Sunnuntaina 8.9 starttaa SubTV:llä kotimainen treeniohjelma Maximal. Ohjelmassa on mukana myös tiivis nippu Trainer4You:n valmentajia. Maximal kannustaa ohjeman muutosprosessissa mukana olevia henkilöitä tavoittelemaan – työn, perheen ja muun kiireen jalkoihin jäänyttä – nuoruuden kuntoa, hyvää terveyttä ja laadukasta elämää. Sarjan juontaa ex-jalkapalloilija Juha Reini.

Terveyslähtöistä kehonmuokkausta

Kahdeksanosaisessa sarjassa, neljä kuntonsa ja kehonsa repsahtamaan päästänyttä miestä ohjataan ammattilaisten ohjeistamana takaisin liikunnan ja terveellisen ruokavalion pariin. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen painonpudotus- ja kehonmuokkausohjelma, vaan sarjassa keskitytään kokonaisvaltaiseen elämänlaadun parantamiseen ja käsitellään mm. tyypillisimpiä elintapasairauksia, kuten verenpainetautia, korkeita kolesteroliarvoja, lihavuutta, lihasten surkastumista, nivelongelmia sekä psykologisia esteitä.

Alkusuora kestävään muutokseen

Ohjelman päähenkilöitä yhdistää urheilullinen nuoruus, joten kyseessä on pikemminkin kunnon palauttaminen kuin rakentaminen tyhjästä. Siksi kovia tuloksia voidaankin havitella jo lyhyessä 4-5 kuukauden ajassa. Jaksot sisältävä kovaa treeniä ja tiukkaa ryhdistäytymistä ruokavalion suhteen, kuitenkaan osallistujien tervettä riskeeraamatta. Sarjan kantavana teemana onkin, että liikunta on parasta lääkettä.

Muutostyökaluja ammattilaisilta

Miehet saavat useilta eri alojen huippuammattilaisilta tarkat ohjeet ja paljon hyödyllisiä neuvoja itselleen sopivimpaan treeniin ja ruokavalioon. Lisäksi heidän tukenaan on asiantunteva tiimi liikunnan ja ravitsemustiedon ammattilaisia kuten Trainer4You Personal trainerit Lasse Seppänen, Samppa Jaakola ja Tuomas Hietala, urheilulääkäri Tiina Nylander sekä ohjelmaformaatin isä, tuottaja Timo Kangasluoma.

Muutos käyntiin ja sunnuntaina 8.9 kello 19.30 SubTV päälle!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here