Trainer4Youn Oulussa järjestettävät ohjaajakoulutukset toteutetaan jatkossa Teknopalatsin tiloissa.

Suomalaisen personal training -osaamisen uranuurtajayritys Trainer4You ja Oulun Linnanmaalla sijaitseva liikuntakeskus Teknopalatsi solmivat yhteistyösopimuksen. Tavoitteena on entistä parempien tilojen tarjoaminen molempien yritysten asiakkaille, sekä ainutlaatuinen personal training -osaamisen ja liikuntakeskuksen vahvuuksien yhdistäminen.

Trainer4You Personal trainer – osaamisen edelläkävijä

Trainer4You on Oulussa vuonna 2004 perustettu koulutus- ja valmennusyhtiö, joka kouluttaa liikunta-alalle hyvinvointivalmentajia, kuntosalivalmentajia, personal trainereita ja ravintovalmentajia. Yritys on kasvanut kymmenessä vuodessa maamme suurimmaksi personal trainer -yhtiöksi, joka kouluttaa arvioilta noin 70–80 prosenttia maassamme vuosittain valmistuvista personal trainereista.

Trainer4Youn personal trainer -koulutusohjelma on EuropeActiven akkreditoima, ja koulutuksen läpäisseet henkilöt saavat tietonsa kansainväliseen Ereps-rekisteriin. Tämä todistaa kyseisten liikunta- ja hyvinvointiammattilaisten ammattitaidon kuluttajille, työnantajille sekä terveydenhuollon yhteistyökumppaneille.

teknopalatsi-02

Teknopalatsi – liikuntakeskus Teknologiakylän sydämessä

Teknopalatsi on Oulun Linnanmaan Teknologiakylässä sijaitseva liikuntakeskus, jonka palvelutarjonnasta löytyvät vasta laajentuneen kuntosalin lisäksi monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, personal training -palvelut sekä lastenhoito, leikkipaikka ja superfood-kauppa. Uusimpana liikuntamuotona Teknopalatsi tarjoaa asiakkailleen Pilvitunteja toisen kerroksen taivasstudionsa tiloissa.  Pilvitunneilla käytössä ovat liinajoogastakin tutut kattoon kiinnitetyt kangasliinat, jotka mahdollistavat upeasti sekä lihaskunto-, liikkuvuus- että rentoutusharjoitukset.

teknopalatsi-01

Yhdessä Oululaisten kunnon ja terveyden hyväksi

Trainer4Youn ja Teknopalatsin yhteistyö konkretisoituu muun muassa siten, että Trainer4Youn ohjaajakoulutusjaksojen liikunnalliset osuudet toteutetaan Teknopalatsin noin 2000 neliöisissä, monipuolisissa liikuntatiloissa.

”Muuttomme Oulun Teknologiakylään paransi huomattavasti koulutus- ja liikuntatilojemme laatua sekä logistiikkaa. Nyt luentotilamme sijaitsevat toimistotilojemme yhteydessä, ja kumppanimme Teknopalatsin liikuntatilat ovat käytännössä seinän takana. Tämä parantaa asiakaskokemusta ohjaajakoulutuksissamme entisestään ja helpottaa koulutusten järjestelyä sekä käytännön toteuttamista”, kertoo Trainer4Youn perustaja sekä kehitysjohtaja Riku Aalto yhteistyön suomista eduista.

”Yhteistyö Trainer4Youn kanssa tuo  mukanaan käytännönläheistä näkemystä etenkin kuntosalipalvelujen kehittämiseen ja tukee ohjaajien ammattitaitoa laadukkaiden koulutusten kautta. Lähdemmekin kehittämään Teknopalatsin kuntosalipalveluja sekä personal training -toimintaa yhdessä Trainer4Youn asiantuntijatiimin kanssa”, Teknopalatsin toimitusjohtaja Jaana Heiskanen kertoo selvästi innostuneena.

”Nuo muutokset tulevat näkymään keskuksessamme jo tulevana viikonloppuna kuntosalivalmentajaopiskelijoiden kouluttamisen sekä lähiviikkoina kuntosalilla tapahtuvan kehitystyön muodossa”, Jaana täydentää.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here