Uusi Pakara-videosarja jatkaa siitä, mihin Pakara-kirja (Fitra 2014) jäi.

Ari-Pekka Lindbergin 41-osainen videosarja tarjoaa muhkean tietopaketin pakaratreenistä, sekä roppakaupalla yleistietoa harjoittelusta. Videosarjan pääset katsomaan Trainer4You-tililläsi.

Videot 1–17 käsittelevät harjoittelun perusperiaatteita, kuten nosto- ja heiluriliikkeitä, optimaalista liikealuetta, sekä sitä, miksi olisi tärkeää vahvistaa myös ei-optimaalisia liikealueita.

Videosta 18 eteenpäin siirrytään käytännön harjoitteiden pariin. Aiheena ovat optimaaliset jalkineet, polvi- ja lonkkakulmasta sekä rintarangan asentp kyykkyliikkeissä, jalkaterän pronaatio ja supinaatio sekä paljon muuta.

Videosta 30 eteenpäin jatketaan sivukyykkyihin, tähtikyykkyihin ja muihin erityistekniikoihin, jotka ovat tarkoitettu harjaantuneille ja kokeneille harrastajille.

Kouluttajana Ari-Pekka Lindberg

ari-pekka-badgeAri-Pekka Lindberg toimii Trainer4Youn lisäksi Anatomy Trains -organisaation kansainvälisessä kouluttaja- ja kehittäjäkaartissa.

Toiminnallinen anatomian ja kuntouttavan harjoittelun saralla A-P on elementissään. Hän taitaa optimaalisen asennon ja liikkeen analysoinnin niin fysioterapeuttisesta kuin suorituskyvyn maksimoinninkin näkökulmasta.

Pohjakoulutukseltaan A-P on fysioterapeutti. Hän on täydentänyt osaamistaan mm. OMI- ja MDT-täydennyskoulutuksilla sekä Matrix Movement Trainer -koulutusohjelmalla. Kliinisen fysioterapiatyön lisäksi hänellä on takanaan jo vuosikymmenen mittainen ura kuntosalivalmentajien, personal trainereiden sekä fysioterapeuttien kouluttajana.

astili-pakara

Kuvat: Fitra

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here