PERSONAL TRAINER -KOULUTUS

Trainer4You Personal trainer -koulutukseen luottaa yli 4000 tyytyväistä asiakasta sekä kansallinen (APT) että kansainvälinen (EuropeActive) auktorisointijärjestö. Vuodesta 2004 lähtien olemme tehneet töitä Suomen laadukkaimman koulutuksen kehittämiseksi, jotta voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lähtökohdat personal training urallesi.

OLEMME TOIMIALAN SUURIN KOULUTTAJA

Olemme personal training -osaamisen uranuurtajayritys. Trainer4You-jatkokoulutukset ovat liikunta- ja terveysalan ammattilaisille suunnattuja erikoistumisopintoja. Jatkokoulutusten tavoitteena on auttaa liikunta- tai terveysalan ammattilaista erikoistumaan ja erottumaan edukseen.

Tutustu koulutuksiimme

Tutustu trainer4youn tietopankkiin

Opi uutta, kertaa, käytä opetuksen, valmennuksen tai oman treenisi tukena. Tietopankista löydät yli 20 tuntia asiantuntijoiden videoita, vapaasti luettavia e-kirjoja sekä lukuisia artikkeleita ja pikaoppaita ravitsemuksesta, harjoittelusta ja personal trainingista. Sisällön ovat tuottaneet Trainer4You kouluttajat, jotka ovat oman alansa huippuja. Luo maksuttomat tunnukset ja katso, mitä tietopankissa on tarjolla juuri sinulle!

kpl
rekisteröitynyttä käyttäjää
min
vapaasti katsottavia videosarjoja
kpl
opasta, e-kirjaa ja artikkelisarjaa

Ajankohtaista

UUDET TRAINER4YOU KOULUTUKSET

Univalmentaja -koulutus

Uni määrittelee minkälainen olet, miten käyttäydyt ja miten suoriudut tehtävistäsi. Uni on kokonaisvaltaisen tärkeä kokonaisuus ihmisen fysiologian kannalta. Nukkuminen on ominaisuus, jota jokainen pystyy kehittämään.

Univalmentaja-koulutuksen tavoitteena on antaa työvälineitä, joilla tunnistaa paremmin ihmisen nukkumista, palautumista ja jaksamista. Ennen kaikkea koulutus tarjoaa tietoa keinoista parantaa omaa tai asiakkaiden nukkumista. 

Uusittu

Personal trainer -koulutus 2.0

Uusittu personal trainer-koulutus 2.0 toteutetaan nykyaikaisena hybridiopetusmallina: osa lähiopetuksesta on muutettu etäope- tuksena toteutettavaksi. Koulutus sisältää 11 lähiopiskelupäivää ja 8 kouluttajajohtoista etäopiskelupäivää. Koulutukseen sisältyy myös Liikunta-alan turvallisuus ja EA1 koulutus, jonka osallistuja voi suorittaa valitsemanaan ajankohtana.

Koulutuksemme laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit. 

Ryhmäliikunnan peruskoulutus 1.0

Tämä EQF3 -standardisoitu neljäosainen koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata ryhmäliikuntatunteja eri-ikäisille liikkujille. Lähijaksoilla opetellaan ryhmäliikunnanohjaamisen lisäksi musiikin tikuttamista ja erilaisten tuntien suunnittelua.

Koulutus sisältää lähijaksojen lisäksi verkko-opintoja sekä Trainer4You tietopankin tuen opiskeluun. Koulutukseen sisältyy myös Liikunta-alan turvallisuus ja EA1 koulutus, jonka osallistu- ja voi suorittaa valitsemanaan ajankohtana. 

Joogaohjaaja -koulutus

Koulutuksessa tutustutaan joogan perusteisiin ja myöhemmin syvennytään erilaisiin joogatekniikkoihin ja tyylilajeihin, jonka jälkeen osallistuja on valmis toimimaan myös joogaohjaajana.

Koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata alkeis- joogatunteja. Koulutus sisältää kolme lähijaksoa sekä itsenäiset verkko-opinnot lähijaksojen välissä. Koulutuksessa käydään läpi Hathajoogan perusteet, pranayama ja meditaatioharjoitukset, sekä joogan anatomian ja fysiologian perusteet. 

Yhteistyössä

Fitness Index projekti

Fitness Index on kansainvälinen projekti jossa tavoitteena on tuottaa terveydenhuollon sekä liikunta-alan ammattilaisille yhteinen työkalu asiakkaiden elintapaohjauksen toteuttamiseen osana tämän hoitoketjua. Projekti saa rahoitusta Erasmus+ hankkeista EU:lta.

Fitness-index-logo-v1-2020-200px