EDGE Powered by TE3

EDGE-tunti yhdistää TE3-älykepin ryhmäliikuntaan

Tämä kaksipäiväinen koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata TE3-älykeppiä käyttäen, eritasoisia tunteja niin yritys- kuin liikuntakeskusasiakkaille. Materiaalin lisäksi, saat valmiin EDGE -tunnin itsellesi. Käymme myös erikseen läpi EDGE- liikkuvuustestin, joka on mahdollista toteuttaa ainutlaatuisesti samanaikaisesti isollekin ryhmälle.

EDGE powered by TE3-konseptit on luotu matalan kynnyksen harjoitteluksi, jotka sopivat kaikille. Tunnille voi tulla kuka tahansa ensikertalaisesta aktiiviurheilijaan. Tunnilla keskitytään kehon hyvinvointia tukeviin voima-, tasapaino ja liikkuvuusharjoitteisiin.

Tavoitteena on saavuttaa liikkuvuuden ja vartalon hallinnan luonnollinen tasapaino

Tunneilla käytetään digitaalista TE3-harjoituskeppiä, joka ohjaa liikeratoja ja tasoittaa kehon puolieroja värinäohjauksella. Kepin avulla jokaisen kehityskohteet tulevat selkeämmin esille ja keskittymiskyky paranee. Harjoittelun aikana yhdistyvät monet osa-alueet: kehon rentoutuminen, keskittymisen kehittyminen, koordinaation ja liikkuvuuden parantaminen sekä lihasten vahvistaminen. Harjoituksissa keskitytään erityisesti keskivartalon (kehon voimakeskus) lihasten aktivointiin ja hallintaan.

TE3-digitaalinen harjoituskeppi on ainutlaatuinen testiväline maailmassa. Sen avulla voidaan mitata yksilöllisiä arvoja samanaikaisesti ryhmässä. TE3- harjoituskeppi kertoo värinäohjauksen avulla oikeaoppisesta liikeradasta ja ohjaa jatkuvasti parantamaan suoritusta. Liikunnan avulla voidaan ennaltaehkäistä monien sairauksien riskitekijöitä ja parantaa aineenvaihduntaa, verenkiertoelimistöä, tuki- ja liikuntaelimistöä sekä psyykkistä hyvinvointia. Harjoituskeppi auttaa motivoimaan ihmisiä liikkumaan enemmän ja parantamaan omaa suoritustaan.

Koulutus antaa valmiudet ohjata EDGE powered by TE3 - lliikehallintatestiä ryhmälle (liikkuvuusanalyysi on yksilötestaus, jota emme tässä koulutuksessa käy läpi) sekä EDGE powered by TE3-ryhmäliikuntatuntia. Saat molempiin tunteihin materiaalit ja videot käyttöösi.

Koulutus sopii:

Personal trainereille

Ryhmäliikunnanohjaajille

Liikunnanohjaajille

Asiakaspalvelijoille

Koulutuksen sisältö

Päivä 1: EDGE powered by TE3 - liikehallintatesti:

 • Näytetunti
 • Tekniikkaharjoitukset & Liikepankki
 • Tauko ja harjoittelu
 • Ohjaukset
 • Palautteet

Päivä 2: EDGE powered by TE3 - ryhmäliikuntatunti:

 • Näytetunti
 • Tekniikkaharjoitukset & Liikepankki
 • Tauko
 • Oman tunnin rakentaminen
 • Ohjaukset
 • Palautteet

 

Kouluttaja

JOHANNA TIKKANEN

Olen Johanna, liikunnanohjaaja, personal trainer, Fustra-valmentaja, intohimoinen ryhmäliikunnanohjaaja sekä entinen urheilija muutamasta eri lajista. Olen toiminut alalla vuodesta 2011 alkaen ja sitä ennen jo
valmentaen suunnistusseurassa. Melkein 10 vuoden kokemuksella liikunta-alalla toimineena olen saanut innostusta myös kehittää erilaisia ja uusia konsepteja ryhmäliikuntaan Erimoverilla.

TE3-älykepin avulla olemme luoneet uuden ja erilaisen tavan liikkua ja saada samalla palautetta koko ajan kehon asennosta. Sisältöä on ammennettu perusliikkeistä, pilateksesta, joogasta ja tanssista mm. Baletista. Pistin balettitossut jalkaan 3-vuotiaana ja lähdin ensimmäiselle balettitunnilleni. Siitä lähtien liikunta ja hyvinvointi on ollut osa elämääni päivittäin arjessa, harrastuksissa, opiskelussa ja työssä.
Liikunnan ja hyvinvoinnin tärkeyttä ei voi korostaa liikaa ja se on kasvava ala nyt ja tulevaisuudessa.

johanna-tikkanen-kouluttaja

Ilmoittautuminen ja koulutuksen hinta

Koulutuksen ovh hinta on 399 €.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.