Ota kehittävän harjoittelun iso kuva haltuun uudella Tie tuloksiin -verkkokurssilla.

Oletko miettinyt, mitä hyvinvointi oikeastaan on? Entä tiedätkö, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä?

Upouudella Tie tuloksiin -verkkokurssillamme syvennymme juuri näihin teemoihin, eli kehittävän harjoittelun perusteisiin. Asiantuntijoina verkkokurssilla toimivat fysiikka- ja mentaalivalmentaja Lasse Seppänen sekä fysioterapeutti ja Trainer4You -kouluttaja Sofia Vesa.

tietuloksiin-01

Tie tuloksiin -verkkokurssi on suunnattu liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista kiinnostuneille – eli sinulle, joka haluat oppia tuloksekkaan harjoittelun ison kuvan. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle. Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksia.

Tie tuloksiin verkkokurssi jakautuu viiteen opintokokonaisuuteen, jotka ovat:

  • hyvinvoinnin osatekijät
  • kestävyysharjoittelu
  • lihaskuntoharjoittelu
  • lepo ja palautuminen
  • ravitsemus

Luentojen lisäksi verkkokurssi sisältää esimerkkejä käytännön harjoitteista sekä esimerkinomaiset kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteluohjelmat ja ruokavaliomallit.

Jatkokouluttaudu jopa personal traineriksi saakka

Tie tuloksiin -verkkokurssi toimii osana Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutusta. Kyseessä on yhden viikonlopun (2 pv) mittainen koulutus, jossa pääset innostavassa porukassa oppimaan paljon lisää siitä, miten tälläkin verkkokurssilla saatua tietoa sovelletaan käytäntöön tehokkaasti ja tuloksekkaasti. Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus toimii myös lähtölaukauksena Trainer4You Personal trainer -koulutukselle.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kehittävän ja tuloksekkaan harjoittelun maailmaan!

Lue lisää ja osta kurssi osoitteessa
www.trainer4you.fi/verkkokurssi-tie-tuloksiin

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here