Kiinnostaako personal trainerin ammatti?

Hyvä, olet tullut oikeaan paikkaan! Tästä alkaa matkasi arvostetuksi ja ammattitaitoiseksi personal traineriksi.

Menestyvänä personal trainerina sinulla on riittävät tiedot ja taidot itse valmennus- ja asiakaspalvelutyöstä, vahva näkemys siitä, kenen kanssa haluat tehdä töitä, jonkin tietyn alueen erityisosaamista sekä ennen kaikkea sinulla on oikeat ihmiset ympärilläsi. Meille on tärkeää että sinä menestyt ja siksi keskitymme kaikessa toiminnassamme juuri näihin teemoihin.

Uudistettu Trainer4You Personal trainer -koulutus 2.0

Uusittu Trainer4You personal trainer-koulutusputki 2.0 toteutetaan nykyaikaisena hybridiopetusmallina: osa lähiopetuksesta on muutettu etäopetuksena toteutettavaksi. Uusittu personal trainer -koulutusputkemme sisältää 11 lähiopiskelu päivää ja 8 kouluttajajohtoista etäopiskelupäivää.

KOULUTUKSET VALTAKUNNALLISESTI

Trainer4Youlla opiskelu etenee sujuvasti monimuoto-opiskeluna viikonloppuisin pidettävien lähijaksojen sekä verkko-opintojen merkeissä. Lähiopetusta järjestetään ympäri Suomea: Oulussa, Jyväskylässä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Lappeenrannassa ja Joensuussa. Käytössäsi on erinomaiset verkko-opiskelumahdollisuudet, joita voit hyödyntää sekä opiskelun aikana että sen jälkeen. Maistiaisen opiskelusta voit nauttia jo tältä istumalta, kun luot maksuttoman tunnuksen tietopankkiimme.

KOULUTUKSEN TAKANA

Jokainen kouluttajamme omaa pitkän kokemuksen personal trainer -alalla toimimisesta ja vankan koulutuksen alalta. He ovat rautaisia ammattilaisia ja personal trainingin esikuvia.

Koulutuksemme laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit. Tämän lisäksi voit halutessasi yhdistää opiskeluusi Itä-Suomen Yliopiston kanssa toteutettavat Terveysliikunnan perusopinnot.

Trainer4You Personal trainer -koulutus

APT® Auktorisoitu personal trainer -koulutus

EuropeActive sertifioitu koulutus

FISAF sertifioitu koulutus

Mahdollisuus yhdistää koulutukseen Terveysliikunnan perusopinnot (ent. Liikuntalääketiede)

Kattavat yhteistyöedut koulutuksen aikana ja sen jälkeen

Heräsikö kysymyksiä? Soita meille!

Koulutuksen sisältö

Trainer4You Personal trainer -koulutusputki koostui aikaisemmin yhdeksästä lähiopiskelujaksosta ja yhteensä 19:sta lähiopetuspäivästä. Uudistuneessa koulutusputkessamme kokonaisopiskelumäärä kasvaa hieman ja opiskelujaksojen rakenne muuttuu.

Jatkossa lähiopiskelupäiviä on yhteensä 11 ja kouluttajajohtoista verkko-opetusta on 8 opiskelupäivää (koulutusputken opiskelujaksojen toteutus selviää alla olevasta taulukosta). Jokaiseen opiskelujaksoon kuuluu jaksoa ennen suoritettavat tehtävät ja jakson jälkeen aihealuetta kertaavat tehtävät omatoimisena verkko-opiskeluna.

Lähiopetusjaksoilla painotamme jatkossa entistä vahvemmin käytännönläheistä opetusta, jossa kouluttajan johdolla aiheita käsitellään erilaisten case-esimerkkien ja harjoitusten kautta. Käytännössä lähijaksoilla istutaan jatkossa entistä vähemmän ja teoriaa opiskellaan enemmän verkko-opiskeluna.

Myös uudistuneeseen koulutukseen sisältyy harjoitusasiakkuussuhde. Tutustu Trainer4You Personal trainer -koulutuksen opetussuunnitelmaan.

