UUTUUS! TRAINER4YOU RAVINTOVALMENTAJA -KOULUTUS ETÄTOTEUTUKSENA

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus toteutetaan kokonaan etäopetuksena ja se sisältää yhteensä 16 verkon yli tapahtuvaa neljän tunnin kestoista kouluttajajohtoista koulutustilaisuutta sekä jaksojen välillä tapahtuvaa itsenäistä opiskelua.

Tästä koulutuksesta saat ajantasaista ja tutkittuun tietoon perustuvaa tietoa ravitsemuksesta ja kokeneiden kouluttajien käytännössä hiotut mallit tuloksia aikaansaavien ravintomuutoksien tekemiseen.

 

TEHOKKAIMMAT TOIMINTAMALLIT TULOKSEKKAASEEN RAVINTO-OHJAUKSEEN.

RAVITSEMUSFYSIOLOGIA

Ammattitaitoisen ravintovalmennuksen pohjalla on oltava tutkittuun tietoon perustuva ymmärrys ravintoaineista ja niiden tehtävistä elimistössä. Koulutuksessa opit määrittelemään eri energia- ja suojaravintoaineet sekä miten ruoansulatus ja ravintoaineiden aineenvaihdunta toimivat.

SUORITUSKYKY- JA KEHONKOOSTUMUS-RAVITSEMUS

Edellisen pohjalta opit myös, mitkä asiat vaikuttavat mm. ravintoaineiden imeytymiseen, painon putoamiseen ja lihasmassan kasvuun. Opit tehokkaita keinoja taklata mahdolliset ongelmat näillä alueilla ja saat työkalut vaikuttavaan ravintovalmennukseen. Näitä oppeja hyödynnät tehokkaasti mm. urheilijoiden, tavoitteellisesti treenaavien ja aktiivisten harrastajien kanssa.

RAVITSEMUSPSYKOLOGIA

Koulutuksessa otetaan huomioon myös ravitsemuksen psykologinen puoli. Toisinaan tuloksiin pääsyn tiellä seisoo valmennettavan oma mieli. Silloin sinulla ravintovalmentajana on oltava perusymmärrys käyttäytymispsykologiasta ja keinoja motivoida asiakasta sekä auttaa häntä muutoksessa. Ravitsemuspsykologian merkitys korostuu etenkin elintapamuuttujien ja painonpudottajien kanssa työskenneltäessä.

KÄYTÄNNÖN RAVINTOVALMENNUS

Vankan teoriapohjan lisäksi saat tottakai paljon työkaluja käytännön ravintovalmennuksen tueksi. Koulutukseen kuuluu myös harjoitusasiakasvalmennus, jonka myötä pääset käsiksi valmennustoimintaan jo alusta asti. Vaihtuvat, ammattitaitoiset kouluttajamme toimivat kaikki myös itse ravintovalmennuksen parissa ja yhtenä pidetyimpänä asiana koulutuspalautteissa nouseekin kouluttajien kertomat omat kokemukset kentältä.

Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus

Personal trainereille

Lajivalmentajille

Fysiikkavalmentajille

Hoitoalan ammattilaisille

Liikunnanohjaajille

Ravitsemuksesta kiinnostuneille

Ei tarvetta edeltäville opinnoille

Koulutuksen sisältö

Etätoteutettava Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutus koostuu 16:sta neljän tunnin koulutustilaisuudesta (yhteensä 64 tuntia verkko-opiskelua) sekä omatoimisesta opiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde ja koulutuksen lopuksi suoritettava verkkokoe. Koulutukseen kuuluu myös laaja materiaalipaketti, jota voit hyödyntää vapaasti.  Koulutuksen kouluttajiin pääset tutustutmaan täältä.

Koulutustilaisuuksista jää osallistujille tallenne käytettäväksi määräajaksi. Koulutustilaisuuksissa tehdään myös pienryhmätyöskentelyä ja osallistutaan keskusteluun.

1. kokonaisuus (4 x 4 tuntia)

Ravintofysiologia, käytännön ravintovalmentaminen

  • Keskeinen ravintoaineiden terminologia: energiaravintoaineet, suojaravintoaineet, nesteet
  • Ravintovalmentaminen: ravintovalmentamisen perusteet, harjoitusasiakas-startti, ravintovalmentajan velvollisuudet ja vastuut
  • Terveyttä edistävä ruokavalio: ravitsemuskäyttäytyminen ja terveys, energiatasapaino ja ateriarytmi, ruoka-aineryhmät ja niiden saantisuositukset
  • Ravintovalmennuspalvelut: asiakasprofilointi, yksilövalmennustuotteiden rakenne ja sisällön toteutus, ravintovalmennustyökalut tutuiksi, ryhmämuotoisen valmennuksen rakenne
2. kokonaisuus (4 x 4 tuntia)
3. kokonaisuus (4 x 4 tuntia)
4. kokonaisuus (4 x 4 tuntia)

Koulutuksen toteutus ja aikataulu

Koulutuksen opiskelujaksot toteutetaan Zoom.us videoneuvottelun avulla. Saat meiltä helpot ja kattavat ohjeet videoneuvotteluun osallistumiseksi ja tarvittaessa Trainer4Youn tekninen tuki on apunasi. Voimme myös etukäteen tutustua ohjemaan ja kokeilla, miltä etäopiskelu voisi tuntua!

