Trainer4You tarjoaa yhdessä Itä-Suomen yliopiston kanssa mahdollisuuden yhdistää Personal trainer -koulutukseen myös liikuntalääketieteen opintoja. Liikuntalääketieteen perusopinnoissa tarkastellaan liikunnan ja fyysisen kunnon välisiä yhteyksiä terveyteen, sairauksiin ja ravintoon, joten ne tukevat erinomaisesti personal trainer –koulutusohjelman valmennuksellista otetta.

”Itä-Suomen yliopiston asiantuntijoiden tarjoama osaaminen täydentää etenkin liikuntafysiologian osalta upeasti ja ilman päällekkäisyyksiä personal trainer –koulutuksemme oppimäärää”, kertoo Trainer4Youn kehitysjohtaja Riku Aalto. ”Koska lähes joka toisella personal trainerin asiakkaalla on tänä päivänä jokin elintapasairaus tai kohonnut riski sairastumiseen, on pt:n hallittava yhä paremmin liikunnan ja terveyden välisiä yhteyksiä sekä terveys- ja elintapamuutoslähtöistä valmentamista. Liikuntalääketieteen opintojen suorittamisen mahdollisuus sekä yhteistyö Itä-Suomen yliopiston kanssa on erittäin tervetullut lisä koulutuksemme ja koko alan kehityksen näkökulmista”, Aalto täydentää.

25op laajuiset täydentämisopinnot

Yhteistyössä Itä-Suomen Yliopiston kanssa toteutettavat liikuntalääketieteen perusopinnot ovat laajuudeltaan 25 opintopistettä. Opiskelu suoritetaan Itä-Suomen yliopiston sähköisessä oppimisympäristössä, monimuoto-opiskeluna. Koulutusmodulin hinta on 250 € (sis. alv) ja sen sisältö noudattaa Itä-Suomen yliopiston opintosuunnitelmaa. Opiskelun liittäminen Trainer4You Personal trainer –opintoihin on siis joustavaa ja vapaaehtoista.

Perusopinnot suoritettuaan opiskelija tuntee liikunnan keskeisimmät vaikutukset ihmiselimistöön ja hänellä on valmiuksia arvioida liikunnan soveltuvuutta terveyden edistämiseen yksilötasolla eri elämänvaiheissa ja erilaisissa terveydentiloissa. Liikuntalääketieteen perusopintojen jälkeen henkilön on mahdollista jatkaa opintojaan Itä-Suomen Yliopistossa Terveyden edistämisen tutkinto-ohjelmassa, joka koostuu terveyden edistämisen kandidaatti- sekä suuntautumisvaihtoehdon mukaisista maisteriopinnoista.

Miksi Trainer4You?

Trainer4You on maamme suurin ja yksi Euroopan johtavista Personal trainer –koulutusorganisaatiosta. Trainer4You kouluttaa uusia personal trainereita ja täydennuskouluttaa liikunta- ja terveysalan ammattilaisia 10 paikkakunnalla, 1200 koulutusvuorokauden vuosivolyymillä. Vuosittain Trainer4Youn koulutusputkesta valmistuu noin 500-550 uutta, auktorisoitua personal traineria.

Trainer4Youn Personal trainer –koulutuksen lisäksi Trainer4You tarjoaa liikunta- ja terveysalan ammattilaisille laadukkaita jatko- ja täydennyskoulutuksia, kuten Ravintovalmentaja-, Elintapavalmentaja-, Voimavalmentaja- ja Psyykkinen valmentajaopintoja. Yrityksille ja yhteisöille Trainer4You tarjoaa oman hyvinvoinnin asiantuntijaksi sekä lähiympäristön vertaisohjaajaksi valmentajaa Hyvinvointiagenttikoulutusta.

Trainer4You Personal trainer –koulutusohjelmalla on sekä kansainvälinen (EuropeActive) että kansallinen auktorisointi (SKY ry). Trainer4Youn koulutuksen läpäistyään henkilö voikin hakeutua edellä mainittujen tahojen yhdessä ylläpitämään Ereps –rekisteriin, josta niin työnantajat kuin asiakkaatkin löytävät eurooppalaiset ja suomalaiset laatustandardit täyttävät personal trainerit. Trainer4You Personal trainer –koulutuksen laajuus on 19 lähiopetuspäivää ja kokonaisuudessaan 640 tuntia, kun kunkin jatkokoulutusohjelman kohdalla puhutaan 8 päivän mittaisista täydennysopinnoista.

Kysy lisää oikean alareunan chatissa arkisin klo 9-17!

2 KOMMENTIT

    • Hei Miia! Tämä on kyllä mahdollista, laitatko meille viestiä info@trainer4you.fi niin laitamme sinulle lisätietoja :) Kerro samassa viestissä, missä olet pt-opinnot suorittanut ja koska.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here