Vuoden liikunta-alan tapahtuma Training Forum lähestyy nopeasti. Aika tutustua forumin esiintyjäkaartiin. Lippuja tapahtumaan on saatavilla 22.8. saakka alennettuun early bird -hintaan, eli jos ilmoittaudut mukaan nyt, säästät varsin tuntuvasti!

Pidemmittä puheitta, otetaan langan päähän urheilulääkäri Pippa Laukka.

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Pippa Laukka ja toimin Hintsa Performancen lääketieteellisenä johtajana Suomessa. Hintsa Performancen asiakkaita ovat mm. F1-kuskit ja huippujohtajat.

Olen liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja työskentelen maajoukkuelääkärinä mm. naisten jalkapallomaajoukkueessa.
Luottamustehtävissä toimin mm. Palloliiton lääketieteellisessä valiokunnassa, jossa kehitämme lajin turvallisuutta kehittämällä urheilijoiden terveystarkastussuosituksia ja sääntörakenteita.

Elämäni tarkoitus on auttaa muita. Työ on intohimoni ja nykyisessä roolissani urheilulääkärinä ja Hintsatiimissä saan tätä toteuttaa.

Olen rakastanut kirjoittamista lapsesta lähtien. Kaikille liikkujille ja urheilijoille suunnattu esikoiskirjani Urheilulääkäri – liiku ja urheile terveenä (Fitra, 2016) julkaistiin tänä keväänä.

Vaikka työ on aina ollut minulle suuri intohimo, rakkauteni on kotielämässä: aviomies ja kolme ihanaa tytärtä sekä Serbiasta adoptoitu sekarotuinen koira. Myös urheilu on lähellä sydäntä. Olen entinen kilpauimari ja nykyinen wannabe-triathlonisti.

Mistä tulet puhumaan Training Forumissa?

Puhun kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Vaikka elintavat ovat tärkeitä, mielestäni suomalaisessa terveydenhuollossa luotetaan liikaa lääkäriin. Terveydenhuolto on liian reaktiivista toimintaa, tulipalojen sammuttamista. Oma vastuu terveydestä on tärkeää, mutta me ammattilaiset voimme auttaa monin tavoin ihmisiä jo ennen kuin varsinaisia sairauksia alkaa syntyä.

Oman esitykseni keskeinen sisältö Training Forumissa pohjautuu siihen, miten voimme parantaa asiakkaidemme suorituskykyä ja onnellisuutta. Toivon, että kuulija saa esityksestä konkreettisia työkaluja ihmisten auttamiseen.

Jokainen meistä haluaisi formulakuskin fysiikan ja elää terveenä mahdollisimman pitkään. Esityksessäni kerron, miten se onnistuu.

Kiitos Pippa!

Toivotamme kaikki tervetulleeksi Helsingin Tennispalatsiin, Training Forumiin 29.9! Huomaa, että early bird -etu on voimassa alle viikon, joten liput kannattaa hankkia nyt, kun tarjous on vielä voimassa.

cover-trainingforum

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here