Trainer4You –kouluttajatiimiin kuuluu rautaisia liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan osaajia. Joukkoon mahtuu niin tutkijaa, tieteilijää kuin terapeuttiakin ja taustoja löytyy liikuntabiologian, -fysiologian, -pedagogiikan ja liikuntaneuvonnan sekä fysio-, toiminta- ja ravitsemusterapian puolelta.

Pelkkä vahva substanssiosaaminen ei kuitenkaan koulutustyössä riitä vielä mihinkään. Lisäksi tarvitaan myös erinomaista kykyä hallita asiakokonaisuuksia, selventää yksityiskohtia, esittää asiat innostavasti ja ymmärrettävästi, saada ryhmä motivoitumaan ja pysymään innostuneina sekä esiintyä vakuuttavasti ja vaikuttavasti. Näistä taidoista on Trainer4You –kouluttajatiimin jäsenet rakennettu.

Mistä ovat Trainer4You –kouluttajat tehty?

Trainer4You kouluttajat ovat valikoitunutta porukkaa. Sen lisäksi, että jokaisen heistä intohimona on toisten auttaminen ja itsensä jatkuva kehittäminen, löytyy kouluttajatiimistämme myös monta muuta yhteistä nimittäjää. Kutsumme ominaisuuksia Trainer4You –kouluttajan DNA:ksi. Saat tästä hyvän kuvan tiimimme perusluonteesta, mutta voit myös tutustua erikseen kaikkien kouluttajiemme henkilöesittelyihin tästä linkistä.

1. Substanssiosaaminen

Jokaisella kouluttajallamme on liikunta- tai terveysalan pohjakoulutus. Tiimiin kuuluu liikuntafysiologeja ja –biologeja, liikunnanohjaajia, fysioterapeutteja, liikuntaneuvojia, ravitsemusterapeutteja, ravintovalmentajia, koulutettuja hierojia, toimintaterapeutteja sekä monia muita hyvinvointialan rautaisia ammattilaisia. Kaikki kouluttajamme suhtautuvat intohimoisesti opiskeluun, joten osa on opiskellut useammankin ammatin liikunnan parista ja osa on jatkanut polullaan aina tohtoriopintoihin saakka.

2. Kenttäkokemus

Kaikkia kouluttajiamme yhdistää vankka kokemus personal training –alasta ja käytännön valmennustyöstä. Se mahdollistaa käytännön esimerkit sekä mielenkiintoiset ja opettavat tarinat luennoilla sekä monipuoliset näkökulmat käytännön harjoituksissa. Kouluttajamme ylläpitävät jatkuvasti kenttäosaamistaan vähintään sivutoimisella asiakastyöllä, vaikka suuri osa kouluttajistamme onkin siirtänyt jo vahvasti painopistettä koulutus-, luennointi- ja sisällöntuottotehtäviin.

3. Kokonaisuuksien hahmottaminen

Kouluttajan on tärkeää hahmottaa kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta. Siinä Trainer4You –kouluttajat ovat mestareita. Hämmästyttävän monipuolinen osaaminen harjoittelun, ravitsemuksen, palautumisen, elintapamuutoksen sekä menestyksekkään liiketoiminnan osa-aluista erottaa asiantuntijamme monista kapeaan aihe-alueeseen keskittyneestä spesialistista.

4. Esiintyminen ja mielenkiinnon säilyttäminen

Parhaallakaan tieto-taidolla ei ole merkitystä, jos opiskelija ei kiinnostu, innostu ja vaikutu kuulemastaan. Ainoastaan tiedolla, joka innostaa, herättää mielenkiinnon ja jonka voi viedä käytäntöön, on väliä. Kouluttajiamme yhdistää ainutlaatuinen kyky esittää asiat ymmärrettävästi, innostavasti ja käytännönläheisesti. Myös oma innostus tarttuu, eikä sitä ole syytä peitellä uusia valmentajia kouluttaessaan.

5. Oma esimerkki

Kouluttajamme elävät kuten opettavat. Liikunnallisuus, terveyttä edistävät elämäntavat, hyvinvointia henkivät arvot ja välittävä ote valmentamiseen ovat kouluttajiemme perusominaisuuksia. Emme kuitenkaan edellytä kouluttajiltamme pyykkilautavatsaa, triathlonin läpäisemistä, 40 senttimetrin hauista tai muutakaan fyysistä ominaisuutta (vaikka joukossamme on useita nämäkin kriteerit täyttävää henkilöä), vaan ainoastaan tervettä suhtautumista, omaa innostusta ja aitoa halua auttaa muita sekä kehittyä asiantuntijana.

6. Jatkuva halu kehittyä

Jatkuva itsensä kehittäminen on kouluttajatiimimme jäseniä yhdistävä tekijä. On lähes pyörryttävää kuunnella tahtia, jolla tiimi itseään kouluttaa. Moni suorittaa useampaakin tutkintoa sekä verkkokoulutusta kerrallaan ja ammattikirjallisuus vaihtaa omistajaa sekä kouluttajat lukusuosituksia keskenään. Tiimimme jäsenet ovat omaksuneet elinikäisen oppimisen sekä itsensä kehittämisen merkityksen ja suhtautuvat siihen vieläpä positiivisen intohimoisesti.

7. Aito halu auttaa opiskelijoitamme menestymään

Tärkein tehtävämme Trainer4You –kouluttajina on auttaa opiskelijoitamme innostumaan, oppimaan ja kehittymään yhä paremmiksi ammattilaisiksi. Se, kuinka paljon me osaamme onkin toisarvoista siihen verrattuna, kuinka hyvin saamme opiskelijamme motivoitumaan ja oppimaan tuellamme. Uskon ja tiedän, että tämä missio on kirkkaana kaikkien kouluttajiemme mielessä: Tavoitteenamme onkin, että kouluttamamme ohjaajat pärjäävät kentällä parhaiten! Sen tavoitteen eteen teemme töitä tänäkin vuonna kouluttaessamme 10 paikkakunnalla, 1200 koulutusvuorokauden volyymillä.

Tutustu kouluttajajengiimme tästä!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here