Joogaohjaaja -koulutus

Haluatko sukeltaa kohti syvempää kehontuntemusta lempeällä tavalla? Kouluttaudu joogaohjaajaksi!

Tämä kolmen lähijakson ja yhteensä yhdeksän päivän koulutus on helppo tapa tutustua joogan kautta omaan kehoon ja mieleen, sekä löytää itselleen sopiva harjoitusmuoto palautumiseen.

Koulutuksessa tutustutaan joogan perusteisiin ja myöhemmin syvennytään erilaisiin joogatekniikkoihin ja tyylilajeihin, jonka jälkeen osallistuja on valmis toimimaan myös joogaohjaajana. Koulutuksessa tutustutaan muun muassa kehontuntemukseen, jooga-asanoiden perusteisiin sekä niiden tärkeimpiin fysiologisiin vaikutuksiin. Lisäksi koulutuksessa perehdytään mediataatioon.

Koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata alkeisjoogatunteja. Koulutus sisältää kolme lähijaksoa sekä itsenäiset verkko-opinnot lähijaksojen välissä. Koulutuksessa käydään läpi Hathajoogan perusteet, pranayama ja meditaatioharjoitukset, sekä joogan anatomian ja fysiologian perusteet.

 

TAVOITTEENA OPETELLA JOOGAN PERUSTEET JA SYVENTYÄ JOOGAN ERI TYYLILAJEIHIN OHJAAJAVALMIUTEEN SAAKKA

Tässä joogaohjaajan koulutuksessa tutustutaan joogan perusteisiin ja myöhemmin syvennytään erilaisiin joogatekniikkoihin ja tyylilajeihin, jonka jälkeen osallistuja on valmis toimimaan myös joogaohjaajana. Koulutuksessa tutustutaan muun muassa kehontuntemukseen, jooga-asanoiden perusteisiin sekä niiden tärkeimpiin fysiologisiin vaikutuksiin. Koulutus on hyvä alkeiskurssi joogan perusteisiin ja syventäviä kursseja silmällä pitäen.

Tämä joogakoulutus sopii erinomaisesti esimerkiksi liikunta-alalla toimiville ohjaajille, kuntosali- tai pt- valmentajille ja heille, ketkä haluavat joko oman harjoituksen palauttamaan muusta treenistä, lisätä oman kehontuntemusta harjoituksen avulla tai vaihtoehtoisesti ohjata joogaa ryhmäliikkujille kuntokeskuksessa tai pienryhmissä. Tämä koulutus antaa itselle harjoituksen, valmiin joogatunnin sekä ymmärrystä joogan perusteista ja mihin tarkoitukseen joogaharjoitus sopii.

Kaikille joogasta kiinnostuneille

Joogaohjaajaksi haluaville

Ryhmäliikunnanohjaajille

Liikunnanohjaajille

Ei tarvetta edeltäville opinnoille

Kirjaudu Tietopankkiin ja lataa Joogaohjaaja koulutusopas

jooga-ohjaaja-opas

Luomalla maksuttoman Trainer4You-tilin saat käyttöösi lisäätietoa koulutuksesta oppaan muodossa sekä yli 400 videota harjoittelusta ja ravitsemuksesta.​​

Opas sisältää mm.:

  • Kenelle koulutus on tarkoitettu?
  • Mitä kaikkea koulutus sisältää?
  • Mitä jooga on ja mitä jooga ei ole

Koulutuksen aikataulu

Koulutuspaikka: Helsinki, Lauttasaaren liikuntakeskus

  • Jooga-ohjaaja, jakso 1. Helsinki 5.-6.2.2022
  • Jooga-ohjaaja, jakso 2. Helsinki 12.-13.3.2022
  • Jooga-ohjaaja, jakso 3. Helsinki 1.-3.4.2022

HUOM, Koulutuksen opetuskieli on englanti. Kurssimateriaali on sekä suomeksi että englanniksi.

Koulutuksen kellonajat ovat koulutusjakso kohtaisesti ensimmäisen päivän osalta aina klo 12-20 ja seuraavat päivät aina klo 9-18.

Kouluttaja Sonya Zouiter

Namaskar! Olen Sonya Yasmin, liikunta-alan iloinen ammattilainen jo vuodesta 2013. Olen koulutukseltani joogaopettaja RYT 500 sekä Liikunnanohjaaja AMK, erikoistuneena elämyspedagogiikkaan. Minulla on myös pitkä urheilu- sekä voimailutausta.

