TehtySuomMadeIn_Sin_rgbAlkuperämerkkitoimikunta on myöntänyt 16.4.2013 Trainer4You –koulutukselle (koulutusputki) Avainlipputunnuksen merkkinä laadukkaasta, suomalaisesta työstä.

Trainer4You -koulutusputki

Trainer4You –koulutusputki koostuu Hyvinvointivalmentaja-, Kuntosalivalmentaja- ja Personal trainer –koulutuksista, jotka läpäisemällä henkilö on oikeutettu Trainer4You Personal trainer –lisenssiin ja käyttämään toiminnassaan Personal trainer (Trainer4You / EHFA) –nimikettä.

Avainlippu -tunnus

Avainlippu on tunnustus yritykselle, joka viestii tuotteittensa tai palveluittensa kotimaisuudesta ja suomalaisuuteen liittyvistä hyvistä arvoista ja erottuu näin positiivisesti kilpailijoistaan. Avainlipun avulla rakennetaan suomalaisen työn ja osaamisen arvostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella!

Suomalaisen työn liitto

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen työn asemaa edistämällä suomalaisten yritysten menestymistä ja yrittäjyyttä. Suomalaisen Työn Liitolla on yli 1900 yritys- tai yhteisöjäsentä, joista suurin osa käyttää Avainlippu-alkuperämerkkiä tuotteissaan tai palveluissaan.

”Avainlippu –tunnus on merkkinä kotimaisesta laadusta ja EHFA/ Ereps –akkreditointi kansainvälisestä arvostuksesta”, kertoo Trainer4Youn toimitusjohtaja Tapani Määttä selvästi ylpeänä. Tästä on hyvä jatkaa työtä toimialamme, kouluttamiemme ohjaajien ja yrityksemme aseman vahvistamiseksi, Määttä kiteyttää lopuksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here