Trainer4You laittoi GoExpo-viikonloppuna hakuun 5000 € arvoisen koulutusstipendin. Stipendin saajaksi valittiin Jussi Koistinen Kokkolasta.

Jussi Koistiselle perjantai 13. päivä ei ollutkaan epäonnen päivä. Kun puhelin soi hän ei ensin ymmärtänyt mistä on kyse. Langan toisessa päässä oli Trainer4Youn Heli Männistö, jolla oli ilo ilmoittaa, että Jussille on myönnetty 5000 € koulutusstipendi.

”Kun ymmärsin, että juuri minä saan stipendin ajattelin, että saan vihdoin mahdollisuuden toteuttaa itseäni ja tehdä asioita, joista olen haaveillut”, Jussi kuvailee.

Jussi huomasi koulutusstipendin Facebookin kautta. Ensin hän epäröi mutta päätti lopulta hakea stipendiä.

”Hakemuksesta tuli rehellinen. Kirjoitin mitä mieleeni tuli ja painoin send-nappia. Sain mielestäni melko hyvin kiteytettyä ajatukseni, mutten tietenkään uskaltanut vielä suunnitella mitään enkä katsoa koulutuksia sen tarkemmin”, Jussi kertoo.

Aitous vakuutti raadin

Trainer4Youn raadille valinta oli vaikea koska hyviä hakemuksia tuli niin paljon.

“Stipendin saajan valinta yli 400 hakemuksen joukosta oli vaativa tehtävä ja pohdimme päätöstä pitkään. Stipendiä hakeneilla oli kullakin oma, ainutlaatuinen tarina kerrottavanaan ja niiden vertaileminen päikseen olikin liki mahdotonta”, Heli Männistö kertoo.

Jussin asenne, aktiivisuus ja kiinnostus alaa kohtaan, sekä selkeät visiot tulevaisuudesta tempaisi kuitenkin raadin mukanaan.

”Jussin hakemus vetosi raatiimme aitoudellaan, rehellisyydellään ja vilpittömyydellään. Valintaa tehdessä tuli tunne, että Jussille haluamme tarjota tämän mahdollisuuden, ja tehdä juuri hänen unelmistaan totta”, Männistö sanoo.

jussikoistinen-473px
Jussi Koistiselle perjantai 13. päivä ei ollutkaan epäonnen päivä. Hänelle myönnettiin 5000 € arvoinen stipendi Trainer4Youn koulutuksiin. Ilouutiset ja stipendin toimitti perille Heli Männistö.

Suunnitelmat uusiksi

Kokkolassa asuva Jussi opiskelee tällä hetkellä tradenomiksi ammattikorkeakoulussa. Harrastuksiin kuuluu muun muassa kuntosali ja hevoset, jotka ovat olleet osa Jussin elämää lapsesta saakka. Koulutusstipendin myötä miehen suunnitelmat menivät osittain uusiksi.

”Kyllä stipendi muutti tulevaisuuttani. Olen haaveillut pt-koulutuksesta mutten ikinä uskonut, että haave voisi toteutua jo nyt. Stipendi ja koulutus tarjoavat minulle uusia mahdollisuuksia”, Jussi toteaa.

Jussi ei aikaillut päätösten kanssa ja personal trainer -koulutusputki alkoi jo seuraavalla viikolla Oulussa.

”Ensimmäisestä hyvinvointivalmentajakoulutuksesta jäi hyvät ja odottavat fiilikset. Viikonloppu oli minulle alkusykäys ja yleiskatsaus pt-putkeen. Paikalla oli todella hyvät kouluttajat, jotka vetivät koulutuksen laadukkaasti ja positiivisesti”, Jussi sanoo.

Kunnianhimoinen tavoite

Personal trainer -koulutuksen ohella Jussi meinaa kouluttautua myös ravintovalmentajaksi. Hänellä on työntäyteinen vuosi edessään. Personal traineriksi Jussin on tarkoitus valmistua tammikuussa 2016 mutta ennen sitä myös tradenomin tutkinto on viimeisteltävä.

”Suunnitelma on, että vuoden kuluttua olen hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer, ravintovalmentaja ja tradenomi”, Jussi naurahtaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here