1. jakso

Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus

Rakenne:

  • 2 lähiopiskelupäivää

Sisältö:

  • Harjoittelun ohjelmointi, osa 1: Resepti elinikäiseen kuntoon ja hyvinvointiin
  • Kuormitusfysiologia, osa 1: Fyysisen kunnon kehittämisen perusteet, superkompensaatio
  • Ravinto-ohjaus, osa 1: Ravitsemussuositukset, lautasmalli ja ateriarunko, ravinto-ohjauksen pääteemat
  • Ohjaustaidot, osa 1: Kestävään muutokseen ohjaaminen
  • Toiminnallinen anatomia, osa 1: Yleisanatomia ja päälihasryhmät
  • Valmentajavalmiudet, osa 1: Hyvinvointiala ammattina
  • Vuorovaikutustaidot, osa 1: Viestintä erilaisissa liikuntaympäristöissä
  • Valmennusosaaminen, osa 1: Käytännön harjoitukset kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelusta
2. jakso
3. jakso
4. jakso
5. jakso
6. jakso
7. jakso
8. jakso
9. jakso
10. jakso

HUOM! TÄRKEITÄ MATERIAALEJA KOULUTUSTA ETSIVÄLLE

Olemme koonneet tähän tutustumisen arvoisia materiaaleja personal trainer -koulusta harkitsevalle.

Ammattina personal trainer -opas

Koulutuspalautteet kertovat: 98% tyytyväisyys

Keräämme aktiivisesti palautetta koulutuksistamme ja kouluttajistamme. Ilman ohjaavaa palautetta on kaikki tekeminen lähempänä ”pimeässä suunnistamista” kuin määrätietoista etenemistä kohti tavoitetta. Personal trainer -koulutuksen palautteista 98 % (492/502) kertoi koulutuksen vastanneen kouluttautujan toiveita.

Auktronisoinnit ja mittava kokemus takaavat koulutuksemme laadun

Olemme kouluttaneet personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteenamme on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Koulutusta onkin hiottu vuosien varrella parhaiten vastaamaan sinun, asiakkaidesi ja alan tarpeita. Personal trainer -koulutuksellamme on kansainväliset FISAF ja EuropeActive sertifioinnit sekä suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa sinulle parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Voit myös yhdistää personal trainer -koulutukseesi Terveysliikunnan perusopinnot (30 op) niin halutessasi.
terveysliikunnan-perusteet-slider

Personal trainer -koulutuksen maksuvaihtoehdot

Koulutuksen early bird -hinta on 3290 euroa (ilmoittautuminen 2kk ennen koulutusta).

Koulutuksen ovh on 3490 euroa (jos maksat koulutuksen kertamaksuna, saat kaupan päälle vapaa valintaisen Online-koulutuksen).

Voit jakaa koulutusmaksun joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla. Tällöin maksat koulutuksen hinnan lisäksi kertaluontoisen tilinavausmaksun 5 euroa. Svea erämaksusta et maksa korkoa tai muita kuluja. Lue lisää Svea erämaksusta täältä.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Löydät koulutuksen early bird tarjouksien päivämäärät "lisätietoja" linkin takaa. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Vielä kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö koulutuksesta

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 10-16) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 0,48 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 3295,00 €

Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 598,33 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk

Kaikki personal trainingista

Personal trainingissa yhdistyy monta upeaa asiaa: Se voi mahdollistaa harrastuksen ja intohimojen valjastamisen unelmaduuniksi. Siinä voit kokea vahvaa mielekkyyden sekä merkityksellisyyden tunnetta. Se, että kykenee vaikuttamaan asiakkaan terveyteen, toiminta- ja suorituskykyyn sekä elämänlaatuun, antaa todella paljon myös valmentajalle itselleen.

Kokosimme yhteen kaiken sen tiedon, mitä olet ikinä halunnut tietää personal trainingista.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki koulutuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja kouluttajiemme vankkaan kokemukseen käytännön työstä. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme käyttöösi tietopankin, josta löydät aina ajanmukaiset materiaalit - myös opintojesi jälkeen.
Personal training -alan suurimpana kouluttajana koemme merkittävää vastuuta myös koko alan jatkuvasta kehittämisestä: Teemmekin paljon työtä alan eteenpäin viemiseksi ja olemme muun muassa avanneet personal trainingille ovia eläkevakuutus- ja apteekkikenttään. Olemme tuttu tekijä ja meillä on hyvä maine liikunta- ja kuntokeskusalalla, sen lisäksi koulutuksen jo käyneet Trainer4You Personal trainerit muodostavat suuren ja vaikuttavan verkoston.