Osallistujille yhteiset opiskelujaksot toteutetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

22-23.1.2022, klo 9:00-13:00
5.-6.2.2022, klo 9:00-13:00
26-27.2.2022, klo 9:00-13:00
5-6.3.2022, klo 9:00-13:00
26-27.3.2022, klo 9:00-13:00
2-3.4.2022, klo 9:00-13:00
7-8.5.2022, klo 9:00-13:00
14-15.5.2022, klo 9:00-13:00

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?

Ravintovalmentajakoulutus on suunnattu lisäkoulutukseksi liikunnanohjaajille, liikuntaneuvojille, personal trainereille, fysioterapeuteille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille tai ylipäätään henkilölle, joka tekee työtä ravinto- ja elintapaohjauksen parissa. Koulutusohjelma on suunnattu niin valmennustyötä tekeville,kuin sitä vasta suunnitteleville. Se sopii myös henkilölle, joka haluaa hyvät eväät oman ravitsemuksensa parantamiseksi.

Ravintovalmentajakoulutuksesta saat loistavat työkalut asiakkaidesi ohjaamiseen ja neuvomiseen ravitsemuksen pulmatilanteissa. Ihmiset ovat jatkuvasti kiinnostuneempia ravitsemuksesta ja ravitsemuksen yhteys terveyteen ja tavoitteen saavuttamiseen alkaa olla ilmeistä jo valtaosalle väestöstä. Ravinto-osaamiselle on siis kysyntää ja ravintovalmentajat vastaavat tähän kysyntään. Ravintovalmentajilla on useita työkaluja, joilla he vaikuttavat asiakkaidensa ruokailutottumuksiin eikä läheskään kaikkiin toimenpiteisiin tarvita lähitapaamisia. Toiset valmentajat toteuttavat puhtaasti etävalmennuksia, kun taas toiset käyttävät pääosin lähitapaamisia.

KOULUTUS ANTAA TYÖKALUT TULOKSEKKAASEEN RAVINTOVALMENNUS TYÖHÖN

Koulutuksen tavoitteena on lisätä terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden parissa työskentelevien henkilöiden ravitsemustietoutta ja ennen kaikkea tuloksekasta ravintovalmennusosaamista. Opit hahmottamaan ravitsemusta kokonaisuutena ja ymmärrät, miksi erilaisissa tilanteissa annetaan erilaisia ravitsemusohjeita. Koulutus antaa myös arvokasta tietoa ravitsemuspsykologiasta ja ihmisten käyttäytymisestä. Sitä kautta saat varmasti myös työkaluja omaan elämääsi. Ravintovalmentajakoulutus voikin olla ponnahduslauta täysin uusille työurille.

KOULUTUKSEN MAKSUVAIHTOEHDOT

Koulutuksen hinta on 1690€

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Voit jakaa koulutusmaksun joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla. Tällöin maksat koulutuksen hinnan lisäksi vain kertaluontoisen 5 euron tilinavausmaksun. Svea erämaksusta et maksa korkoa. Lue lisää Svea erämaksusta täältä.

Vielä kysyttävää? Jätä yhteydenottopyyntö koulutuksesta

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 10-16) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Katso kaikki palautteet koulutuksesta

Keräämme aktiivisesti palautetta koulutuksistamme ja kouluttajistamme. Ilman ohjaavaa palautetta on kaikki tekeminen lähempänä ”pimeässä suunnistamista” kuin määrätietoista etenemistä kohti tavoitetta.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 1,02 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 1695,00 €

Rahoitettava erä: 1690,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 281,67 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk

LUE LISÄÄ LATAAMALLA RAVINTOVALMENTAJA-OPAS

Onko ravitsemus intohimosi? Lue oppaasta miten Trainer4You Ravintovalmentajat soveltavat osaamistaan käytännössä!

Tämä opas perehdyttää sinut mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Millainen on ravintovalmentajan työpäivä?
  • Ravintovalmentajan koulutus
  • Tutustu ravintovalmennuksen työkaluihin
  • Kannattavaa liiketoimintaa ravintovalmennuksella
  • Ravintovalmennuksen ammattilaisille on tarvetta

Voit ladata oppaan ilmaiseksi luomalla tunnukset tietopankkiimme.

Usein kysytyt kysymykset

Jos olet esimerkiksi personal trainer, liikunnanohjaaja, fysiikkavalmentaja, hoitaja, lääkäri, fysioterapeutti, hieroja, kosmetologi tms. ja joudut työssäsi ohjaamaan tai neuvomaan ihmisiä ravitsemusasioissa, kannattaa suunnata koulutukseen, joka tarjoaa laadukkaat toimintamallit ja työkalut ravinto-ohjaus- tai -valmennustyöhön. Trainer4You ravintovalmentaja -koulutus on käytännönläheinen ja nimenomaan valmennustyöhön tähtäävä koulutus. Opetuksen keskiössä on tiedon lisäksi toimintamallit ravinto-ohjaukseen, ravitsemuspsykologia sekä valmentava ohjausote. Näin opetus ei jää ainoastaan teoriatiedon varaan, vaan on helpommin siirrettävissä varsinaiseen ohjaus- ja valmennustyöhön.

Erityisasiantuntijan pesti ja ravitsemustieteen tutkijan ura avautuu todennäköisimmin lukemalla ravitsemustiedettä yliopistossa. Mikäli haluat toimia sairaaloissa ja terveyskeskuksissa ravitsemuksen erityisosaajana, sinun tulee hakea lukemaan ravitsemustiedettä jotta voit saada laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyden. Lue lisää blogistamme: trainer4you.fi/blogi/harkitsetko-ravitsemusopintoja-ota-nama-5-asiaa-huomioon.