#Unelmaduuni-opas kertoo nimensä mukaisesti unelmista, työstä sekä niiden yhdistämisestä. Tutustu personal trainerin työhön ja lue menestyvien personal trainereiden tarinoita siitä, miten he ovat päätyneet juuri tälle alalle.

Elämässään menestyvillä ihmisillä on poikkeuksetta jokin unelma. Siis selkeä visio siitä, mitä he haluavat saavuttaa tai millaisiksi he haluavat muuttua. Lisäksi he tarttuvat siihen kaksin käsin, ja tekevät sitä mitä rakastavat – ja rakastavat sitä mitä tekevät.

Siitä kai onnellisuudessa on kyse: merkityksellisyydestä, intohimoisesta tekemisestä ja oman potentiaalin täysmääräisestä hyödyntämisestä. Näin pohtii Trainer4Youn perustajajäsen ja suomalaisen personal training -alan uranuurtaja Riku Aalto uudessa #Unelmaduuni-oppaassaan.

Opas sukeltaa unelmien ja työn maailmaan. Se käsittelee personal training -alan mahdollisuuksia ja näkymiä sekä esittelee ihmisiä, jotka ovat tehneet alalla unelmistaan totta.

Menestyminen ja unelman saavuttaminen ei ole yksittäinen teko, Aalto painottaa oppassa, vaan se on toistuva tapa, pysyvä elämäntyyli. Lue lisää lataamalla maksuton opas Trainer4Youn tietopankista.

Kirjaudu Trainer4You-tietopankkiin tai luo oma tunnuksesi, ja lataa #Unelmaduuni-opas maksutta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here