Kiinnostaako personal trainerin ammatti?

Hyvä, olet tullut oikeaan paikkaan! Tästä alkaa matkasi arvostetuksi ja ammattitaitoiseksi personal traineriksi.

Menestyvänä personal trainerina sinulla on riittävät tiedot ja taidot itse valmennus- ja asiakaspalvelutyöstä, vahva näkemys siitä, kenen kanssa haluat tehdä töitä, jonkin tietyn alueen erityisosaamista sekä ennen kaikkea sinulla on oikeat ihmiset ympärilläsi. Meille on tärkeää että sinä menestyt ja siksi keskitymme kaikessa toiminnassamme juuri näihin teemoihin.

Koulutukset valtakunnallisesti

Trainer4Youlla opiskelu etenee sujuvasti viikonloppuisin järjestettävien lähijaksojen merkeissä. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea: Oulussa, Jyväskylässä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Lappeenrannassa ja Joensuussa. Käytössäsi on myös erinomaiset verkko-opiskelumahdollisuudet, joita voit hyödyntää sekä opiskelun aikana että sen jälkeen. Maistiaisen opiskelusta voit nauttia jo tältä istumalta, kun luot maksuttoman tunnuksen tietopankkiimme.

KOULUTUKSEN TAKANA

Jokainen kouluttajamme omaa pitkän kokemuksen personal trainer alalla toimimisesta ja omaa vankan koulutuksen alalta. He ovat rautaisia ammattilaisia ja personal trainingin esikuvia.

Koulutuksemme laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit. Tämän lisäksi voit halutessasi yhdistää opiskeluusi Itä-Suomen Yliopiston kanssa toteutettavat Terveysliikunnan perusopinnot.

Trainer4You Personal trainer -koulutus

APT® Auktorisoitu personal trainer -koulutus

EuropeActive sertifioitu koulutus

Mahdollisuus yhdistää koulutukseen Terveysliikunnan perusopinnot (ent. Liikuntalääketiede)

Kattavat yhteistyöedut koulutuksen aikana ja sen jälkeen

Koulutuksen sisältö

Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu yhdeksästä lähijaksosta sekä omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde. Tutustu Trainer4You Personal trainer -koulutuksen opetussuunnitelmaan.

1. Lähijakso

Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutus

  • Harjoittelun ohjelmointi, osa 1: Resepti elinikäiseen kuntoon ja hyvinvointiin
  • Kuormitusfysiologia, osa 1: Fyysisen kunnon kehittämisen perusteet, superkompensaatio
  • Ravinto-ohjaus, osa 1: Ravitsemussuositukset, lautasmalli ja ateriarunko, ravinto-ohjauksen pääteemat
  • Ohjaustaidot, osa 1: Kestävään muutokseen ohjaaminen
  • Toiminnallinen anatomia, osa 1: Yleisanatomia ja päälihasryhmät
  • Valmentajavalmiudet, osa 1: Hyvinvointiala ammattina
  • Vuorovaikutustaidot, osa 1: Viestintä erilaisissa liikuntaympäristöissä
  • Valmennusosaaminen, osa 1: Käytännön harjoitukset kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelusta
2. Lähijakso
3. Lähijakso
4. Lähijakso
5. Lähijakso
6. Lähijakso
7. Lähijakso
8. Lähijakso
9. Lähijakso

HUOM! TÄRKEITÄ MATERIAALEJA KOULUTUSTA ETSIVÄLLE

Olemme koonneet tähän tutustumisen arvoisia materiaaleja personal trainer -koulusta harkitsevalle.

Koulutuspalautteet kertovat: 98% tyytyväisyys

Keräämme aktiivisesti palautetta koulutuksistamme ja kouluttajistamme. Ilman ohjaavaa palautetta on kaikki tekeminen lähempänä ”pimeässä suunnistamista” kuin määrätietoista etenemistä kohti tavoitetta. Personal trainer -koulutuksen palautteista 98 % (492/502) kertoi koulutuksen vastanneen kouluttautujan toiveita.

Auktronisoinnit ja mittava kokemus takaavat koulutuksemme laadun

Olemme kouluttaneet personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteenamme on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Koulutusta onkin hiottu vuosien varrella parhaiten vastaamaan sinun, asiakkaidesi ja alan tarpeita. Personal trainer -koulutuksellamme on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa sinulle parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Voit myös yhdistää personal trainer -koulutukseesi Terveysliikunnan perusopinnot (25 op) niin halutessasi.

Personal trainer -koulutuksen maksuvaihtoehdot

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan sekä sinulla on aikaa valmistautua koulutukseen sinulle lähettämämme materiaalipaketin muodossa.

= Super early bird hinta 3345 euroa (ilmoittautuminen 3kk ennen koulutusta)
= Early bird 2 hinta 3445 euroa (ilmoittautuminen 2kk ennen koulutusta)
= Early bird 1 hinta 3545 euroa (ilmoittautuminen 1kk ennen koulutusta)
Koulutuksen ovh hinta 3645 euroa (jos maksat koulutuksen kertamaksuna, saat 300 euron kertamaksualennuksen).

Voit jakaa koulutusmaksun joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla. Tällöin maksat koulutuksen hinnan lisäksi kertaluontoisen tilinavausmaksun 5 euroa. Svea erämaksusta et maksa korkoa tai muita kuluja. Lue lisää Svea erämaksusta täältä.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Löydät koulutuksen early bird tarjouksien päivämäärät "lisätietoja" linkin takaa. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Vielä kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö koulutuksesta

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 0,47 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 3650,00 €

Rahoitettava erä: 3650,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 607,50 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk

Kaikki personal trainingista

Personal trainingissa yhdistyy monta upeaa asiaa: Se voi mahdollistaa harrastuksen ja intohimojen valjastamisen unelmaduuniksi. Siinä voit kokea vahvaa mielekkyyden sekä merkityksellisyyden tunnetta. Se, että kykenee vaikuttamaan asiakkaan terveyteen, toiminta- ja suorituskykyyn sekä elämänlaatuun, antaa todella paljon myös valmentajalle itselleen.

Kokosimme yhteen kaiken sen tiedon, mitä olet ikinä halunnut tietää personal trainingista.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki koulutuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja kouluttajiemme vankkaan kokemukseen käytännön työstä. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme käyttöösi tietopankin, josta löydät aina ajanmukaiset materiaalit - myös opintojesi jälkeen.
Personal training -alan suurimpana kouluttajana koemme merkittävää vastuuta myös koko alan jatkuvasta kehittämisestä: Teemmekin paljon työtä alan eteenpäin viemiseksi ja olemme muun muassa avanneet personal trainingille ovia eläkevakuutus- ja apteekkikenttään. Olemme tuttu tekijä ja meillä on hyvä maine liikunta- ja kuntokeskusalalla, sen lisäksi koulutuksen jo käyneet Trainer4You Personal trainerit muodostavat suuren ja vaikuttavan verkoston.