Erimover -konserniin kuuluva Trainer4You Oy on ostanut vähimmistöosakkaiden osuuksia tytäryhtiöstä Fitra Oy:sta. Kaupan myötä Trainer4You -konsernin omistusrakenne selkeytyy entisestään. Vähemmistöosakkaana jatkaa Fitra Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kotiranta.

Fitra on liikunta- ja hyvinvointisisältöä tuottava yritys ja Suomen johtava liikunta- ja
hyvinvointikirjojen kustantaja. Fitra tuottaa laadukkaita ja monipuolisia suomalaisten
asiantuntijoiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjä kuluttajille, liikunnan ammattilaisille ja yrityksille. Fitran sisällöt muodostavat laajan katalogin kirjoina, e-kirjoina, äänikirjoina, oppaina, asiantuntija-artikkeleina, videoina, harjoituskirjastoina ja liikepankkeina. Sisällöistä rakentuvat myös räätälöitävät tuotteet yrityksille, yhdistyksille, kunnille jne.

”Sisällöntuotanto on tärkeässä roolissa koko Erimover -konsernin kokonaisvaltaista liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoomaa. Fitran verkoston syväasiantuntijuus liikunta- ja hyvinvointialalla yhdistettynä rautaisella sisällöntuotanto-osaamisella tuo meille merkittävän lisäedun palvellessamme alaa yhä laajemmin tavoitteena olla yritysten, yhdistysten ja julkishallinnon primäärikumppani liikunta- ja hyvinvointialalla.”, toteaa Trainer4You toimitusjohtaja Joakim Berndtsson.

Erimover on n. 500 ammattilaisen voimin Suomen suurin riippumaton liikunta- ja
hyvinvointipalveluja kehittävä yritys joka palvelee asiakkaita maanlaajuisesti luoden alan parhaimmat työllistymis-, kehittymis- ja liiketoimintamahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

www.erimover.com
www.fitra.fi
www.fitrakauppa.fi

Trainer4You Oy
Toimitusjohtaja
Joakim Berndtsson

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here