Trainer4You ryhmäliikunnan peruskoulutus

Onko sinulla intohimona inspiroida asiakkaita liikkumaan? Kouluttaudu Trainer4You-ryhmäliikunnanohjaajaksi!

Tämä EQF3 -standardisoitu kolmeosainen koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella ja ohjata ryhmäliikuntatunteja eri-ikäisille liikkujille. Lähijaksoilla opetellaan ryhmäliikunnanohjaamisen lisäksi musiikin tikuttamista ja erilaisten tuntien suunnittelua. Koulutus sisältää lähijaksojen lisäksi verkko-opintoja sekä Trainer4You tietopankin tuen opiskeluun.

RYHMÄOHJAUKSEN PERUSTEET HALTUUN

Koulutus antaa hyvän pohjan toimia liikunnan alalla joko osa-aikaisesti tai päätoimisena ryhmäliikunnan ohjaajana liikuntakeskuksessa, opistoilla tai yritysliikunnan parissa. Tämän koulutuksen hyviä jatkokoulutuksia ovat esimerkiksi erilaiset ryhmäliikunnan konseptituntien koulutukset sekä kuntosalivalmentajan että personal training koulutukset, jos tavoitteena on saada monipuolinen työ.

Koulutus on suunnattu kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille, alanvaihtajille sekä heille ketkä hakevat itselleen lisätyötä liikunnanohjauksen parista. Ryhmäliikunnan ohjaamisesta saa itselleen treenin lisäksi paljon hyvää energiaa iloisten asiakkaiden innostamisesta.

Ryhmäliikunta on pysynyt vuosikymmeniä mukana osana liikuntakeskusten arkea. Ohjaajan työ on monipuolista ja asiakkaiden aito innostus palkitsee ilta toisensa jälkeen. Tuntien ohjaamisen lisäksi ohjaaja pääsee kehittämään omaa ammattitaitoaan erilaisten koulutusten kautta ja voi perinteisten lihaskuntotuntien lisäksi kouluttautua esimerkiksi kahvakuula, jooga- tai spinning -tuntien ohjaajaksi. Aina on hyvä syy liikkua yhdessä!

Koulutus sopii:

Ryhmäliikunnanohjaajille

Liikunnanohjaajille

Personal trainereille

Ohjaajan työtä harkitsevalle

Koulutuksen sisältö

Koulutus on jaettu kolmeen osaan. Ensimmäisessä osassa suoritetaan kehittävän harjoittelun perusteet verkko-opintoina ja sen jälkeen kaksi lähijaksoa, missä keskitytään ryhmäliikunnan palvelukonsepteihin, tuntien ohjaukseen ja suunnitteluun eri asiakasryhmille sekä tutustutaan käytännössä erilaisiin tunteihin. Koulutuksen sisältö on laadittu EQF3-standardien mukaisesti.

Lähijakso 1:

 • Ryhmäliikunnan historia
 • Ryhmäliikunnan palvelukonseptit
 • Musiikin tikuttaminen
 • Demotunnit
 • Eri asiakasryhmät ja niiden huomiointi tuntien suunnittelussa
 • Ohjaus ja esiintyminen ryhmän edessä
 • Ohjaajan toimintaympäristöt (liikuntakeskus, yritystunnit, tilaustunnit)
 • Liikepankki lihaskunto- ja kehonhuoltotunnille
 • Harjoitustyön ohjeistus

Lähijakso 2:

 • Etätehtävien purkaminen
 • Ryhmäliikuntaohjaajana toimiminen
 • Osallistujien demotunnit
 • Tuntien arvitoinnit ja palautteet

Kouluttaja

MIIA KROOK

Miia työskentelee Erimoverilla liikuntakoordinaattorina, kouluttajana sekä ohjaajana. Miian ohjausrepertuaarista löytyy rytmilllisten ryhmäliikuntatuntien lisäksi niin lihaskunnosta, vesiliikunnasta, joogasta, asahista ja kuin erilaisista sup-tunneistakin. Miiaa esitellessä voidaan puhua todellisesta ryhmäliikunnan moniosaajasta! Ryhmäliikuntakoulutuksen lisäksi Miia kouluttaa liikunta-alan ensiapukoulutusta.

Miian koulutuksessa näkyy liikunnan lisäksi intohimo asiakkaiden innostamiseen sekä monipuolisuus erilaisten ryhmien ohjaamiseen.

 

miia-krook-ea1-kouluttaja

Ilmoittautuminen ja koulutuksen hinta

Koulutuksen ovh hinta on 899 €.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.