasolle. Viime viikolla saimme viettää jalostuneen unelmani, Personal trainer -koulutus-, valmennus- ja kuntokeskuksen avajaisia! Kokonaisuudesta käytetään nimitystä Trainer4You Personal trainer -keskus.

Italialaista muotoilua ja tinkimättömiä käyttäjäkokemuksia

Huippumodernin Italialaisen Technogym varustellun kuntosalin sydämenä toimivat toiminnalliset ja turvalliset Kinesis station –laitteet, joiden kolmiulotteiset liikeradat palvelevat niin aloittelijaa kun tehotreenaajaakin. Niitä täydentää erinomainen kattaus aerobisia ”lämmittelylaitteita”, painopakallisia kuntosalilaitteita sekä vapaita levy- ja käsipainoja.

Aidosti henkilökohtaista ohjauspalvelua

Kuntosalilla prime time –aikaan ohjaavat personal trainerit (valmiit treenarit ja töissä oppimisjaksoilla olevat harjoittelijat) auttavat alkuun sekä antavat eväitä kuntoilun tehostamiseen jatkossa. Kuntosalin kyljessä oleva Hyvinvointivalmennusasema palvelee jäseniä sekä alueen yrityksiä monipuolisin kuntokartoitus-, ohjaus- ja yritysvalmennuspalveluin. Muun muassa Kehonkoostumusanalyysit ja Kehon Ikä –kuntokartoitukset ovat mainio keino seurata omaa edistymistään sekä saada arvokasta palautetta ja vinkkejä kehityksensä tueksi.

Kylpyläpuolelle palautumaan

Trainer4You Personal trainer -keskuksen jäsenet saavat oikeuden nauttia myös upean palautumiskeskuksen loungen, löylyjen sekä uima-altaan tunnelmasta. Lisäpalveluina Personal trainer -keskus tarjoaa hierontaa, hoitoja sekä kosmetologin palveluja.

Asiakkaille on tarjolla kuukausittain myös monipuolista ja laadukasta jäseniltaohjelmaa: Luentojen, ohjattujen harjoitusten ja klinikoiden muodossa toteutuvat jäsenillat käsittelevät muun muassa liikunnan aloittamista, juoksuharrastusta tukevaa oheisharjoittelua, kahvakuulailua, rasvanpolttoliikuntaa, liikkujan ravitsemusta sekä toiminnallista lihaskuntotreenaamista.

Odotukset ylittyivät

Vaatimaton haave pienen kuntosalin perustamisesta rönsyili ja paisui hieman alkuperäisistä raameistaan. Sain resurssit ja mahdollisuuden todellisen unelmakeskuksen perustamiseen. Kiitänkin nöyrästi kaikkia unelman toteuttamiseen osallistuneita ja sen mahdollistaneita kumppaneita. Tämä ainutlaatuinen hanke on totta ja pääsemme nyt tekemään sitä, minkä parhaiten osaamme: Innostamaan, aktivoimaan ja valmentamaan asiakkaitamme kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja elämänlaatua!

Tervetuloa jäseneksi, treenariksi tai ainakin tutustumaan Personal trainer –keskukseemme, osoitteeseen Keilaranta 4, Espoo!
Kuvat: Trainer4You arkisto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here