Tiedote Trainer4You koulutuksien lähijaksojen toteutumisesta

Tiedote 19.11.2020

Trainer4You koulutuksien lähiopetusjaksot järjestetään toistaiseksi normaalisti ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti. Seuraamme koronaviruspandemian etenemistä ja ohjeistuksia tilaisuuksien järjestämisen suhteen päivittäin.

Lähiopetusjaksoihin liittyen pyydämme noudattamaan vähintäänkin seuraavaa ohjeistusta

- Älä tule koulutukseen mikäli tunnet mitään flunssan tai ylähengitystieinfektion oireita vaan noudata yleisiä ohjeita terveydentilan seuraamisesta ja kysy tarvittaessa lisäohjeistusta
terveydenhuollon päivystyksestä. Lisää tietoa koronaviruksen aiheuttamista oireista löydät täältä. Ilmoita poissaolostasi sähköpostilla osoitteeseen info@trainer4you.fi.
- Vaikka et olisikaan kipeä, mutta epäilet, että onko kaikki kunnossa, älä tule paikalle vaan ilmoita poissaolostasi ja seuraa tilasi kehittymistä.
- Koulutustiloissamme on käsienpesumahdollisuus ja/tai käsidesipisteiden määrää on kasvatettu Koulutustilojemme siivousta ja pintojen desinfiointia on myös tehostettu.
- Koulutuksissamme ei ole maskipakkoa, mutta suosittelemme jokaista noudattamaan   THL:n ja Aluehallintovirastojen (www.avi.fi) voimassaolevia paikkakuntakohtaisia suosituksia maskien käytöstä.

THL ja Sairaanhoitopiirit ovat päivittäneet tänään aluettain alueellisia toimintaohjeita ja suosituksia. Ohjeet ja suositukset perustuvat epidemian tilaan alueella. Voit katsoa koulutuspaikkakuntiemme  suositukset seuraavien linkkien takaa:

Koko ohjeistus löytyy THL:N sivuilta.
 

Asiaan liittyvien kysymysten osalta suosittelemme lähettämään ensisijaisesti sähköpostia osoitteeseen info@trainer4you.fi. Vastaamme kysymyksiin jatkuvasti ja mahdollisimman nopeasti.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!