Pilatesohjaaja -koulutus

Kiinnostaako sinua oppia tietämään syvemmin, miten kehon ryhtiä, vahvempaa keskivartalon tukea sekä kehon kannattelua kannattaa harjoittaa? 

Pilatesharjoitus auttaa ymmärtämään kehon kontrollin ja ryhdin merkitystä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena jokapäiväisessä arjessa. Kouluttaudu pilatesohjaajaksi!

Tämä kolmen lähijakson koulutus on hyvä tapa oppia ymmärtämään pilatesharjoituksen perusteet, sekä löytää itselleen sopiva harjoitus tukemaan, palauttamaan ja rentouttamaan kehoa. Osa koulutuksesta tehdään etänä, mikä mahdollistaa sinulle oppimisen itsellesi sopivana ajankohtana. Lähijaksojen tueksi saat ennakkomateriaalin ja etätehtävät, joiden avulla pääset syventämään omaa osaamistasi.

TAVOITTEENA OPPIA PILATEKSEN PERUSTEET

Pilates yhdistää läntisen ja itämaisen perinteen parhaat puolet, vahvistaen tietoisuutta kehon ja mielen harmonisesta yhteistyöstä. Harjoituksessa yhdistyvät monet osa-alueet: kehon rentoutuminen, keskittymisen kehittäminen, koordinaation ja liikkuvuuden lisääminen sekä lihasten vahvistaminen. 

Tässä koulutuksessa tutustutaan kehon ryhtiin ja kannatteluun perinteisten pilatesliikkeiden avulla. Koulutus tutustuttaa sinut pilateksen kahteentoista liikkeeseen, joista saat luotua niin itsellesi kuin ryhmälle monipuolisen harjoituksen. Koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata mattopilatestunteja joko pienryhmille tai liikuntakeskusasiakkaille.

Tämä pilatesohjaajakoulutus sopii kaikille ja erityisesti liikunta-alalla toimiville liikunnanohjaajille, personal trainereille tai valmentajille, jotka haluavat ohjata pilates tunteja liikuntakeskuksissa.

Kaikille pilateksesta kiinnostuneille

Ryhmäliikunnanohjaajille

Ryhmäliikunnanohjaajille

Liikunnanohjaajille

Ei tarvetta edeltäville opinnoille

Kirjaudu Tietopankkiin ja lataa Pilatesohjaaja koulutusopas

pilates-ohjaaja-opas

Luomalla maksuttoman Trainer4You-tilin saat käyttöösi lisäätietoa koulutuksesta oppaan muodossa sekä yli 400 videota harjoittelusta ja ravitsemuksesta.​​

Opas sisältää mm.:

  • Kenelle koulutus on tarkoitettu?
  • Mitä kaikkea koulutus sisältää?
  • Mitä pilates harjoittelu on?
  • Koulutuksen lähijaksojen sisällöt

Koulutuksen aikataulu

Koulutuspaikka: Helsinki, Lauttasaaren liikuntakeskus

Jakso 1: 19.-20.3.2022

Jakso 2: 23.-24.4.2022

Jakso 3: 13.-15.5.2022

HUOM, Koulutuksen opetuskieli on englanti.

Koulutuksen kellonajat ovat koulutusjakso kohtaisesti ensimmäisen päivän osalta aina klo 12-20 ja seuraavat päivät aina klo 9-18.

Kouluttaja Maiken Sarv

Maiken Sarv on kokenut jooga- ja pilatesohjaaja, joka on syntynyt ja kasvanut pienessä Otepään kaupungissa Eestissä. Maiken aloitti työskentelyn ryhmäliikuntaohjaajana vuonna 2006 Tartossa, jossa hän samalla opiskeli sähköinsinööriksi. Saatuaan opiskelut päätökseen päätti hän kuitenkin aloittaa työt täysipäiväisesti liikunta-alan parissa, jonne sydän ja intohimo vahvasti ohjasi. Vuonna 2014 hän aloitti YOGAFUNC:in ohjaajana, josta jatkoi myöhemmin konseptin kouluttajaksi Italiassa. Maiken innostui matkalla syventämään osaamistaan muun muassa hatha-joogan ja voimajoogan osalta osallistumalla koulutuksiin ja työpajoihin Suomessa, Virossa, Italiassa ja Intiassa. 

Näiden vuosien jälkeen, Maiken on muuttanut Suomeen kehittämään ja opettamaan taitojaan liikunta- ja hyvinvointialalla. Parhaillaan hän kehittää jooga- ja pilateskonsepteja aktiivisen terveyden palveluita tarjoavassa Erimoverissa. Hänen omaan jatkuvaan oppimisprosessiin kuuluu päivittäiset meditaatio- ja joogaharjoitukset – laajentamaan tietoa mielen ja kehon välisestä yhteydestä. Maikenin tavoitteena on inspiroida oppilaita ja muita kouluttajia joogan ja pilateksen maailmaan ja rauhaan, jota näistä lajeista voi löytää. 

Tervetuloa mukaan Maikenin koulutuksiin!

maiken-sarv

Ilmoittautuminen ja koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 1500€

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 1,15 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 1505,00 €

Rahoitettava erä: 1500,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 250,00 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk