Univalmentaja -koulutus

Hyvä palautuminen on elintärkeää! Tiesitkö, että 95% palautumisesta tapahtuu unen aikana? Oli se sitten mitä tahansa, mitä haluat elämässä kehittää – tapahtuu se paremman nukkumisen avulla.

Uni määrittelee minkälainen olet, miten käyttäydyt ja miten suoriudut tehtävistäsi. Uni on kokonaisvaltaisen tärkeä kokonaisuus ihmisen fysiologian kannalta. Nukkuminen on ominaisuus,  jota jokainen pystyy kehittämään.

Univalmentaja-koulutuksen tavoitteena on antaa työvälineitä, joilla tunnistaa paremmin ihmisen nukkumista, palautumista ja jaksamista. Ennen kaikkea koulutus tarjoaa tietoa keinoista parantaa omaa tai asiakkaiden nukkumista.

 

Uni määrittelee kaiken ihmisen elämässä

Miksi nukkuminen on erityisen tärkeää ja miksi aiheesta kannattaa hankkia lisätietoa?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä liikunta- ja hyvinvointipalveluiden parissa työskentelevien henkilöiden tietoisuutta unesta ja ennen kaikkea tarjota työkaluja jokapäiväiseen asiakastyöhön. Koulutukseen osallistuja saa monipuolisen ja ajankohtaisen paketin unen fysiologiasta ja sen vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille

Terveydenhuoltoalan ammattilaisille

Valmentajille

Unesta kiinnostuneille

Ei tarvetta edeltäville opinnoille

Kirjaudu Tietopankkiin ja lataa Univalmentaja koulutusopas

univalmentaja-koulutusopas

Opas sisältää mm.:

 • Kenelle koulutus on tarkoitettu?
 • Mitä kaikkea koulutus sisältää?
 • Koulutuksen lähijaksojen sisältö

Luomalla maksuttoman Trainer4You-tilin saat käyttöösi lisää tietoa koulutuksesta oppaan muodossa sekä yli 400 videota harjoittelusta ja ravitsemuksesta.​​

Koulutuksen sisältö ja aikataulut

Koulutus toteutetaan kokonaan etäopiskeluna. Koulutus koostuu:

 • Itsenäisestä opiskelusta luentotallenteiden, harjoitustehtävien ja kirjallisen materiaalin avulla.
 • 3x2h mittaisista vuorovaikutteisista etäluento-osuuksista alla olevan aikataulun mukaisesti.
 • Koulutuksen 3. ja 4.jaksojen välissä toteutettavasta harjoitusasiakkaan valmentamisesta, sekä tämän raportoinnista koulutuksen viimeisellä jaksolla.
 • Verkkokokeesta
 • Koulutuksen kokonaislaajuus on yhteensä noin 40 tuntia.

Koulutuspäivät:

 • 8.10.2020 Jakso 1, klo 15-17
 • 15.10.2020 Jakso 2, klo 15-17
 • 22.10.2020 Jakso 3, klo 15-17
 • 3.12.2020 Jakso 4

 

Kouluttaja Henri Tuomilehto

Unilääkäri ja dosentti Henri Tuomilehto on tutkinut unta jo 15 vuoden ajan: sen vaikutuksia kokonaisvaltaiseen palautumiseen ja terveyteen, sekä miten voi parantaa nukkumista ja unen häiriöitä.

Henrin Coronaria uniklinikan vastaanotolla on käynyt tuhansia asiakkaita. Lisäksi Tuomilehto on johtanut tutkimusta, jossa osoitettiin terveellisten elämäntapojen hyödyllinen vaikutus uniapnean hoidossa.

Urheilun parissa Tuomilehto valittiin NHL Columbus Blue Jackets -joukkueen uniasiantuntijaksi vuonna 2018. Lisäksi HJK palkkasi hänet huolehtimaan pelaajien palautumisesta. Dosentti Tuomilehto on tunnettu luennoitsija ja hän esiintyy usein asiantuntijana mediassa uneen liittyvissä asioissa. Joulukuussa 2018 hänet valittiin sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon.

univalmentaja-henri-tuomilehto-2

Ilmoittautuminen ja koulutuksen hinta

Koulutuksen ovh hinta on 1890 €.

Koulutuksien osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Esimerkkilaskelmat kuukausieristä

Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Maksuaika 6kk

Esimerkkilaskelma 6 kuukauden maksusopimuksesta

Korko: 0%
Avausmaksu: 5,00 €
Kuukausimaksu: 0,00 €
Todellinen vuosikorko: 0,91 %

Luottokustannukset yhteensä: 5,00 €
Kokonaiskustannukset: 1895,00 €

Rahoitettava erä: 1890,00 €
Maksuaika: 6 kuukautta
KUUKAUSIERÄ: 315,00 € / KK

Maksuaika 12kk
Maksuaika 24kk
Maksuaika 36kk