Minulle on tärkeää kuormittaa kehoa monipuolisesti. Nautin tutkiskella ja kokeilla, mihin kaikkeen kehomme on kykenevä. Joogaan syventyminen on tuonut mielen tarkastelun sekä sisäisen liekin kuuntelun fyysisen harjoittelun rinnalle.

Ohjauksissani painotan aina tekniikkaa, huomioiden kuitenkin eritasoiset ja -kuntoiset liikkujat. Koulutettuna RYT 500 joogaopettajana, minulle on tärkeää oppilaani oikeaoppinen avustaminen asanaan. Joogaohjauksessani tavoitteenani on luoda oppilaalle uusia näkökulmia kehoonsa sekä luoda uskoa oppilaan
kyvykkyyteen. Jokainen ohjaamani joogatunti rakentuu hengityksen, kehon sisäisen ja ulkoisen kokemuksen ympärille. Lisäksi pyrin luomaan oppilaan
kanssa yhdessä rauhoittavan, mutta voimaannuttavan harjoituksen. Minulla on 7 vuotta aktiivista joogaharjoittelua takana. Olen kouluttautunut
Nepalissa RYT 200 (2017) sekä Intiassa RYT 300 (2018) alkeis ja jatko-opinnoin. Jooga workshoppeja ja retriittejä olen pitänyt useita. Astanga- ja Hathajooga ovat minun harjoittelumuodot ja ne ovat rakentuneet minulle elämäntavaksi. Koulutuksella haluan jakaa ammattitaitoa alkeisjoogan ohjaamiseen heille, joilla on myös palo ohjata joogaa. Kouluttajana olen tarkka ja rohkaiseva.

Annan myös paljon erilaisia ideoita joogatunnin rakentamiseen. Koulutuksessa paneudumme kehon eri osa-alueiden avaamiseen anatomian avulla ja harjoittelemme paikantamaan hengitystä kehomme jännittyneisiin osa-alueisiin, kun olemme asanassa. Lisäksi opit asanalinjauksen alkeita sekä asanoiden vaikutusta eri vaivoihin ja kehomme ongelmakohtiin. Sukella kanssani joogan maailmaan.

Jooga sopii kaikille. Krichnamacharyan sanoin: If you can breathe, you can do yoga.

sonya-zouiter

KOULUTTAJA MAIKEN SARV

Maiken Sarv on kokenut jooga- ja pilatesohjaaja, joka on syntynyt ja kasvanut pienessä Otepään kaupungissa Eestissä. Maiken aloitti työskentelyn ryhmäliikuntaohjaajana vuonna 2006 Tartossa, jossa hän samalla opiskeli sähköinsinööriksi. Saatuaan opiskelut päätökseen päätti hän kuitenkin aloittaa työt täysipäiväisesti liikunta-alan parissa, jonne sydän ja intohimo vahvasti ohjasi. Vuonna 2014 hän aloitti YOGAFUNC:in ohjaajana, josta jatkoi myöhemmin konseptin kouluttajaksi Italiassa. Maiken innostui matkalla syventämään osaamistaan muun muassa hatha-joogan ja voimajoogan osalta osallistumalla koulutuksiin ja työpajoihin Suomessa, Virossa, Italiassa ja Intiassa.

Näiden vuosien jälkeen, Maiken on muuttanut Suomeen kehittämään ja opettamaan taitojaan liikunta- ja hyvinvointialalla. Parhaillaan hän kehittää jooga- ja pilateskonsepteja aktiivisen terveyden palveluita tarjoavassa Erimoverissa. Hänen omaan jatkuvaan oppimisprosessiin kuuluu päivittäiset meditaatio- ja joogaharjoitukset – laajentamaan tietoa mielen ja kehon välisestä yhteydestä. Maikenin tavoitteena on inspiroida oppilaita ja muita kouluttajia joogan ja pilateksen maailmaan ja rauhaan, jota näistä lajeista voi löytää.

Tervetuloa mukaan Maikenin koulutuksiin!

maiken-sarv

Ilmoittautuminen ja koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta: 1500€

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 10-16) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 1,15 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 1505,00 €

Rahoitettava erä: 1500,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 250,00 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk