Korkeakoulutasoinen personal trainer-koulutus

Haluaisitko päivittää personal trainer -lisenssisi korkeakoulutasoiseksi tutkintotodistukseksi ja kehittää osaamisesi uudelle tasolle? Tai kaipaatko kenties uusia näkökulmia liiketoimintasi kehittämiseen personal trainerina?

Kajaanin Ammattikorkeakoulun ja Trainer4Youn yhdessä toteuttama sertifiointiohjelma mahdollistaa auktorisoidun personal trainer koulutuksen (APT) suorittaneille personal trainereille ajankohtaisen, korkeakoulutasoisen täydennyskoulutuksen sekä suuntautumisen eri ikäryhmien valmentamisen erityisosaajaksi.

Yhteistyössä

KORKEAKOULUTASOINEN ACADEMIC PT

Täydennyskoulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja se toteutetaan etäopintoina verkon kautta. Koulutus koostuu toteutuneista personal trainer -opinnoista, aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta, eli henkilökohtaisesta AHOT -prosessista (20 OP) sekä korkeakoulutasoiseen personal trainer -lisenssiin valmistavasta täydennyskoulutuksesta (10 OP).

Täydennyskoulutus koostuu perusopinnoista eli johdannosta korkeakouluopintoihin (6 OP) sekä mielenkiintosi mukaan valitusta suuntautumisopinnoista (4 OP). Voit suuntautua lasten ja nuorten liikuntaan, työhyvinvointiosaamisen vahvistamiseen tai ikäihmisten liikuntaan.

Koulutus toteutuu 100% verkko-opiskeluna.

Academic PT-koulutus

Voit opiskella etänä missä ja milloin tahansa oman aikataulun mukaisesti. Aloitus onnistuu itsenäisesti vaikka heti.

Nosta ammatillista uskottavuuttasi korkeakoulutason sertifiointiohjelmalla.

Kurssin suorittamalla ansaitset 30 virallista opintopistettä Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

Opintopisteet voidaan hyväksilukea osaksi liikunnanohjaaja (AMK) -tutkintoa, mikäli haluat myöhemmin jatkaa opintojasi KAMK:ssa.

TUTUSTU KOULUTUKSEEN

SUUNTAUTUMISVAIHTOEHDOT

ACADEMIC PT -koulutuksen maksuvaihtoehdot

Academic PT-koulutuksen hinta on 732,00 euroa.

Koulutusmaksu on mahdollista jakaa joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla. Tällöin maksat koulutuksen hinnan lisäksi kertaluontoisen tilinavausmaksun 5 euroa. Svea erämaksusta et maksa korkoa tai muita kuluja. Lue lisää Svea erämaksusta täältä.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %.

Ilmoittaudu koulutukseen Kajaanin Ammattikorkeakoulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Vielä kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö koulutuksesta

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 10-16) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 2,38 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 737,00 €

Rahoitettava erä: 732,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 122,00 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk

Usein kysytyt kysymykset

Koulutus on suunnattu Auktorisoiduille personal trainereille.