Oletko jo tutustunut Kinesis station –kuntosalilaitesarjaan? Jos et, niin nyt siihen  on oiva mahdollisuus! Ainakin henkilökohtaisesti innostuin jo videosta. Päästessäni hypistelemään laitteita, en kokenut pettymystä. Päinvastoin! Vakuutuin kertalaakista. 


Vihdoin kuntosalilaitteiden ja puoliohjattujen taljojen parhaat puolet oli onnistuttu yhdistämään kokonaisuudeksi, jonka summa oli enemmän kuin kaksi. Itse asiassa summa lyö laudalta lähes vapaiden painojen mahdollisuudet. Ainakin kun ottaa huomioon liikevariaatiomahdollisuudet, käyttäjäkokemukset, turvallisuuden ja soveltuvuuden lähes jokaiselle aloittelijasta huippu-urheilijaan.
Minun kuntosalini
Jos siis saisin perustaa tai ainakin suunnitella unelmieni kuntosalin, hankkisin laitekannan sydämeksi Kinesis station –laiteperheen. Siihen kuuluu kuusi erilaista laitetta, kansankielisesti: Rintaprässi, alasvetolaite, pystypunnerruslaite, alataljasoutu, vatsarutistus-/ vertikaalitalja sekä penkille nousu-/ maastavetotalja. Toki kaikki laitteet mahdollistavat lukuisia muitakin eri liikkeitä.
Katso ja innostu!
Seuraava video havainnollistaa pelkästään rintaprässin monipuolisuuden. Eikä se ole edes laiteperheen monipuolisin jäsen. Katso ja innostu: 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here