TERVETULOA TRAINER4YOU RAVINTOVALMENTAJA -KOULUTUKSEEN!

Ravintovalmentaja -koulutuksestamme saat tehokkaimmat toimintamallit tuloksekkaaseen ravinto-ohjaukseen huippukouluttajien johdolla!

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus sopii erinomaisesti sinulle, joka toimit esimerkiksi personal trainerina tai muuna liikunta-alan tai terveysalan ammattilaisena, ja haluat laajentaa osaamistasi kokonaisvaltaisemmaksi sekä toteuttaa ravintovalmennusta muun valmennuksen ohessa.

UUTUUS! RAVINTOVALMENTAJA -KOULUTUS ETÄOPISKELUNA

Toukokuussa alkaa kokonaan etäopiskeluna toteutettava Ravintovalmentaja -koulutus. Lue lisää täältä!

TEHOKKAIMMAT TOIMINTAMALLIT TULOKSEKKAASEEN RAVINTO-OHJAUKSEEN.

RAVITSEMUSFYSIOLOGIA

Ammattitaitoisen ravintovalmennuksen pohjalla on oltava tutkittuun tietoon perustuva ymmärrys ravintoaineista ja niiden tehtävistä elimistössä. Koulutuksessa opit määrittelemään eri energia- ja suojaravintoaineet sekä miten ruoansulatus ja ravintoaineiden aineenvaihdunta toimivat.

SUORITUSKYKY- JA KEHONKOOSTUMUS-RAVITSEMUS

Edellisen pohjalta opit myös, mitkä asiat vaikuttavat mm. ravintoaineiden imeytymiseen, painon putoamiseen ja lihasmassan kasvuun. Opit tehokkaita keinoja taklata mahdolliset ongelmat näillä alueilla ja saat työkalut vaikuttavaan ravintovalmennukseen. Näitä oppeja hyödynnät tehokkaasti mm. urheilijoiden, tavoitteellisesti treenaavien ja aktiivisten harrastajien kanssa.

RAVITSEMUSPSYKOLOGIA

Koulutuksessa otetaan huomioon myös ravitsemuksen psykologinen puoli. Toisinaan tuloksiin pääsyn tiellä seisoo valmennettavan oma mieli. Silloin sinulla ravintovalmentajana on oltava perusymmärrys käyttäytymispsykologiasta ja keinoja motivoida asiakasta sekä auttaa häntä muutoksessa. Ravitsemuspsykologian merkitys korostuu etenkin elintapamuuttujien ja painonpudottajien kanssa työskenneltäessä.

KÄYTÄNNÖN RAVINTOVALMENNUS

Vankan teoriapohjan lisäksi saat tottakai paljon työkaluja käytännön ravintovalmennuksen tueksi. Koulutukseen kuuluu myös harjoitusasiakasvalmennus, jonka myötä pääset käsiksi valmennustoimintaan jo alusta asti. Vaihtuvat, ammattitaitoiset kouluttajamme toimivat kaikki myös itse ravintovalmennuksen parissa ja yhtenä pidetyimpänä asiana koulutuspalautteissa nouseekin kouluttajien kertomat omat kokemukset kentältä.

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus

Personal trainereille

Lajivalmentajille

Fysiikkavalmentajille

Hoitoalan ammattilaisille

Liikunnanohjaajille

Ravitsemuksesta kiinnostuneille

Ei tarvetta edeltäville opinnoille

Koulutuksen sisältö

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus koostuu neljästä lähijaksosta (yhteensä kahdeksan opiskelupäivää) sekä omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde. Tutustu kouluttajiin täältä.

1. Lähijakso

Ravintofysiologia, käytännön ravintovalmentaminen

  • Keskeinen ravintoaineiden terminologia: energiaravintoaineet, suojaravintoaineet, nesteet
  • Ravintovalmentaminen: ravintovalmentamisen perusteet, harjoitusasiakas-startti, ravintovalmentajan velvollisuudet ja vastuut
  • Terveyttä edistävä ruokavalio: ravitsemuskäyttäytyminen ja terveys, energiatasapaino ja ateriarytmi, ruoka-aineryhmät ja niiden saantisuositukset
  • Ravintovalmennuspalvelut: asiakasprofilointi, yksilövalmennustuotteiden rakenne ja sisällön toteutus, ravintovalmennustyökalut tutuiksi, ryhmämuotoisen valmennuksen rakenne
2. Lähijakso
3. Lähijakso
4. Lähijakso

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?

Ravintovalmentajakoulutus on suunnattu lisäkoulutukseksi liikunnanohjaajille, liikuntaneuvojille, personal trainereille, fysioterapeuteille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille tai ylipäätään henkilölle, joka tekee työtä ravinto- ja elintapaohjauksen parissa. Koulutusohjelma on suunnattu niin valmennustyötä tekeville,kuin sitä vasta suunnitteleville. Se sopii myös henkilölle, joka haluaa hyvät eväät oman ravitsemuksensa parantamiseksi.

