STEP–OHJAAJAKOULUTUS

Tehokasta, hauskaa, monipuolista

Koulutuksessa tulet oppimaan stepin perusaskeleiden lisäksi kokonaisen tunnin koregrafian. Lisäksi tämä koulutus inspiroi sinua suunnittelemaan myös omia tulevia step-tunteja. Koulutuksen jälkeen saat myös lisää itsevarmuutta ohjaukseen. Koulutukseen osallistujalta toivotaan aikaisempaa kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja musiikin tahtiin liikkumisesta. Koulutus on erinomainen jatkokoulutus esimerkiksi Ryhmäliikuntaohjaaja -koulutukselle.

Koulutuksen jälkeen voit ohjaajana suunnitella joko matalatempoisen tai intensiivisemmän cardio-treenin ja samalla pitää hauskaa musiikin tahdissa! Koulutuksesta saat lisää ideoita, kuinka motivoida asiakkaita pitämään hauskaa koko treenin ajan!

Koulutus järjestetään Helsingissä 28.3.2020 alkaen klo 12.00. Koulutuksen osallistujamäärä on rajattu 20 osallistujaan, varaa paikkasi siis nopeasti! Koulutus pidetään englanniksi. Koulutuksen käytyäsi saat videotallenteen käyttöösi koulutuksen koreografiasta.

Tavoitteena opetella step-tunnin perusaskeleet, ohjaamisen perusteet sekä hakea inspiraatioita tuleville step-tunneille

Step-aerobic on monipuolinen ja hauska tunti jossa askelletaan step-laudalle. Tunti rakentuu alkulämmittelystä, sykkeennostosta, step-koreografiasta ja venyttelystä. Lisäksi tunnille voi lisätä tehokkaita lihaskuntoliikkeitä - step lauta suo mahdollisuuden tehdä monipuolisia lihaskuntoliikkeitä punnerruksien, dippien ja vaikkapa hyppyjen muodossa kehittäen lihaskunnon eri osa-alueita.

Step tunti kehittää niin lihaskuntoa kuin myös aerobista kuntoa sekä ennenkaikkea koordinaatiokykykä. Step tunnit soveltuvat monipuolisille asiakasryhmille. Iloisella asenteella, hyvällä suunnittelulla ja mukaansatempaavalla musiikilla asiakkaat viihtyvät ja harjoittelu on hauskaa.

Koulutuksen jälkeen saat itsellesi valmiin steptunnin ohjelman videona, josta voit harjoitella tunnin itsenäisesti ja kerrata koulutuksessa opittua. Kouluts antaa valmiudet sinulle suunnitella ja ohjata omia steptunteja.

Koulutus sopii:

Ryhmäliikunnanohjaajille

Liikunnanohjaajille

Koulutuksen sisältö

Koultuuspäivän aikataulu: 

12:00 Esittely

12:30 Perusaskeleet ja lämmittely

13:00 Step-tunti (kokonainen tunti koreografian kanssa)

14:00 Tauko 15 min

14:15 Koreografian rakentaminen step askeleiden alkeista

16:15 Tauko 30 min

16:45 Step-tunnin ohjaus: esimerkkejä ja harjoituksia erilaisista ohjaustyyleistä

 

Kouluttaja

RAINER REBAN

Viron suosituin ryhmäliikuntaohjaaja Rainer Rebanin ryhmäliikuntaohjaajan ura alkoi Virossa vuonna 2001. Rainer hyödyntää ohjauksissaan luovuutta ja inspiroi jokaisen liikkumaan itselleen sopivalla tavalla. Hän on työskennellyt muun muassa useiden artistien kanssa musiikkiproduktioissa, joiden kautta hän on oppinut ymmärtämään tiimityön merkityksen niin lavalla kuin myös tanssilattialla.

Rainer on työskennellyt laajalti alalla, kuten myös televisiossa ja koulutuksissaan hän jakaa mielellään myös tätä osaamistaan. Hän ohjaa tanssillisten tuntien lisäksi step- ja lihaskuntotunteja.

Rainer motivoi ohjaajia olemaan innovatiivisia ja järjestelmällisiä tunteja suunnitellessa.

rainer-reban-kouluttajakuva

Ilmoittautuminen ja koulutuksen hinta

Koulutuksen ovh hinta on 149 €.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.