personal trainer koulutus (apt)

Trainer4You Personal trainer -koulutukseen luottaa yli 4 000 tyytyväistä asiakasta sekä kansallinen (APT) että kansainvälinen (EuropeActive) auktorisointijärjestö. Vuodesta 2004 lähtien olemme tehneet töitä Suomen laadukkaimman koulutuksen kehittämiseksi, jotta voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lähtökohdat personal training urallesi.

Sivustomme on aloittanut kuntokuurin!

Olemme aloittaneet päivitystyöt sivustollamme, ja sivuilla saattaa esiintyä häiriöitä asiakastileissä sekä koulutusmateriaaleissa. Tulemme pian julkaisemaan uudistetun sivun ja järjestelmän, joiden kautta opiskelu on entistä helpompaa! Mikäli löydät virheen tai eteesi tulee muita haasteita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tutustu koulutuksiimme

Tutustu trainer4youn tietopankkiin

Opi uutta, kertaa, käytä opetuksen, valmennuksen tai oman treenisi tukena. Tietopankista löydät yli 20 tuntia asiantuntijoiden videoita, vapaasti luettavia e-kirjoja sekä lukuisia artikkeleita ja pikaoppaita ravitsemuksesta, harjoittelusta ja personal trainingista. Sisällön ovat tuottaneet Trainer4You kouluttajat, jotka ovat oman alansa huippuja. Luo maksuttomat tunnukset ja katso, mitä tietopankissa on tarjolla juuri sinulle!

kpl
rekisteröitynyttä käyttäjää
min
vapaasti katsottavia videosarjoja
kpl
opasta, e-kirjaa ja artikkelisarjaa

Ajankohtaista

UUDET TRAINER4YOU KOULUTUKSET

Ravintovalmentaja -koulutus

Ravintovalmentaja -koulutuksestamme saat tehokkaimmat toimintamallit tuloksekkaaseen ravinto-ohjaukseen huippukouluttajien johdolla!

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus sopii erinomaisesti sinulle, joka toimit esimerkiksi personal trainerina tai muuna liikunta-alan tai terveysalan ammattilaisena, ja haluat laajentaa osaamistasi kokonaisvaltaisemmaksi sekä toteuttaa ravintovalmennusta muun valmennuksen ohessa.

Uusittu

Personal trainer -koulutus 2.0

Uusittu personal trainer-koulutus 2.0 toteutetaan nykyaikaisena hybridiopetusmallina: osa lähiopetuksesta on muutettu etäopetuksena toteutettavaksi. Koulutus sisältää 11 lähiopiskelupäivää ja 8 kouluttajajohtoista etäopiskelupäivää.

Koulutuksemme laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit. 

Ryhmäliikunnan peruskoulutus 1.0

Tämä EQF3 -standardisoitu neljäosainen koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata ryhmäliikuntatunteja eri-ikäisille liikkujille. Lähijaksoilla opetellaan ryhmäliikunnanohjaamisen lisäksi musiikin tikuttamista ja erilaisten tuntien suunnittelua.

Koulutus sisältää lähijaksojen lisäksi verkko-opintoja sekä Trainer4You tietopankin tuen opiskeluun.

Joogaohjaaja -koulutus

Koulutuksessa tutustutaan joogan perusteisiin ja myöhemmin syvennytään erilaisiin joogatekniikkoihin ja tyylilajeihin, jonka jälkeen osallistuja on valmis toimimaan myös joogaohjaajana.

Koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata alkeis- joogatunteja. Koulutus sisältää kolme lähijaksoa sekä itsenäiset verkko-opinnot lähijaksojen välissä. Koulutuksessa käydään läpi Hathajoogan perusteet, pranayama ja meditaatioharjoitukset, sekä joogan anatomian ja fysiologian perusteet. 

Yhteistyössä

Fitness Index projekti

Fitness Index on kansainvälinen projekti jossa tavoitteena on tuottaa terveydenhuollon sekä liikunta-alan ammattilaisille yhteinen työkalu asiakkaiden elintapaohjauksen toteuttamiseen osana tämän hoitoketjua. Projekti saa rahoitusta Erasmus+ hankkeista EU:lta.

Fitness-index-logo-v1-2020-200px