Ravintovalmentajakoulutuksesta saat vahvat eväät asiakkaidesi ohjaamiseen ja neuvomiseen ravitsemuksen pulmatilanteissa. Ihmiset ovat jatkuvasti kiinnostuneempia ravitsemuksesta ja ravitsemuksen yhteys terveyteen ja tavoitteen saavuttamiseen alkaa olla ilmeistä jo valtaosalle väestöstä. Ravinto-osaamiselle on siis kysyntää ja ravintovalmentajat vastaavat tähän kysyntään. Ravintovalmentajilla on useita työkaluja, joilla he vaikuttavat asiakkaidensa ruokailutottumuksiin eikä läheskään kaikkiin toimenpiteisiin tarvita lähitapaamisia. Toiset valmentajat toteuttavat puhtaasti etävalmennuksia, kun taas toiset käyttävät pääosin lähitapaamisia.

KOULUTUS ANTAA TYÖKALUT TULOKSEKKAASEEN RAVINTOVALMENNUS TYÖHÖN

Koulutuksen tavoitteena on lisätä terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden parissa työskentelevien henkilöiden ravitsemustietoutta ja ennen kaikkea tuloksekasta ravintovalmennusosaamista. Opit hahmottamaan ravitsemusta kokonaisuutena ja ymmärrät, miksi erilaisissa tilanteissa annetaan erilaisia ravitsemusohjeita. Koulutus antaa myös arvokasta tietoa ravitsemuspsykologiasta ja ihmisten käyttäytymisestä. Sitä kautta saat varmasti myös työkaluja omaan elämääsi. Ravintovalmentajakoulutus voikin olla ponnahduslauta täysin uusille työurille.

RAVINTOVALMENTAJA -KOULUTUKSEN MAKSUVAIHTOEHDOT

Voit jakaa koulutusmaksun joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla. Tällöin maksat koulutuksen hinnan lisäksi vain kertaluontoisen 5 euron tilinavausmaksun. Svea erämaksusta et maksa korkoa. Lue lisää Svea erämaksusta täältä.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Löydät koulutuksen early bird tarjouksien päivämäärät "lisätietoja" linkin takaa. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Vielä kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö koulutuksesta

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Katso kaikki palautteet koulutuksesta

Keräämme aktiivisesti palautetta koulutuksistamme ja kouluttajistamme. Ilman ohjaavaa palautetta on kaikki tekeminen lähempänä ”pimeässä suunnistamista” kuin määrätietoista etenemistä kohti tavoitetta.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 0,79 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 2195,00 €

Rahoitettava erä: 2190,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 365,00 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk

LUE LISÄÄ LATAAMALLA RAVINTOVALMENTAJA-OPAS

Onko ravitsemus intohimosi? Lue oppaasta miten Trainer4You Ravintovalmentajat soveltavat osaamistaan käytännössä!

Tämä opas perehdyttää sinut mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Millainen on ravintovalmentajan työpäivä?
  • Ravintovalmentajan koulutus
  • Tutustu ravintovalmennuksen työkaluihin
  • Kannattavaa liiketoimintaa ravintovalmennuksella
  • Ravintovalmennuksen ammattilaisille on tarvetta

Voit ladata oppaan ilmaiseksi luomalla tunnukset tietopankkiimme.

Usein kysytyt kysymykset

Jos olet esimerkiksi personal trainer, liikunnanohjaaja, fysiikkavalmentaja, hoitaja, lääkäri, fysioterapeutti, hieroja, kosmetologi tms. ja joudut työssäsi ohjaamaan tai neuvomaan ihmisiä ravitsemusasioissa, kannattaa suunnata koulutukseen, joka tarjoaa laadukkaat toimintamallit ja työkalut ravinto-ohjaus- tai -valmennustyöhön. Trainer4You ravintovalmentaja -koulutus on käytännönläheinen ja nimenomaan valmennustyöhön tähtäävä koulutus. Opetuksen keskiössä on tiedon lisäksi toimintamallit ravinto-ohjaukseen, ravitsemuspsykologia sekä valmentava ohjausote. Näin opetus ei jää ainoastaan teoriatiedon varaan, vaan on helpommin siirrettävissä varsinaiseen ohjaus- ja valmennustyöhön.

Erityisasiantuntijan pesti ja ravitsemustieteen tutkijan ura avautuu todennäköisimmin lukemalla ravitsemustiedettä yliopistossa. Mikäli haluat toimia sairaaloissa ja terveyskeskuksissa ravitsemuksen erityisosaajana, sinun tulee hakea lukemaan ravitsemustiedettä jotta voit saada laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyden. Lue lisää blogistamme: trainer4you.fi/blogi/harkitsetko-ravitsemusopintoja-ota-nama-5-asiaa-huomioon.